Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    saken är klar!

    *går ut och hämtar barberna*

    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-18 16:59:52 följande:


    JAAAAAAA!!!!!Jag ska oxå göra en till helgen, såg att de var så fina nu (fast här skiner solen nu...)
  • passionsblomman

    Naturligtvis serveras det marsansås till! Jag gillar Ekströms som man kallvispar. jag skiter i om det mest är kförtjockningsmedle eller whatever i den, det är gott.så,nu står pajen i ugnen och marsansåsen i kylen!

  • passionsblomman

    Varsågoda! ät allt vad ni orkar! Det finns massor!

    Vad skönt att ha fått ut lite känslosvall Lanovia!
    klippa gräset? nej det går inte det regnar ju!

  • passionsblomman

    Lycka till SJÄLV tjejen!

    Och känn efter i magen så du inte går in i något som kroppen säger ifrån om! skönt att magen är bättre.


    andbeyond skrev 2009-05-18 20:22:56 följande:
    Lanovia: Jag hoppas du får en riktigt bra kväll, med skratt eller/och gråt - better out than in they say Magen är bättre, diklofenak är bra grejer det *äter lite paj* MUMS! Så det finns både kattungar och paj hos blommis.. får jag bo hos dig? Jag har fått en arbetsintervju imorgon, sommarjobb.. är dock HELA sommaren så kommer inte vara ledig en enda dag innan bröllopet 22/8, så jag vet inte. men samtidigt är det ju bra med extra pengar. Har inte pluggat sen i januari då jag dejtade en vägg så är lite nervös över att må skit också. jaja, får väl gå dit och se vad de säger. Lycka till imorgon Ankan!
  • passionsblomman

    Äh! varför ska du hålla dig?! Det är väl bara att glädjetjuta!



    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-18 22:01:55 följande:


    Här blir det rababerpaj imorgon när vi ska träffa våra värdpar för en sista "koll" Har tittat på Spårlöst nu, gråtar alltid en skvätt när det blir så lyckligt så hur jag ska hålla mig på mitt bröllop är en gåta
  • passionsblomman

    Ja, då får man snyta sig rejält, ta ett djuuupt andetag och så låta sin stämma ljuda över bänkraderna i ett rungande "JA!"



    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-18 22:17:52 följande:


    Ja, men man vill ju kunna få fram ett JA i kyrkan utan att hulka och gråta för mycket så att prästen får fråga om vad jag sa
  • passionsblomman

    Hej alla! heheh, jo, det är illa om man glömmer näsduk på tillställningar som bröllop...

    Usch, hörni-jag blev magsjuk inatt!
    Klockan tre på morgonen vaknade jag av att det bara skar och vred inne i magen. Gick upp och hoppades att det kanske kunde hjälpa att försöka gå på toa. jodå, det behövdes visserligen sittaspå toa, men det behövdes en skurhink i knät också!

    Fy F*N vad risigt jag mådde! Och benen skakade, tårana sprutade av allt hulkande och jag hade alla möjliga ljud för mig. Tro inte att min sambo ens rörde sig i sovrummet (kom ihåg hur litet vi bor nu) Nu på moronen frågade jag om han också var dålig och så säger han "nä jag är bara trött, jag har sovit lite dåligt" Ursäkta men säg inte till den som suttit på dass halva natten i plågor att du har sovit lite dåligt!

    Vi skulle haft med oss en kompis till sonen hem idag, men smbon fick ju ringa och säga att et kanske inte är så bra när det har kräkts härhemma. så det ringde han och sa. Ändå säger han nu"va! Har du KRÄKTS?" Hallå? Undrar om han gick i sömnen när han ringde dem och dessutom skjutsade vår son till skolan?
    Helt förvirrat!

    Iallafall sitter jag här med lite thé nu. Kaffe känns uteslutet.

  • passionsblomman

    Ja usch! Det är när man lir magsjuk man kommer på hur äckligt det är och hur ynklig man blir.

    Jo, det är mycket bättre, men darrigt och jag vågar inte närma mig något annat än min stora thémugg (med Nalle Puh på faktiskt)
    Så, detta får nog bli en väldigt lugn dag.

  • passionsblomman

    Han är hemma, men du förstår, "han har ju sovit lite dåligt" så han ligger i sängen och trynar...

    Nädu, det där pysslandet, det är han ingé vidare på.
    Men han får ta all disken från igår och hämta sonen, handla och laga middag och ta sonen med till fotbollsträningen. så att jag kan vila och pyssla om mig själv!


    Ninnnis skrev 2009-05-19 10:42:56 följande:
    Ja, man blir så himla svag! Se det som en anledning att bara ta det lugnt och pyssla om dig själv idag. Såvida inte sambon är hemma och kan pyssla om dig?
  • passionsblomman

    Ja, det är lika bra!

    Sämst med karln idag är faktiskt att han glömde vår katt som smet ut, tjock som en tunna. Nu lär hon nog inte komma in förrän om flera dar och så ska man försöka lura ut var hon lagt de små ongarna. Jag vill ju ha dem inne, vara med och få veta genast hur många de är och allt.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan