• Umbraz

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Nu har jag varit på Ingrids och provat korsett och BH:ar. Var ju på både Triumph och Twilfit och köpte två olika, men då mina boobies är helt urammade och hänger som två,ja, jag finner inga ord att beskriva de....så kände jag att jag inte fick det lyft som jag ville ha. Sagt och gjort, jag for ned till Ingrids och snacka om vilken service jag fick där, jag är kalasnöjd. Först provade jag en korsett och den satt skitbra...men..priset...2000kr!!!! Nä, det kände jag var i mesta laget, jag som säkert inte kommer att använda den så flitigt i framtiden. Hittade däremot en BH som hade riktigt kraftiga bågar så de kunde bära upp mina slappa påsar till bröst. Nu hade jag otur att just min storlek var slut men de kunde beställa hem fler, så jag hinner få den innan bröllopet. Skitsnygga trosor fanns det till också.
    Undrar så här i efterhand varför jag inte gick dit först,servicen var utan tvekan den absolut bästa och de hade de finaste underkläderna dessutom. Nästa gång jag ska handla underkläder blir det definitivt Ingrids!!!

  • Umbraz

    Jo, gå till Ingrids, det är absolut värt det!! Jag fick handla av en ung ljushårig tjej som la ner hela sin själ i att hitta något lämpligt till mig.

  • Umbraz

    Men du, vännen. Jag tror och hoppas att alla är där för att njuta av Er dag, inte att syna arrangemanget i sömmarna. Och skulle det mot all förmodan vara någon sådan viktigpetter så får det väl stå för dem, punkt!!!

    Och vad gäller maten är det huuuur bra som helst med fläskfilé. På de bröllop jag varit på har det bjudits på fläskfilé och gratäng, sallad och bröd och det har varit super. Alla tycker ju om det, och bättre att ha något som du tycker kanske inte känns superlyxigt och att gästerna blir mätta och glada, än att bjuda på något krångligt exklusivt som en del kanske bara sitter och petar i. Dessutom är kött och ev. gratäng bra att fylla magen med inför en lång natts partajande, vilket det ofta blir.
    Så jag tycker helt enkelt att du bara ska försöka slå bort alla de negativa tankar om vad folk kommer att tycka eller ej, det framkallar bara dålig energi och du blir ännu mer nervös. Det är Er dag och det är Ni som valt hur Ni vill ha det, det ska folk respektera, och kan de inte det så är det förmodligen folk som ändå aldrig är nöjda, och de kan man inte tillfredsställa oavsett vilken mat man bjuder på eller vilket arrangemang man valt.

    Hoppas mina ord hjälper litegrann iallafall...och att du kan börja njuta istället för att oroa dig, kram.

    Linnea alba skrev 2009-06-15 15:25:01 följande:


    Ingen mer alltså som är nojjig över att saker ska gå fel??Det jag är mest nervös för är att folk ska tycka att maten är för enkel; Vi vill ju ha ett litet enklare bröllop, men man vill ju ändå att folk ska gilla det som bjuds. Vi bjuder på fläskfilé (som enligt cateringfirman dock är finare än den man köper i affären och nästan liknar oxfilé) Men mina nerver är verkligen utanpå just nu, och då blir det så att jag ångrar att vi inte valde den lyxigaste maten! Usch. Jag är säkert jättefånig, men man blir ju ett smärre nervvrak av att invänta sin bröllopsdag :) Tar tacksamt emot litet lugnande ord från er andra...!
  • Umbraz

    Idag kära vänner, har jag fått se den blivande i brudgumsstassen! Det var inte dåligt kan jag säga...oj oj oj...nu är han klar. Och underkläderna mina hade kommit idag så nu är jag klar. Näst på tur är skor till tjejerna, men det tror jag inte ska vara så svårt. Sen är de klara också, fasen vad skönt!!
    Då är det bara att ta tag i allt annat som ska fixas,puh..:)

  • Umbraz

    Löfgrens blommor beställer hem på lösvikt, kolla med dem!


    SommarNoll9 skrev 2009-06-26 18:42:49 följande:
    En fråga angående blommor/växter; Vad ska ni ha för blomdekorationer på borden? Någon som har murgröna och beställt dem på lösvikt/som snitt? Vi ska ha rosor (samma som i brudbuketten) i vaser och så hade jag tänkt murgröna. Men den murgröna jag beställde var som krukväxt och så får man klippa lös det man ska ha, men jag är lite inne på om det är billigare och enklare att beställa som snitt/lösvikt. Har frågat på buketten och där har dom det inte, någon som vet någon florist i stan som har?
  • Umbraz

    Ha ha, då såg jag dig på stan!! Ni såg fantastiska ut!! :)


    Hempling skrev 2009-06-28 18:11:46 följande:
    Blev oxå hippad igår!! Blev bortrövad från jobbet redan på morgonen av ett helt gäng utklädda i 80-talskläder!! Fick sedan gå runt på stan i min 80-tals outfit, spela in en skiva, leda ett bodypump-pass, sminkning och fest med lekar och tävlingar. Så otroligt roligt och bra planerat, är bara så glad!
  • Umbraz

    Idag har vi varit i kyrkan och tränat med vår präst, det var en intressant upplevelse. Han är en motorcyklande pensionär som faktiskt var helt okej. Har fått i uppgift att göra ett vigselhäfte med program över ceremonin. Hade lite småplaner redan innan på att fixa det, så nu är det bara att sätta igång.
    Nu först börjar det gå upp för mig vad det är jag gett mig in på, jag tyckte det var nog nervöst att träna inför tom kyrka!!!

    Igår var jag och min familj vid Nydalasjön och den lilla udden som man når via kinabron, där pågick det en fotografering av ett brudpar när vi kom dit, så fantastiskt fina de var, och säkert fick de otroligt fina bilder där de stod i skogen med solen silandes igenom bladverken, oj oj oj vad jag längtar tills jag själv står där.

    Apropå hippor så har jag fått indikationer på att jag står näst på tur till helgen...allt är förstås rysligt hemligt. Jag tror till och med att det sker på redan på fredagen och jag jobbar ju till 15.45 då, så jag vet ärligt talat inte hur de ska lösa det...kanske är det aktiviteter som är styrda så att de sker på kvällen efter att jag slutat...hm....det är iallafall spännande.
    Jag är ju inte från stan och har ett väldigt spritt umgänge, så det blir kul att se vilka som dyker upp, alla bor ju inte här.

    Var på Nisses Kondis igår och beställde våra tårtor, det var skönt, nu ska jag bara fixa någon som kan hämta de också.

    Har beställt helgens väder till den 1/8 också, bara så ni vet!! :):)

  • Umbraz

    Ja hörni, jag är allt lite orolig...det hade nog varit bättre att som "010809" säger, inte veta något alls. Frågade faktiskt en kompis idag om alla var medvetna om att jag faktiskt jobbar. Det är ett sommarjobb jag har, har bara varit där i 4 veckor så jag känner att jag inte kan ta mig alltför stora friheter, sen vill man ju sköta sig så man kan få en eventuell fortsättning. Då går det ju inte bara att lämna stället, utan att säga till i förväg åtminstone. Men, men, som du säger "Hempling" så kanske även de på sommarjobbet är involverade, vad vet man :)

    Kul är det iallafall!!!

    Var hos fotografen idag, nu bockar vi av grej för grej på listan. Det kändes bra, har fått en massa tips på vad vi ska ha med oss inför fotograferingen och så, saker man inte tänkt på. Lämnade även in förlovningsringarna för tillfixning och gravering i min blivandes ring. Känns verkligen helskumt att inte ha ringen på sig, känner efter den hela tiden. Tur att det inte är så länge kvar nu.

  • Umbraz

    Rent bildmässigt och hur fotona arrangeras har jag helt lämnat till fotografen, kan för lite för att komma med några synpunkter på det. Det vi har önskat är att "skogsrå"-känslan ska vara med, då jag vill ha med natur, skog och jord i bilderna. Sen hur man kan ta fram den känslan det har jag ingen kunskap om, men det tror jag säkert att Hanna fixar :)

    Angående tips så fick vi en lista med grejer att ha med oss, den lyder som följer:

    #Paraply utan tryck (om paraplyerna av någon händelse måste vara med på bild).
    #Lämpliga skor (vid foto utomhus, så man inte förstör bröllopsskorna i jord och mylla).
    #Sykitt med svart och vit tråd, knappnål och säkerhetsnål.
    #Alvedon
    #Vatten

    Dessa saker hade iallafall jag inte tänkt på att ta med så det var himla bra med denna lista, då är man ju liksom garderad om något skulle hända.


    SommarNoll9 skrev 2009-06-29 22:01:59 följande:
    Vad har ni fått för tips inför fotograferingen? Vi ska träffa vår fotograf nästa vecka och jag borde ha mailat honom länkar på sidor med foton som jag/vi gillar, men jag har inte hunnit! Har en lista på vad man ska komma ihåg att fota, men inga förslag på hur. Man vill ju gärna ha lite variation på bilderna känner jag. Vi har faktiskt bockat av det mesta. Festprogrammet är nästintill klart och så ska placeringskorten göras. Till helgen åker vi söderöver och således förbi ikea och inhandlar det vi ska ha därifrån. Sambons förlovningsring ska lämnas in för putsning och gravering. Men annars är det mest sånt som inte kan fixas förrän typ sista veckan, så jag känner mig väldigt lugn just nu. Jag har ingen aning om det är på gång en möhippa eller när. Mina systrar har pratat om att det såklart ska ordnas en möhippa men jag har inte fått några hintar om när det skulle kunna bli av...
  • Umbraz

    Nu mina vänner!!
    Nu har jag fått en lapp i brevlådan att det på fredag den 3/7 så smäller det, sen har jag en hel lista på grejer som jag ska ha nedpackat:

    Min blivandes kalsonger, ett par.
    Barbie
    Armpuffar
    Sovsäck
    Finare kläder
    Banan
    Myggstift
    T-Shirt
    Bekväma skor
    Sångbok

    Ja ni, det där med kalsonger och banan låter oroväckande...oj oj oj...vad har de nu hittat på???

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!