Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    I kassaskåpet ska du ha cd-skivorna där du kontinuerligt laddat över alla bilder på fladderbuset, så det den dagen datorn kraschar inte gör något, eller om det börjar brinna så blir de inte förstörda. Det är de dyrbaraste dyrgriparna av alla, det lovar jag dig.

    En bekant till mig hade-som så många av oss, en kasse med bilder i garderoben. Hennes sambo kastade dem i tron att han varit duktig och tömt pappersinsamlingen. Det var alla babybilderna på deras lille son...

    Jag hade just lite flyt faktiskt. Igår skulle jag måla dörrarna till boden inför fotningen, men omöjligt pga hällregn, så boden är inte med på bilderna tyvärr. Nu skulle jag då se till att få dem målade ett varv iallafall. Hann PRECIS smeta ett lager på alla dörrarna innan det började vräka ner igen. och det regnar så hårt att vi fick stänga altandörren för ljudet på tv:n dränktes i smattret!

  • passionsblomman

    Men skit också Hvidis! Vad synd att han drog sig ur!

    Du kommer att veta vad hon heter när du träffar henne.
    -och det ska du ju få göra om bara några dagar!

  • passionsblomman

    Ja SHIT PMMES FRITES!!!! Helt otroligt! Ooooh vad roligt och spännande det är!


    Hvidbrud skrev 2009-08-12 21:36:55 följande:
    Tack! Dahlia heter en av hennes gammelmostrar! Selma är jättefint, men min bror snodde det till sin hund, dummis!Åh, jag tror också att jag vet det när jag ser henne (om en vecka ligger jag och försöker att amma! Shiit-pomfritt!
  • passionsblomman

    Får jag någonsin hålle en liten flicka i mina armar så vet jag exakt vad hon ska heta. Detsamma gäller pojke för den delen. fast pojknamn vet jag många fina så det hade jag kunnat ha en hel drös.

  • passionsblomman

    Jag gillar alla de där bibliska namnen. Tycker de klingar vackert. Och så betyder de bra saker. Som Samuel, Daniel, Gabriel, David, Emanuel, Jacob, Johannes, Benjamin och så vidare. ett av de namnen heter redan min son och ett av dem skulle nästa få heta om jag fick nån mer son.
    Sedan gillar jag Rasmus, Emil, Jonathan och en massa fler också.

  • passionsblomman

    Har du sett att du har besök i din gästbok då?


    Hvidbrud skrev 2009-08-12 21:51:51 följande:
    Oj, vad det sprutar in med inlägg har då! Hinner inte med! Sitter på Blocket och letar efter en fåtölj som jag kan ha i barnkammaren och sitta och amma i...Ja, gött att ni han ta bilderna. Ska bli kul att se anoncen(om vi får?) Har böjat samla alla fotofilerna på ett USB-minne. Vill inte mista vår bröllopsresa och första resan ihop osv osv... Och nu kommer datan bli full av bebibilder. Oj, vad ni kommer att bli bombarderade!!!
  • passionsblomman

    Jaaa Emma är EXTRA fint!

    Dessutom en riktig klassiker. Ett av de få namn som är stadigt populära genom alla årtionden.

    Både Emma, Klara och Linnéa har blivit upptagna i vår familj, men alla de fanns med när vi pratade namn under graviditeten. Men vi hade Ida och Annie också. Fast det blev en liten lyckopojke ju istället, och sedan har det kommit alla möjliga flickor bland syskonbarnen.

    Det flicknamn jag har nu trooooor jag ingen av de närmaste i familjerna skulle knipa. Fast det vet man ju aldrig.

  • passionsblomman

    Annonsen? På det här lilla kyffet?

    Usch, jag har fått inse att jag skäms över mitt nuvarande hem...det är verkligen inget att visa upp känner jag, och mitt i det ska jag alltså göra precis det-visa upp det. Och hoppas att någon ska betala hutlösa pengar för det dessutom...

    Men det hela är väl starktfärgat känslomässigt av att vi haft det så satans (ja faktiskt) trångt nu i 9 år, att det är svårt att se det som den lilla sommarstuga det ju är i andras ögon.

    Mäklaren är iallafall inte orolig. Det är ju skönt det.

    Vet ni vad? Jag ska få träffa herr Panzerfaust och Fru Heloise alldeles om ett par timmar!
    De kommer hit och ska hämta två av kissungarna som nu är flyttahemifrånvuxna.

  • passionsblomman

    lanovia 08 skrev 2009-08-13 10:23:41 följande:


    Blommis i min förvirring skrev jag helt fel, är inte alls namnet på din son som vi hade pratat på utan det andra namnet utav de två namn som jag gissade på.Gud vad jag skriver allt rörigt idag. Grattis till den som förstår något.
    Haha! Nu är jag HELT lost på vilket namn ni funderat på!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan