Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    ooooiiiiii!!! grattis ankis!!! :-d vilken dag! korka upp champangen! himmel så roligt!

  • passionsblomman

    Ankis: ja, såklart att det hänger ihop allting. Nu har du fixat nya jobbet-världen ligger öppen med alla sina möjligheter!

    Ingenjöris: Tack, än så länge är det ganska lugnt inombords iallafall och jag har ätit en liiiten rostad macka så kanske klarar det sig med nattens vedervärdigheter.

    Grädde finns, men kattan var nog för arg nu på att vara instängd, så nu lurar jag henne inte med det igen tror jag. har inte sett skymten av den lilla tjockisen nu idag iaf.

  • passionsblomman

    Tack gumman. Nej för tusan, ingen idé att du tog det jbbet! Usch! Jag har haft ALLA sådana snart tror jag. Måla och ät hos lilla mamma istället du!


    andbeyond skrev 2009-05-19 12:24:27 följande:
    Och KRYA PÅ DIG Blommis! *går och gör lite mer te*
  • passionsblomman

    Va!?! * Orkar inte böja mig ner till sanden men håller för öronen aaaaaaaa jag har mina egna nummer*


    Hvidbrud skrev 2009-05-19 13:01:35 följande:
    Blommis: Jag åkte på en ordentlig "magsjuka" första ggn jag blev gravid.... Kroppen reagerade liksom på att det var något främmande i kroppen...Men vad vet jag, jag stoppar genast huvudet i sanden..Kry på dig ialla fall! Grattis Ankan!!
  • passionsblomman

    Andas var det ingen som lärde mig alls inför vår sons ankomst...man kanske ska gå sådan där kurs om dt blir aktuellt framöver.

    Men ge min man ett nyp, det kan jag göra ändå!

  • passionsblomman

    Just det!


    Ninnnis skrev 2009-05-19 13:15:57 följande:
    Eller, det är klart att det inte var meningen att du skulle ha ett jobb som får dig att må dåligt, Andbeyond!
  • passionsblomman

    Ja, min andra katta, hon har fått alla sin a tre kullar i min sons säng. Den tycker hon visst är jättebra. Jag ahr varit med alla gångerna. jättehftigt!

    Miena uppe i Umeå fö rlänge sedan fick sina i soffan och låg så stolt och visade dem när jag kom ner på morgonen. Den andra jag hade då, hon var som enliten hund och väldigt knuten till mig. Hon gick banne mig och väntade tills jag kom hem från skolan och då la hon sig i mitt knä och fick ungarna! Vi satt på golvet bredvid andra kissens korg där hon låg med sina ungar...

    Och så har jag denna nu då, som gräver gångar in under skottkärror och annat. Undrar vart hon är och grver nu?

    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-19 13:20:19 följande:


    Vår katt födde sina ungar i en tidningskorg under sängen
  • passionsblomman

    Nalle: Det där låter tyvärr inte som en vän utan som en som verkar behöva DIG väldigt mycket för något syfte. Det kan vara fråga om vad som helst, från att han vill få bekräftat en massa saker till att han ja inte vet jag. Att han inte mår bra verkar ju rätt uppenbart.

    jag har hamnat i en oerhört intensiv relation me d en tjej en gång där jag blev "den första hon berättat en hel massa saker för" och jag kan säga att hennes behov av att testa om jag gick att lita på knäckte den vänskapen. Jag var tvungen att tala om för henne att

    "det här går inte, du litar egentligen inte alls på mig, men önskar att du gjorde det och du vill ha en vän för du är så ensam. Men du har redan bestämt att även jag kommer att svika dig, så du skapar en självuppfyllande profetia. Jsag kan inte leva upp till ditt behov av en perfekt människa. All kärlek och även vänskap innebär att man måste lämna ut sitt hjärta och då riskerar man att ibland bli besviken"

    Så är det. Ingen kommer alltid att finnas där och alltid säga de rätta sakern aeller alltid förstå en precis.

    Vad han än håller på med, så inte beter han sig som en vän. snarare en som vill kunna få säga "vad var det jag sa" till dig.
    Behöver du verkligen en sådan person i ditt liv?
    Om svaret är nej, så får du göra slut! Det händer emellanåt och det är ganska befriaande. alla relationer utvecklas inte sm de borde. Det gäller även vänner.

  • passionsblomman

    Hvidis: ja man kan verkligen fråga sig vad som skulle vara meningen när det är uppförslut och motgångar...Jag tror inte att det kanske är meningen att en viss sak häner jämt, men däremot har man alltid möjlighet att dra lärdomar och göra andra val framåt .

    Ibland tror jag att man har som läxa att lita mer på livet. På att det är meningen att det ska ordna sig och bli bra. Vi är sådana totala kontrollfreaks i den här delen av världen, och vi sätter nästan all vår trygghet i ekonomi dessutom. Ibland känner jag att jag ruskas om till att komma ihåg att det är något annat som är kärnan i livet. Något mycket större.
    Och så är min erfarenhet också att när det verkligen ser som värst och helt omjligt ut, DÅ händer det något så allt lossnar.

    "Kaos är granne med Gud" Så har iallafall mitt liv sett ut.

    Hur lång tid har du på dig att sälja butiken innan du måste säga upp den?

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan