Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Kors i taket nu har jag lyckats få med 2 inlägg på raken.
    Skrev massa annat tidigare men det kommer jag inte ihåg längre.

    Joförresten har ju försökt gratta Nalle några gånger så jag gör ett nytt försök.
    GRATTIS!!!!

  • lanovia 08

    Nej man får knappt klaga på fint väder. Ialla fall inte om man är mina kollegor för dem blev jag less på förut. De är experter på att gnälla när det regnar, blåser, mulet etc. Tror ni inte att de kom idag med o gnällde för att det var för varmt. Men hallå!?!?!?!
    Men ibland kan det bli för varmt även i detta land, jag vet Blommis. Fästingar är ingen hit!

    Kommer ni ihåg att jag började med TBEvaccin för snart en månad sedan o att sköterskan där sa att jag skulle hålla bena i kors så jag inte blev gravid?? Nu är min stora fråga hur jag skall göra med dosen jag skall ta efter en månad. Den skall jag helst ta nästa tisdag (skulle ev funka imrogon kanske, då har det gått 4v men inte en månad).
    Men frågan är om jag får ta den nu??? Eller om det är så tidigt i graviditen att det är ok???

  • lanovia 08

    Nej tyvärr tror jag inte att det var ett skämt.
    Håller med, lite lera mår barnen bra av. Skit behövs för att hålla sig frisk.


    ingenjörsbruden skrev 2009-06-01 11:41:27 följande:
    lanovia 08 skrev 2009-06-01 10:36:41 följande:
    Du skojar....hallå liksom! HahahahaNä....ett skitigt barn är ett lyckligt barn...*ser mina syskonbarn med lera upp till öronen o superflin i ansiktet*Nä det är inte lönt att pjoska för mkt...förr eller senare så trillar de o slår sig o det tror jag bara är nyttigt....de måste ju lära sig!! Är glad att maken inte är lika pjoskig som sin bror....o sen kommer jag ALDRIG att tillåta att han håller på o tjafsar på hur folk håller barnet osv....ALLA gör olika....o det finns inget rätt eller fel sätt....bara mer eller mindra bra....hahahaha
  • lanovia 08

    Grillade ni för första gången först nu Blommis??
    Men ja nu är det verkligen sommar.
    Angående din sambo säger jag bara

    Ankan vad bra att det verkar bra på nya jobbet.

    Ingis, ja jag får la ta o höra med BM. Frågan är om det gör någon skillnad på om det görs i v 5 eller 6. Antagligen inte,eller? Det vill säga borde räcka att ta det med BM på måndag när vi ändå skall dit.

    Ni gravida, hade ni grymt ont i magen i början (eller har kanske fortfarande) ?? Jag har självklart varit beredd på lite smärta och att livmodern skall växa, men igår kväll gjorde det så himlans ont. var på orkesterrep, men spelade bara halva tiden tyckte inte det var trevligt med tanke på att det gjorde ont. NÄr jag sedan skulle sova kan jag säga att tårarna rann, dels för att jag var trött och tja mannnen fick nog veta vad gravid kvinna kan innebära, men också för att jag hade ont i magen. När jag vaknade var det bra men nu känner jag att det börjar smärta lite igen. Kanske var spelandet igår som gjorde att det gjorde så himlans ont...???

    Idag borde väl Ninnis komma tillbaka?

  • lanovia 08

    Låter som en underbar helg Hvidis och vilket romantiskt bröllop!

    Blommis jag menade väl att ni hade grillat innan, annars hade jag nästan blivit imponerad.

    Jag har ringt BM och frågat nu. Hon blev inte ett dugg oroad av mitt magont. Så länge det inte är blödningar inblandade så brukar det bara vara växtvärk. Frågade om det kunde blivit värre av att jag spelade igår, det borde det engligt henne inte blivit. Så varför jag hade så himlans ont just igår kväll förstår jag inte. Menmen. Så länge inget annat bevisas är det helt enkelt bara växtvärk.

  • lanovia 08

    Ja det håller vi på. Och jag är ganska säker nu på att det är det.
    Och ju mer jag tänker desto mer logiskt tycker jag det känns att det kan bli värre av klarinettspel oavasett vad BM säger. Jag blåser ju med magen o spänner musklerna hela tiden.

    Vad stilla det är här idag. Hur har ni det tjejer??

  • lanovia 08

    Shit vilka klänningar!

    Hvidis håller tummarna allt jag kan för att allt lägger sig rätt och du slipper kejsarsnitt. *kramar*

    Ninnis låter smart att vänta med stickorna tills fredag. Då borde du o BM (eller var det svintotanten???) tror på sen ÄL, är ju trevligt att slippa köpa nya stickor.

    Blommis någon kattmänniska är jag egentligen inte, men vad söta!! Jag gillade den ljusa bäst.

    Tänk om man kunde ha ett jobb där man kunde kombinera svensk och dansk ledighet hade ju varit perfekt. Eller så gör man som Hvidis o öppnar företag.
    Förresten Hvidis hur har det gått med butiken, fick du sålt den?

    Min mage har skärpt till sig. HÖll sig snäll hela gårdagen. Klart den kändes lite, men mer som normal mensvärk. Så nu tror jag ännu mer att det var spelandet i måndags som spökade. Tur att det är sommar uppehåll nu.

  • lanovia 08

    Hurra för Ninnis man som kommer hem idag el imorgon. Förstår att ni vill ta vara på varandra denna helg. Om ni inte setts på 1,5v så kanske han har jättepigga simmare nu.

    *ställer mig med vägkanten och hejjar på våra cyklister* Känns underligt att inte höra till dem som cyklar med er längre, inte för att jag klagar.
    Hmmm tror ni inte det skulle vara rätt skönt att cykla naken? En varm sommardag... fast då med en mjuk sadel... och ingen publik

    Blommis, intressant tanke. Hmm får mig att fundera på om jag också gjort det, med tanke på att jag gjorde VUL för några veckor sedan. Vet att jag såg två blåsor...

    Förresten kom jag på idag är jag inte alls är i v 5 utan 6. Det var den BM jag pratade med när jag bokade tid som förrvirrade mig genom att säga fel. SEdan har jag inte förstått någonting när jag läst om sådant som händer i varje vecka, har liksom känts som jag legat en vecka fel. Och jajamensan 1v närmare v 12 än jag trodde. Tror jag....

    Blommis kan tyvärr inte kolla youtube här.

    *joinar i visslandet* är värdelös, aldrig någon som hör vilken melodi jag visslar.

  • lanovia 08

    Daa vilken vecka är du i?

    Ninnis om det är vad som krävs står jag gärna och hejjar på o skriker till hejarramsor tills jag tappar rösten.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan