• Jämtland 2009 del 2

  Tor 23 jul 2009 22:18 Läst 4448 gånger Totalt 12 svar
  Visar endast inlägg av nous deux - Visa alla inlägg
 • nous deux
  Återställ
  Tor 23 jul 2009 22:18 #9

  Hej
  Nu har det nästan gått en månad sedan jag blev fru! Oj vad tiden går.
  Vi fick en helt underbar dag och det tack vare alla underbara människor i östersund som hjälpte oss.
  Klänning hyrde jag på Parelle på stortorget och det var toppen. Jag var så fin så fin så min blivande grät när han såg mig...
  Jag gjorde allt där, sminkning, påklädning och hon som fixade mitt hår kom dit och gjorde det. Det innebar att vi valde tiara och slöja i sista minut! Toppen att ha allt till hands när man blir iordninggjord. Jag var jättefint sminkad och det satt i juni värmen i alla fall tills vi kom till hotellet klockan 4.
  Blommorna från Interflora mittemot filmstaden. En jättefin bukett och korsage med vita rosor och orkideer, lagomt med grönt och helt underbart. Den var fin hela dagen, kvällen, natten och veckan efteråt!

  Drink (två timmar champagne med snittar), mat, servering och vickning fixade en kock ifrån stan helt underbart. Det var tajmat, utsökt helt underbart.

  Stocke Titt med Kjell och personal var också toppen hjälpte till med att svara på frågor, dukar, glas porslin och allt man kan behöva. Trots att han själv är kock så visade han i alla fall inte om han tyckte det var dumt (om han nu tyckte det) att vi hade en annan kock där.

  Naglarna fixade jag innan men var lite missnöjd så det säger jag inte vart jag gjorde.

  Kul och Bus som uppträdde och hade prova på för alla under drinken.

  och Maud på eventbokaren som fixade Magnus Stålbring som dj. Vi dansade alla till 3 på morgonen. Trots att över hälften av gästerna var franskmän och inte alls har samma musik kultur som vi svenskar har. Tom min svärfar som går med käpp dansade till tre!

  Lycka till nu alla och jag hoppas ni får en bra dag.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll