• ElMac

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    SommarNoll9 skrev 2009-06-10 19:41:27 följande:
    Vår fotograf ville gärna att vi skulle kika runt och fundera vad för slags bilder vi vill ta.
    Vem ska ni ha?
    Ett tips är att ni kikar på Annas kort. Annathurfell.se :)
  • ElMac

    Vi kommer köra med mp3s men om de bränns på skiva eller spelas från dator vet jag inte. Vi kommer att vara ute och ta med ett elverk för musiken (där vi är finns varken el eller vatten)

    Hur vi gör med musik på vigseln vet vi inte ännu..

    Linnea alba skrev 2009-06-23 20:26:17 följande:


    Elbe: jag har ringt till 5 karlar där uppe och ingen visste! Otroligt! Måste ha max-oflyt som stöter på så pass många otekniska män ;) (jo, litet fördomsfullt av mig, jag vet :) Men vi funderar på att chansa och spela in en Mp3-skiva i alla fall och köra Skype om det inte funkar eftersom de har trådlöst internet där. Men då måste det ju funka att koppla in datorn, annars fallerar det med...Oaaahh, nu är det nära för oss! Typ 3 dagar!! Börjar pirra ordentligt nu! Hur är det med er andra som det inte är länge kvar för, börjar ni känna spänningen än eller är ni coola som filbunkar :) ? Någon mer som kör på cd-skivor eller dylikt, eller ska de flesta ha live-band?
  • ElMac
    Umbraz skrev 2009-06-30 22:40:14 följande:
    Är det någon av er som vet vem som skrivit "Måhändadikten"?Sitter med vigselordningen nu och tyckte den var så fin att jag vill ha med den som en inledning. Men det skulle vara bra att veta vem som skrivit den.
    Eventuellt svar på din fråga?
    www.brollopstorget.se/Forum-1-12/m3449901.html
  • ElMac

    Fan vad kul. Både att jag är en ängel och att det är er favvofilm. Jag har inte ens sett den tror jag. Kanske dags? :)


    Umbraz skrev 2009-07-01 20:22:36 följande:
    Åh tack, helt fantastiskt att orden ursprungligen kom från den filmen, det är min och sambons absoluta favoritfilm!!!! Då bara MÅSTE vi ha med den. Du är en ängel utan vingar, tack!
  • ElMac

    Hette den Livet är underbart? Vad är den engelska titeln? Trodde det var "livet från den ljusa sidan" först men sen såg jag längre ned att det inte var den.

  • ElMac

    Umbraz Jag vet hur det är med papper som tar slut. Jag hade köpt ett miljöpapper på bokia och då vi börjat använda det och visste mera exakt hur mycket v behövde och gick på stan för att köpa mer så hade de bytt leverantör på papper och deras nya hade inte den färgen i sitt utbud!
    Ringde Bokia i Umeå eftersom jag visste att de hade haft samma märke på papperet och samma färg som de jag sökte. De hade några paket inne så jag lät dem skicka två förpackningar. Så nu är papperet slut igen här hemma :( Trodde två paket skulle räcka eftersom sambon eg inte var så förtjust i det från början men ju mer han använder det desto mer tycker han om det.. Suck suck.. Får försöka hitta några vanliga vita och göra resten av papperspysslet på tror jag.

    Hoppas du hittar vad du söker. Har tyvärr inget tips. hade vi haft Tiimari i Skellefteå hade jag kikat in där åt dig.

  • ElMac

    SommarNoll9 är det något speciellt ni vill ha så hade jag beställt innan, alt köpt i god tid innan så man vet att man säkert får tag i :)

  • ElMac

    Vi kommer göra typ samma :)

    Brud augusti skrev 2009-07-29 09:41:07 följande:


    Vi har köpt en bok med blanka sidor på "Ordning och reda". på varje sida har vi sedan satt ett kryss i fotostorlek. Så vi har tänkt att en gäst/ett par ska skriva någonstans på sidan (inte krysset) och sedan sätter vi in en bild på den personen. På första sidan kommer det att sitta en bröllopsbild på oss. Toastmastern kommer att informera om detta, så jag hoppas alla förstår :)
  • ElMac

    Men hallå, jag som gifter mig den 7e då? ;)

    Grattis i förskott och lycka till med allt!


    Umbraz skrev 2009-07-30 08:51:02 följande:
    Kära vänner, från och med idag börjar huset fyllas med folk, jag kommer antagligen inte ha så mycket datatid med andra ord. Nu är det bara två dagar kvar......Jag tänkte passa på att önska alla 1/8-brudar lycka till, och även de två som står brud den 8/8, om jag inte hinner göra det under resterande två dagar. Efter bröllopet blir jag off, då vi åker på en veckas bröllopsresa, men sen lovar jag att återkomma med lite bilder och lite upplevelsesnack. Det vore verkligen kul att se era andras bilder från samma dag, som att knyta ihop påsen, nu när vi hängt här så länge tillsammans.Fram tills nu har jag varit ganska lugn men nu börjar det allt pirra lite i magen.STORT LYCKA TILL på lördag tjejer!!!!
  • ElMac

    Vi hade en toppendag och kväll. Att våga satsa på att vara vid havet och all extraarbete det innebar var helt klart värt. Många kom fram och sa att de var de finaste bröllop de vart på. Fotografen som varit på mångamånga bröllop sa samma sak. Mina syskonbarn sa "Men hur ska vi nu kunna gifta oss efter en sån här fest" och deras pappa sa "Hur ska NÅGON på den här festen kunna gifta sig". Det var jättekul att folk uppskattade vårt egna upplägg. Sen att de som kände minst gäster sa till mig att "Det här är de bröllop jag varit på med härligast stämning, så avslappnat och mysigt" För mig kändes de oerhört kul. Jag menar, skitsamma om folk som bor nära oss som känner 8-10 pers på festen, men de som kommer som ett par och inte känner någon annan, det var verkligen kul att höra :)

    Strålande sol och vindstilla. behövde inte ens mina leggings under kvällen och ingen frågade efter filtar. Värmegrejen togs aldrg fram. Helt fantastiskt!

    Sen var iof folk hysteriskt oroliga över att VF inte skulle dyka upp.. Då de va 5 min kvar fick ingen tag på henne!

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!