Inlägg från: FruLindberg09 |Visa alla inlägg
  • FruLindberg09

    Uppsalabrudar - del 4

    Vi gifte oss lördagen den 23 det va heeeeeeeeeeeeelt magiskt! fast jag ångrar nästan att vi inte körde på cinderella istället NÄ SKOJA! nån som såg färjan igår?

    Jag är avis på er alla som har allt kvar! Skulle vilja dra tillbaka tiden. Det va som sagt den mest fantastiska dagen! Bortsett från barnens födslar då såklart.

  • FruLindberg09
    Sobeit skrev 2009-06-07 11:44:42 följande:
    Om 5 veckor är detta min första dag som FRU Isaksson. =) Oj, vad jag längtar nu!Idag ska följande göras:- gästernas presentation ska skrivas klart och skickas till toastmadamen som gör festprogrammet- omslaget till festprogram ska skrivas ut med gästernas namn på - vigselprogramen ska skrivas ut och monterasSedan ska jag någonstanns oxå få tid att planetar en vuxen buxbom som jag fått av svärm,or nu när hon ändrar i sin trädgård. Undrar just hur många timmar som finns på dygnet?
    O jag gick från Isaksson till Lindberg
  • FruLindberg09

    Kan inte lämna BT helt än Vill gifta mig igen!!!

  • FruLindberg09

    hej! jag la in lite bilder temporärt ifall nån vill kika.

  • FruLindberg09

    Katrin på salong Panzel! superduktig o erfaren!
    Gamla Uppsala kyrka. *längtar tillbaka*

  • FruLindberg09
    Linaaa skrev 2009-06-12 17:49:38 följande:
    Fru Lindberg vad kostade din håruppsättning? Är nått sånt där jag tänkt mig oxå. Klipper mig hos Monica på Panzel och hon sa att det kunde skilja sig mkt i pris beroende på hur mkt jobb det var. Lockades till hår med tång?
    Ja nu känner jag henne så hon kom hem till mig o det blev billigt (riktigt lyxigt) men har för mig att hon sa att det ligger på ca 3000 kr som på många andra ställen.

    Japp hon använde locktång.
  • FruLindberg09
    Linaaa skrev 2009-07-25 23:44:54 följande:
    Är det någon som haft bröllops festen på stabbygården och har bilder innifrån? Ska ha bröllop och funderar på denna lokal.
    Kika in på min sida då Vi va där, supermysigt!
  • FruLindberg09

    oops va inte så mycket bilder, ska se om jag hittar lite fler bilder.

  • FruLindberg09
    Midsommarbrud09 skrev 2009-07-27 16:58:59 följande:
    Mia8: stort grattis!FruLindberg09: såg er annons i lördags, fin!!Håller på att krångla med tackkorten som vi beställde av ett fotoföretag på nätet...!! (Det brukar ju vara så enklet och smidigt!) Texten hamnade uppochner och tydligtn ta det två veckor för att rätta till det!! När jag ville makulera beställningen för att vända mig till någon annan gick ju inte det heller!! Så nu väntar vi på att de ska höra av sig. Vill gärna skicka ut tackkorten nu innan jobbet drar igång, för då är det så mycket annat man ska hinna med.Har fått mitt album som jag beställt (från ett annat företag). Mycket fin! Supernöjd! Skrev tillbaka och berättade hur nöjd jag var, varav jag då får ett mail tillbaka från VD:n som bifogar ett presentkort!PS På lördag kommer vår annons ut i UNT. ROOOLLLIGT!!

    Tack! Det är super spännande o kul när annonens kommer Sprang fort ner till brevlådan tidigt på morgonen haha

    Gattis till Mia8!
  • FruLindberg09

    Linaaa

    men varför blev det en arg gubbe i mitt förra inlägg?

    Vi städade själva, vilket vi ångrade. Inte ett dugg kul dagen efter, måste helt klart vaa värt att betala för det-

    Maten gjorde vi själva.

    Vi gifte oss i Gamla Uppsala ka.

    Hur många gäster blir ni tror du?

  • FruLindberg09

    u och s 2009 skrev 2009-07-31 20:45:57 följande:


    FruLindberg09: Har sett i tråden att ni gifte er i Gamla Uppsala kyrka. Det ser så mysigt ut på korten. Vi gifter oss där nästa lö och var där tittade runt lite mer noga i veckan. Hur gjorde ni innan vigseln? Kom ni sent när alla gäster hade kommit eller finns det någonstans man kan vara en stund innan viseln?
    Gömde oss bakom en ute wc vilket inte var så smart
    men visst finns det ställen ni kan komma undan på.
Svar på tråden Uppsalabrudar - del 4