• Daa

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Har pratat med gyn och de sa "avvakta". Skillnaden mot förra gången de sa det var att jag kan hålla med den här gången. Det ökade på rejält igår med smärtan och även blödningen, så det kanske är i stort sett klart nu.


    passionsblomman skrev 2009-07-03 11:44:13 följande:
    Tur att vi har högtryck, så vi alla slipper frysa här i sanddynerna!Har ni solfaktor på rumporna mina damer, så det inte blir sviiiid?
    Fullt påklädd
  • Daa

    Precis vad jag känner.


    passionsblomman skrev 2009-07-03 11:53:30 följande:
    Okej, ja "vad bra" låter ju helt fel att säga, men ändå, mitt i detta tråkiga, så vad bra om kroppen ändå låter bli att hka upp sig på något jobbigt sätt, utan att det hela kan få bli överstökat och kan placeras i arkivet för det som redan har hänt. Så att du får gå vidare med oskrivna blad om vad som kan hända igen!
  • Daa

    Hej på er!
    Hej Lanovia. Kul att du tittar in en sväng *tar tacksamt emot kramen* Skönt med Greklandssemester. Hoppas du får må bra. Men förstår att det blir jobbigt att vara utan hunden i tre veckor (lånade mammas några dagar en gång för några år sen och när jag ville ha honom några timmar extra för en skogstur gnällde hon: men jag saknar honom ju! (och då hade hon två till) )

    Blomman, vi fortsätter vara här i sanden, visslandes och hållandes tummar och allt vad som kan göras.

    Igår blev en konstig dag. Började blöda ganska mycket, så vi åkte in akut. Det visade sig att, trots kramperna i fredags, fostret var kvar än. Så det hände sig att jag fick ett rum på gyn, piller som skulle sätta igång allt, smärtstillande och dropp i armen (blev tvungen att fasta) ifall det skulle behövas en skrapning. Kändes helt overkligt. Särskilt när de ville frakta mig i rullstol från akuten till gyn (fick promenera själv när jag insisterade).
    Det var inte så farligt på det hela taget, för jag var ju ganska trött och sängen var helt okej. Värst var det när jag vred på huvudet och såg ut genom fönstret. På andra sidan glasgatan kände jag igen barnsektionen på sjukhuset. Just det: BB. Det var ju där jag skulle hamna i början av nästa år, var det tänkt.
    I alla fall gick det bra med den första åtgärden och ett VUL visade att det är klart nu, så vi fick åka hem (och äta och dricka! ).
    Nu är det alltså över, bara efterdyningar kvar, och det känns ganska så hemskt idag. Men samtidigt skönt, för nu kan maken och jag koncentrera oss på att hämta oss.

  • Daa

    Oj. Det låter riktigt jobbigt.


    Ankan80 skrev 2009-07-05 14:14:52 följande:
    Åhh..vilken dag Daa! Hamnade också på akuten vid mitt missfall...fast jag var tvungen att ha en rullstol för annars hade hela korridoren blivit färgad Skönt att du fick klarhet att allt var ute. För det kan man nog grunna länge på om man inte blivit skrapad.Hoppas snart på ny bebis för dig!Kraaaam
    Kram och tack detsamma
  • Daa

    Vi bestämmer att det är så


    passionsblomman skrev 2009-07-05 14:24:51 följande:
    Vi får se det så här: Tänk vad många sensommar- och höst plus vi har framför oss att jubla över i den här tråden!
  • Daa

    Klokt skrivet, Ninnnis (är det okej att jag snor vissa delar för egen del? ). Hejar på dig och hoppas att du kan finna glädje. *kramar*


    Ninnnis skrev 2009-07-05 19:48:28 följande:
    *kramar Blommis & Lanovia tillbaks*Jag känner att detta har tagit en oproportionerligt stor del av min energi och tankeverksamhet. Jag har försökt intala mig att denna sista lilla bit som saknas i mitt liv inte får överskugga allt det fina som jag faktiskt har. Tyvärr inser jag att det är precis det som har hänt. Jag vet inte hur jag ska förmå mig till att känna glädje över nuet och det jag har, men jag inser att jag MÅSTE lyckas med det. Som det är nu går jag runt på "halvfart" och är lättirriterad och inte det glada, sprudlande jag som jag brukar vara. Så blir jag förbannad på mig själv för att jag är så fånig och pessimistisk och dessutom "drar ner" makens humör och glädje. Han är fantastiskt stöttande, förstående och tröstande, men hur kul kan det vara att leva med en negativ suris?Det kan som sagt hända att Pergon förstärker detta så att det känns värre nu än det egentligen är, men jag FÅR inte låta det påverka mig så mycket. Om vi nu lyckas få plus om ett tag kommer jag känna att jag var negativ och deppig helt i onödan, det är ju ganska meningslöst.Vet inte vad jag vill säga med detta egentligen, mer än att jag förstår precis vad Lanovia & Blommis säger, och att jag har insett att jag MÅSTE rycka upp mig och ta kontroll över mina tankebanor och min inställning. Tror jag ska prata med min kloka mamma igen...
    Har just haft besök av en kompis som bakade en väldigt chokladig chokladkaka till oss, för choklad är bra när man är ledsen. Det räcker med tanken för att jag ska känna mig bättre

    Lanovia: jag åt p-piller i mindre än ett år och slutade fyra månader innan vi började försöka göra barn. Har aldrig haft spiral.

    Hakar för övrigt på Blomman när det gäller att skita i neråtspiralen.
    Önskar er en god natt. Tio arbetsdagar kvar innan semestern.
  • Daa

    Ninnnis: önskar dig och gullplutten tre underbara semesterveckor!

    Ingis: önskar dig goda nätters sömn med alla kuddar du behöver. Och så stålhättor på skorna för att sparka på oförstående makes ben

    Extra kramar till det hormonella mentalcase:t. Önskar dig en så uthärdlig väntetid som möjligt. Vi finns här för dig.


    Ninnnis skrev 2009-07-06 17:26:50 följande:
    På tal om att ha perspektiv på tillvaron...brollopstorget.se/Forum-1-30/m3477180.html
    Oj. Man måste ju vara tokstressad för att gå i taket över en sådan sak. Eller kan man vara sådär skrockfull?

    ...

    Nu är jag tillbaka. Maken började stryka mig över håret och pussa mig på halsen för att se om han kunde distrahera mig. Och det kunde han! (och nöjd blev han: huvva karl... )
  • Daa

    Hej tobiasochlinda! Välkommen.

    Blomman, du måste vara försiktig. Det är dyrt med fönster! (Fast allvarligt: skönt att det gick så pass bra)

    Ankan: jag hör också till dem som jobbar fortfarande. Sju och en halv arbetsdag kvar (Leksi, vi klarar det! )

  • Daa

    *kikar in för att säga godmorgon*

    God morgon på er. Imorgon är det fredag. Ännu ett steg närmare semestern (Leksi, bara sju arbetsdagar kvar nu ).

    Lycka till med hustittandet, Blomman.

    Ninnnis: ha så kul på djurparken.

    Hoppas ni alla får en fin dag.

  • Daa

    Oj. Då får ni se till att ta det lugnt.
    Ska ni köra bilen som ibland får för sig att stanna?


    passionsblomman skrev 2009-07-09 10:15:00 följande:
    Nu håller vi på att packa. Jag vaknade med ett ryck 05.45 imorse av att hela altanen fasen höll påatt blåsa av! Vilket SKYFALLL det är här! Helt sanslöst! Det blir visst att köra försiktigt, för det är stora utropstecken med varning för extrema vattenmängder på väderkartan, just där vi ska köra.
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan