Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ninnis: allt mitt medlidande! Telefonköer suger fett!

    Ankis: jaja, DU vet ja, men VI vill ju veta BF-datum ju!!!!

  • passionsblomman

    Det är helt Norrland skulle jag snarare kalla det.

    Är det förresten inte konstigt: allt annat VILL alla myndigheter att man ska sköta via näääääätet, men påanmäla sig som arbetslös, det måste man in på plats och göra!


    ingenjörsbruden skrev 2009-08-03 15:15:46 följande:
    Nääää.... var du tvungen att köra 26 mil för det?! Men hallå? det är ju helt befängt! Hoppas att du kunde göra ngt annat när du ändå kört så långt!
  • passionsblomman

    Hihi! Jodå, jag har målat halva taket och två av väggarna i sovrummet ett första varv. Och Snickerierna runt fönstren och så. Fasen vad trist det blev nu.

    Jag tar en paus och drar och hämtar min son istället nu.

    Jag veta fasen vad det är med mig, jag känner mig helt svajig inombords. Som att jag skulle behöva stortgråta, fast jag egentligen inte är ledsen...

    Hormonerna?

    Lite mycket med att bryta upp härifrån?

    Inte vet jag , men svajar gör det.

  • passionsblomman

    GRATTIS!!! Nu får du allt lägga in ett par bilder-eller många-i galleriet!

    Jenny står brud 090801 skrev 2009-08-03 16:08:27 följande:


    Ja, då var man gift! Det var verkligen en helt fantastisk dag. Kunde inte blivit bättre. Håller på o läser allt ni skrivit sen sist jag var inne... så återkommer när jag är lite mer uppdaterad :)
  • passionsblomman

    Du ska sätta en näsa också, alltså ett bindestreck mellan de tecken du redan gör. Då blir det en

    Jenny står brud 090801 skrev 2009-08-03 18:40:06 följande:


    Hur gör man smilgubbar på det här forumet, funkar ju inte så som jag gör...
  • passionsblomman

    JÄTTEFINA!!

    Jenny står brud 090801 skrev 2009-08-03 18:24:54 följande:


    Nu finns det lite bilder på oss i mitt galleri. De är inte redigerade ännu, men ni får hålla till godo med de så länge...
  • passionsblomman

    Fjällbruttan: Jag har flyttat stort fler gånger än vad som är roligt i mitt liv och jag får en hel del ångest runt den proceduren. Jag avskyr när folk missbrukar det ordet, men jag får verkligen ångest. Separation, stress och brådska, det nya okända och allt vad det är man bär inom sig.

    Mest tänker jag på sonen och hans skolbyte. Det bör ju gå bra, men jag vet så väl hur det känns är det INTE blir bra och jag får nästan panik när jag tänker på att jag är på väg att flytta honom ur en miljö där han har det toppen, till något vi inte vet om det blir bra.

    Det är bäst för ungarna där nere att de är snälla mot honom, det säger jag bara. Annars ska de få bära hem armar och ben i ett knyte! Tro inte för ett ögonblick att det är tomma hot!

    Daa: jag förstår mycket väl att du vill få koll på indianerna igen! Hej förresten!

    Anbeyond: Vad DUKTIG du är som joggar!

    Nu är iallafall sovrummet nästan helt färdigmålat. Det är bara lite runt garderoberna som jag får lov att ta tidigt imorgon.
    Putsade fönstren nu också, så det ser verkligen väldigt fräscht ut i jämförelse med i morse.

  • passionsblomman

    Åh! Blåbärspaj, vad underbart! PRECIS vad jag behövde!
    Och du ska veta att det är mer glädje än ångest i den här flytten. Men saker man levt gör sig påminda i olika skeden, och i min familj är vi flera vuxna kvinnor som helst inte tänker på flyttkartonger.

    Visst ÄR låten fin!!!

    ...åh, om jag kunde vara med-det är dig jag älskar...

    Jag kan inte ens tänka på den utan att det tåras.


    Daa skrev 2009-08-03 21:53:50 följande:
    Hej Blomman. Tänker på dig i din flyttångest. Kan inte göra så mycket annat än att skicka en kram. Lite blåbärspaj, kanske?Lyssnade på sången du länkade till för en hel massa inlägg sedan. Den var vacker. *torkar tårarna*
  • passionsblomman

    Mäh!
    Jag skrev ett lååångt inlägg med kommentarer till alla men det kom inte med!

    Nå, jag är glad att jag har er som stöttar och hejjar iallafall och jag försöker ta det jhär i så lugn och metodisk mak det går. Ingen är betjänt av en hysterisk Passion.

    Idag, exempelvis hade vi långfrukost och bara en massa småprat, kaffe och sitta i solen på altanen hela morgonen ända till 10.15 då min sambo åkte.

    Nu har jag suttit på golvet med ett meck utan like. Jag skulle flytta datorn, för att kunna måla resten och putsa fönstren, så jag drog ur alla sladdar och tvinnade ut hela härvan och sorterade upp dem snyggt och prydligt, varpå jag dammsög allt där bakom. Det såg hemskt ut!

    Nu är där lika många fula sladdar som vanligt, men det ser betydligt bättre ut än nyss.

    Idag ska jag måla resten i sovrummet och sedan ska jag putsa fönstren i vardagsrummet, för det var lite av en kick att se hur fiiiint det blev i sovrummet när fönstren plötsligt gick att se ut igenom...

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan