• Mois81

    Uppsalabrudar - del 4

    Tipsar om butiken Papper fd Collection, Linnéa är en pärla. Hon har bra priser på papper dessutom ger hon en massa med inspiration!

    Själva börjar vi få lite ordning nu, har fått tag på en tjej som skall sjunga i kyrkan =) Och bil är också klart!

    Måste fråga er, hur skulle ni reagera om någon släkting sa att istället för min man/sambo så tar ja med min dotter ( dvs min kusin som vi valt att inte bjuda , vi har inte bjudit några kusiner ) Hur skall man reagera ? Tänk om alla mostrar,fastrar, morbrödrar m.m skulle resonera så.....!?!
    Eller rättare sagt tar med någon som inte är inbjuden *!?

  • Mois81

    Jo så är det ju total summan blir den samma, men alla andra kusiner som inte "får" komma då ? Skall deras föräldrar avböja så att de istället får gå ? Ja kanske tänker fel.. men jag känner att det känns orättvist mot dem...

    Någon som hittat några fina pärlor att ha i håret ?

  • Mois81

    Jag har inte blivit hippad ännu, kanske kommer det kanske inte har vissa misstankar =)
    Vi har osa på måndag och nu har alla svarat iallafall nästan alla 2 som lyser med sin frånvaro...
    Så som minst blir vi 39 stycken,.. en som har tackat nej pga sjukdom. Känner att ja inte har tid för allt just nu... vi håller på att köpa hus också..... Varför måste allt komma samtidigt??

  • Mois81

    I går blev jag hippad=) både jag och blivande mannen blev kidnappade på station, han visste om att jag skulle bli hippad men att han själv skulle bli tagen visste han inte. Vi hade en härlig dag på olika ställen, sedan sammanstrålade vi alla hemma hos några vänner och körde gemensam middag med inhyrd kock sedan blev det utgång på Flustret. En helt underbar dag och vi har så rara vänner!! Ca en månad kvar till dagen D nu och vi har massa kvar att fixa =)

  • Mois81

    Nu börjar ja bli nervös och stressad..... ca 2,5 vecka kvar och ja har ingen klänning =/ Mina nerver ligger utan på.. Tjejer ja behöver er hjälp... vart i den här stan hittar man en rolig Caketopper ?

  • Mois81

    Är så lycklig vilken dag.. Ni som har den framför er NJUT!!! Det gjorde ja och efter att vi hade fotat så var varken jag eller min sambo nervösa och vigseln gick så snabbt och den var så fin huxflux var vi Herr och Fru! Vi hade en underbar dag, den blev så lyckad... Nu väntar vi med spänning på bilderna från fotografen!!

    Så ännu en gång, njut av er dag den går fort och är helt magiskt!!!

  • Mois81

    Vi hade Fotograf Angelica Klang och är sjukt nöjda med henne.. Googla på henne så kommer du till hennes sida!

Svar på tråden Uppsalabrudar - del 4