Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Sådär, nu har jag färg i håret igen som min son häpet påpekade. Han är inte riktigt van att hans mamma kladdar ner sig överallt, utan mer att hon försöker få man och barn att inte kladda ner sig...
    Men bu ha jag målat såpass i rummet att det bara är en liten hörna bakom tv.n och själva murstocken kvar och det fixar jag ju plättlätt imorgon.

    Att laga mat tar också sin tid och man får ju förse folk som kommer och hjälper till så bra med schysst föda. Vi haar fåttut den förbaskade gamla vidriga soffan också och duschkabinen är målad ett varv ohch runt fönstren ute på norr och östersidorna är det också klart, inklusive knutar.

    Det tar sig sa mordbrännar`n.

    Nu är jag trött och imorgon SKA jag putsa fönstren som jag sagt i två dagar nu!

  • passionsblomman
    Ninnnis skrev 2009-08-06 08:28:18 följande:
    [citat]
    Blommis, ibland undrar jag hur folk får ihop det med heltidsjobb, barn, markservice, socialt umgänge OCH egentid?! Eller det är kanske just det de inte får? [citat]

    Nä, just det. Fast sedan är man ju olika hur man prioriterar också. Mitt shoppingtidsbehov är exempelvis minimalt, medan behovet att få ligga och läsa en bok ifred är livsviktigt...

    Men det är hemskt lätt när man planerar plika projekt hemmavid, att glömma bort att just det vanliga med mat och disk är kvar även de dagarna.

    Jag kände mig som att jag inte hann så mycket tills jag började tänka efter vem det var som serverade frukost, lucnchmacka, eftermiddagsfika och middag utöver målning och sakplockning.

    Aaaaaah vad jag HOSTAR! Halsen är full av vidrigheter så här efter nattsömnen. Bläääää!
  • passionsblomman

    Han som ska besluta om jobbet är inte tillbaka förrän den SJUTTONDE augusti, vilket är en hel evighet fram i tiden...

    Vad gäller stugan så är det bara så att kalla fakta i hettan är att helt oavsett förkylningar så är det fullt upp ända till tisdag då mäklaren kommer och det är bara frågan om hur mycket man får finna sig i att göra efter att hon åkt, för innna visningen måste det likförbaskat göras.

    Jag har förhoppningsvis klarat undan all målning och förnsterputsning nu innan helgen så jag kan ägna helgen åt att städa och göra fint det sista.
    Imorgon har jag en brudbukett att göra, så hela förmiddagden kommer försvinna till handling och knyta bukett.
    På måndag åker vi ju hela vägen ner till nya huset för besiktningen så det MÅSTE vara klart här på söndag kväll.

    Så är det bara.

    Men, eftersom jag inte riktigt pallar något tempo i sådan här värme så får jag helt enkelt streta på i sakta mak, en fönsterruta i taget.
    Nu har jag dammsugit alla fönsterfoder i rummet. Fy fasiken vad många spindlar och andra underliga djur där satt!

    Dags att börja putsa.

    Ses!

    (ursäkta att allt är så överego som det någonsin kan bli, jag läser och bryr mig om era liv även om ni inte får några synliga bevis på det...)

  • passionsblomman

    Okej, nu har jag varit rasande!

    Här har man asat ut den vidriga gamla soffan, målat hela rummet och så skulle vi som pricken över i ta in soffan vi hade i förrådet, den som jag ärvt av min farmor.

    Tror ni den &¤%¤%/¤&¤"#¤ soffan GICK IN GENOM DÖRREN!!!!?????

    NEJ!



    Alltså har vi för närvarande INGENTING att sitta på fram till flytten, OCH det är helt asproppat i förrådet, så jag inte kan röja där som jag hade tänkt! SKIT SKIT SKIT!!!

  • passionsblomman

    Jävla skitsoffa!

    Nä, vi får helt enkelt när visningen ska vara ställa sonens lilla säng som om den vore soffa och lägga många kuddar i den.

    Som tur är så bestämde jag (mot sambons vilja) att vi skulle spara madrassen från bäddsoffan vi slängde. Det är den nästan 1,40 bred madrass så två kan sova på den och den är rejält tjock. Just nu ligger resten av min familj utfläkt på den. Så det blir v'l så vi får kolla tv fram till flytten.

    Det andra aset till soffa får vi klla om det kan gå att transportera över till svärisarna tillsammans med alla flyttkartonger så jag får space att röja i resten. Eller så får jag väl ställa den i trädgården medan jag röjer då.

  • passionsblomman

    Nä, nu ger jag mig för den här dagen och går och lägger mig. Imorgon måste jag iväg tidigt och köpa blommor, så all vila innan dess är nog bra.

    Natti natt!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan