• Ninnnis

    Det var nära, det kan jag lova! Sen har jag haft mycket att göra på jobbet hela eftermiddagen, nu ska jag åka till stranden och picknicka (och bada?) med svägerskorna & co. Sen kommer lillasyster med väninna, så jag hinner nog inte in förrän imorgon. Kraaaaaam!

  • Ninnnis

    Låter som ni har en härlig helg framför er, Bruttan!

    Daa, jag känner alltför väl igen den där hormonbluesen... Hoppas verkligen din kropp kommer på rätt spår snart!

    Blommis, ibland undrar jag hur folk får ihop det med heltidsjobb, barn, markservice, socialt umgänge OCH egentid?! Eller det är kanske just det de inte får? Det är väl egentiden som ryker först... Jag tycker jag har fullt upp med att hinna jobba, träna och försöka sova mina 8-9 timmar, och då är inte ens maken hemma och gör anspråk på min tid, dessutom lagar jag storkok en/ett par gånger i veckan för att slippa laga mat varje dag... Ska jag sedan idka socialt umgänge måste jag offra antingen träning eller lite sömn för att hinna. Hur ska det gå den dagen vi har ett (eller flera) barn?

    Lanoviagumman, hoppas det känns bättre idag. Vilken tur att du har en så förstående och stöttande make! *kramar*

    Hej Hvidis! Skönt att du har haft det bra med väninna och jympa. Iiihhh, det närmar sig!

    Ingis, vad trevligt att träffa Nalle Puh! Har hon lämnat tråden förresten?

    Hmmm, vad var det mer jag skulle skriva...? Hade en treevlig kväll igår med mat och kvällsdopp i Skanör och sedan Wii med ungdomarna Och igår blev således både träningen och sömnen lidande

    Vi har förresten elgräsklippare, oerhört irriterande med sladden som är i vägen hela tiden!

  • Ninnnis

    Ikväll ska jag ju på cirkus med gudsonen, så träningen får ge vika i dag också Å andra sidan blir jag bjuden på middag innan, så jag slipper ju laga mat!

  • Ninnnis

    Visst är det så Blommis! Man glömmer liksom bort att de vardagliga sysslorna tar sin lilla tid. Var rädd om dig och din hals!

    Daa, det låter härligt med spa! Det är du väl värd

    Lanovia, jag tror jag ska kompa ett par timmar imorgon förmiddag. Lillasyster & väninnan ska åka med mig till jobbet imorgon för att sedan spendera dagen i Köpenhamn, så jag tänkte att det kan vara skönt med lite sovmorgon

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan