Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Tack godingar för alla goa kramar o axlar o råd!!!

    *håller tummar o tår för Blommis*

    Hahaha nä jag lovar att inte skylla ALLT på hormonerna, lanovia....men det är faktiskt mest de som jäklas.....blir lite deppig o då sjunker självförtroendet osv....o martyr som jag är så går jag o liiiiiiider extra mkt!

    Hade ett låååååångt samtal med maken igår när vi gått o lagt oss.....o så klart så störtbölar jag...tänker på dig Ninnis som skrev att din make o mamma hade den effekten.....min make har samma effekt på mig!
    Jag försökte förklara hur jag känner mig just nu....så att han skulle slippa vara tankeläsare ...vilket han uppskattar men vi låg länge o vände o vred o diskuterade.....för han känner ibland att jag inte tror att han älskar mig för att han inte sliter av mig kläderna hela tiden.....men så fick jag försöka förklara hur pass galet kåt jag är nu när jag är gravid.....o vi kom fram till att det är jag som tagit initativet de senaste 4 månaderna.....vilket han insåg att han kanske skulle ändra lite på.... .....O så ska han försöka ge mer komplimanger....saker jag vet att han tycker men som sagt....när jag är låg så tycker jag bara synd om mig själv o BEHÖVER höra de sakerna högt ngn gång.
    Sen blev det lite funderingar på hur ofta man ska ha sex...vill ha sex osv....mest för att reda ut hur vi känner båda två.
    Så vi kom fram till att vi ska försöka att ha sex NÅGON gång tidigt på kvällen....dvs inte vänta tills huvudet landat på kudden......För han är helt galet slutkörd...redan....o projektet håller på tills i dec..... o vi ska ju både ha bebbe OCH bygga hus i höst.....måste def ha en rabbit tills dess!
    Är bara rädd att maken känner att han har för mkt krav på sig....på jobbet o hemma.....vill att han ska kunna slappna av o ta igen sig när han är hemma.....

    Så det kändes bra....enda nackdelen var att ingen av oss kunde sova sen....så vi har typ sovit....3 h eller nåt....rätt Zzzzzz idag.

  • ingenjörsbruden

    Ninnis: va tråkigt....både med neg o att maken inte kommer hem förrän om 1,5 v. Tur att du har syrran på besök!

    Ja de stackarna kan ju behöva lite fakta för att de ska hinna med i alla turer o humörsvängningar.
    Men det är dumt att börja diskutera precis när man ska sova....dels trött o sen kommer man ju inte till ro....få ta o bättra mig på den fronten känner jag!
    Man är ju eg bara tramsig....man VET ju att maken älskar en osv....har ju en underbar make....så vad är det eg jag begär?!
    Får nog ta o vara rädd om min stackare....han ska ju inte gå i väggen bara för att hans gravida fru har kåtslag!! Kan se rubrikerna....hahahhaha!

    Lanovia: Åhh va din make är gullig med sitt positiva tänkande!

  • ingenjörsbruden
    Celeste97 skrev 2009-05-25 11:14:38 följande:
    *gossar lite med en av Blommans nya tisseongar**skickar ett extra batteri till Ingis kanin, och ett batteri till Ingis make.* (Ingis, du får nog hjälpa honom hitta var den ska i... )*sänder ett avslappningsband och 2 starka armar som kan rycka in där det behövs till Nallis**häller upp lite cava åt Lanovia, och en redig portion riktig paella som lunch**skickar en manlig massör och spa-konsult som kan underhålla till Ninnis och hennes syster**kramar till er andra!*
    Hahahaha! Tackar tackar!! Funderar på var batteriet i maken ska sitta....*hmmmm*

    Åhh massage!!! Det hade ju varit ljuvligt!

    Ankis: Låter som en sund inställning....kan ju kännas tryggt att ha fått anställning osv först.

    Gräsänka....huva....det hade jag nog inte pallat....men fasen va mkt man hade fått gjort hemma!!

    *sticker huvudet i sanden*

    Blommis: Skönt att det gick bra med bilen!!! Är nyfiken på vad kliniktanten säger.....
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-05-25 13:25:07 följande:
    Blommis, vad skönt att hudkojan rullar igen!Ingis & Lanovia, ja det är jättetråkigt när han är borta, men visst får jag mycket gjort! Tränar, lägger mig tidigt och är allmänt sund Just denna gången känns det dock lättare eftersom lillasyster är här till onsdag, sen åker jag till stugan med mamma och pappa fredag till måndag. Och vips var det onsdag och han kommer hem!
    Planering är ju A o O! O sen....den som väntar på ngt gott....hehehehe
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-25 13:50:16 följande:
    Okej, nu har jag pratat med kliniken.Hon sa vad jag trodde ungefär,nämligen:*cykeln har antagligen gått mot att bli kortare och stabilisera sig med hjälp av hormonbehandlingen.*Nya tag med Pergotime, start nu på torsdag.* Ny tid för blodprov, VUL och inseminarium lagom till Nationaldagsfirandet.*Ytterligare ett preparat, Progesteron ska sedan sättas in efter det, för att stimulera livmoderslemhinnan till att lättare kunna ta emot ett befruktat ägg.Det är ju inte bara det att det ska befruktas, det ska ju kunna fästa också, och hon trodde jag behövde det där då.Det innebär ju egentligen att jag med mina evighetscykler kan ha haft hur många befruktningar som helst som klickat, men sedan har det inte kunnat fästa...Detta får jag ju aldrig veta, så det är ingen idé att fundera över det. Men man lär sig verkligen en del om sig själv unde rden här resan..Så, för att välja att se detta positivast möjligt så är det ju väldigt SNART som det är dags igen då, och det ska ju helst betraktas som en ny chans, även om det är lätt att tänka på det som ny "meckomgång" som inte är så kul.
    Ja det är ju rätt logiskt....det ska ju kunna fästa osså! Man lär sig verkligen massor om fortplantning!
    Förstår att du/ni inte ser jääääättemycket fram emot en ny meckomgång.....men samtidigt så är det väl rätt skönt att få hjälp.
    *BAMSEKRAMAR*

    Hur e de me tattungarna idag?
  • ingenjörsbruden

    Alltså seriöst.....för gammal att få hjälp vid 30? Blir så arg så att jag ska nog undvika att ens kommentera.....säger bara morrr!!!!

    Nallis: Attans osså.....jädrans barnfamiljer! Annars låter det väldigt mysigt med en picknick på en måndag!
    Kanske lite väl ingående fråga.....men varför inte så sugen hemma? Du behöver verkligen inte svara om du inte vill....

    men jag kan känna så när man går in i sovrummet....där är stämningen/atmosfären sova liksom.....

    Utomhus har vi faktiskt haft sex en gång....på stranden faktiskt....på kvällen/natten en midsommar med maken!! Bra peeling!!

    Nu jädrans bankar det i magen!!! hihihihi...dags för en vakenperiod! Ska snart bege mig hemmåt för matshopping med maken o kanske en tur i skogen......

  • ingenjörsbruden

    Nallis: Ja ibland känner man sig ju inte så på.....men ett bra sätt som funkar för mig (kanske liiiite för bra) är att se sin partner som ett sexobjekt.....ni vet...halvnakna bilder på killar osv....men istället dregla över sin man....som man dessutom får lov att sätta klorna i!

    Smekmånad är bra.....fast om du skriver dagbok så gör det på morgonen....jag skriver bara dagbok när jag är på semester.....o när vi var iväg på smekmånaden så däckade maken nästan alltid när jag låg o skrev dagbok..... Så ja.....skriv på morgonen!

    Sen är det ju så att alla har olika behov o som par så måste man komma på vad som passar båda bäst vilket inte är så lätt alltid....o det varierar ju lite osså tex beroende på grav.hormoner...

    *skickar BAMSEKRAMAR till alla som har besök av jädrans indianer*

    Myror=usch

    Blommis: vågade bara läsa TS i tråden....men man blir nästan mörkrädd ibland.....vilka bridezillas vi/man kan bli när det gäller detaljer! ALLT ska detalj-styras...ehhh....fri vilja??? Nääääää hahahahhhahaha

    Hvidis: Inte kul med öken.... .....Men dina boa instinkter har ju fått åtsidosättas ett tag så det kanske är bäst att de får löpa fritt lite nu....
    Jag är hemsk kanske....men jag tar hand om mig själv om inte maken orkar/hinner.....jag blir synnerligen svårstartad efter en ökenperiod annars....precis som om kroppen glömmer bort hur den ska göra.....

    Lanovia: Låter inte roligt att må så knasigt.....var rädd om dig o ta det kanske lite lugnare med tempot ett tag....

    Ninnis: Mmmmm vilken blogg...*dreglar* Tack för tipset!!!

    Nu ska jag snart sticka i väg på föräldragrupp!

  • ingenjörsbruden

    Hahahaha ja det har blivit en del sexsnack här...tar på mig den största skulden till detta!
    Jag har enorma drifter just nu när jag är gravid.....precis som om kroppen behöver det.....ja livmodern jobbar ju o även magmuskler osv....men så är jag inte riktigt....i vanliga fall.....bara lite...hehehehehe

    Kanske lite mer drift än medel....har def mest lust jmf med mina vänner...

    Hvidis: Tur vi reder oss själva!!

    Kroppen är rätt finurligt funtad....den måste ha vissa behov tillgodosedda INNAN den blir sugen på fortplantning.....MAT SÖMN TRYGGHET osv några primära saker som gör att man inte blir sugen på sex mitt under att man blir jagad av en ullhårig noshörning eller nåt...
    Så stress o press från sig själv, nära o kära, samhället kan def påverka....men jag är nog rätt manlig....har en offknapp så när jag åker från jobbet så har jag stängt av allt där.....maken är INTE sån....så han fortsätter att stressa vilket inte är nyttigt i längden.

    Blommis: Jag håller med dig...jag tyckte INTE att folk skulle gå hus ur hemme o köpa värsta stassen bara för att ha när vi gifte oss....så vissa kom i helt nya men många kom i ngt de redan hade o var precis lika fina.
    Tycker man som brudpar ska vara glad att gästerna VILL komma o dela dagen med dem. Hellre gäster i trasiga jeans än inga gäster alls.

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-05-26 13:29:51 följande:
    åh, jhg blir helt tårögd, och jag vet inte ens vem killen är... Efter mitt inlägg imorse, gick jag och duchade och smög in till min nyvaknade man (han jobbade till seeent igår) och HEHEHEHE!!! DEt lyckades! Nu är jag 20ton lättare och det spritter i hela kroppen. Tänk vad lite sex kan göra! HAde glömt att det var SÅ skönt! Mmmm, nu kan jag vara snäll lite till.


    Gillar speciellt "Mmmm, nu kan jag vara snäll lite till."

    Nu ska vi iväg o beställa tegel o fog!! *voijne voijne*

    er alla!!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan