Inlägg från: Nalle Puh 40 |Visa alla inlägg
  • Nalle Puh 40

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    passionsblomman skrev 2009-05-19 14:01:07 följande:
    Nalle: Det där låter tyvärr inte som en vän utan som en som verkar behöva DIG väldigt mycket för något syfte. Det kan vara fråga om vad som helst, från att han vill få bekräftat en massa saker till att han ja inte vet jag. Att han inte mår bra verkar ju rätt uppenbart.jag har hamnat i en oerhört intensiv relation me d en tjej en gång där jag blev "den första hon berättat en hel massa saker för" och jag kan säga att hennes behov av att testa om jag gick att lita på knäckte den vänskapen. Jag var tvungen att tala om för henne att "det här går inte, du litar egentligen inte alls på mig, men önskar att du gjorde det och du vill ha en vän för du är så ensam. Men du har redan bestämt att även jag kommer att svika dig, så du skapar en självuppfyllande profetia. Jsag kan inte leva upp till ditt behov av en perfekt människa. All kärlek och även vänskap innebär att man måste lämna ut sitt hjärta och då riskerar man att ibland bli besviken" Så är det. Ingen kommer alltid att finnas där och alltid säga de rätta sakern aeller alltid förstå en precis.Vad han än håller på med, så inte beter han sig som en vän. snarare en som vill kunna få säga "vad var det jag sa" till dig.Behöver du verkligen en sådan person i ditt liv?Om svaret är nej, så får du göra slut! Det händer emellanåt och det är ganska befriaande. alla relationer utvecklas inte sm de borde. Det gäller även vänner.
    Mycket läsvärt, TACK...
  • Nalle Puh 40

    Idag när sambon kom hem satt jag i sängen och stortjöt, han undrade vad det var och höll om mig lite...

    Grejen var det att jag hade hittat en helt bunt (massvis) av kärlekskort och brev som jag fått av min sambo under de här 5 åren och jag blev så rörd när han skrev att jag var den gulligaste som finns och att vi ses om 72 h (tänk, då var vi så nykära att vi räknade timmarna tills vi skulle ses för vi bodde med ca 30 mil emellan oss och nu gnäller vi om vi inte ses på några dagar...)

    Åh, vad jag är glad att jag har honom och att jag har sparat alla brev, kort och gulliga lappar jag fått genom åren.

  • Nalle Puh 40

    Tillbaka till min energitjuv til vän:

    Jag gillar fb och skrev som status att det var synd om mig som har så ont i halsen och att jag skulle gå till apoteket för Läkerol och vanliga halstabletter hjälper ju bara i fem sekunder och fick då följande kommentar:

    Läkerol och vanliga (vad det nu är en definition av) innehåller mest socker. :P

    Tack för informationen

  • Nalle Puh 40
    passionsblomman skrev 2009-05-19 18:26:30 följande:
    Ja det blir nog kul alldeles snart igen. Men han är en känslig själ min pojke och tar otroligt illa vid sig när det sägs taskiga saker osv. Därför är det ofta genom honom det kommer fram att något har hänt, för han fixar inte att låtsas som ingenting.
    Hoppas att det löser sig för din pojk
  • Nalle Puh 40

    När jag var liten vägrade jag gå till simskolan, satt under köksbordet och stortjöt. Jag trodde att man var tvungen att doppa huvudet hela tiden för det hade min kompis sagt så det är lätt med missförstånd ibland

  • Nalle Puh 40
    andbeyond skrev 2009-05-19 18:08:51 följande:
    Åh, stackarn. Inte kul att känna sig utanför. Jag hoppas det ordnar sig och att fotboll är det roligaste som finns om någon/några veckor igen Jag har massor av brev och lappar av min sambo, han är skribent med författardrömmar så han kan min man Vi har just bestämt att vi ska skriva våra egna löften till vigseln, ska bli underbart (på tal om att gråta på vigseln, ojoj..) men är allt lite läskigt att skriva. Är ju svårt att få ut alla känslor på rätt sätt med bara några ord.Nalle Puh: Det är svårt, men försök att inte tänka på honom. Du förtjänar bättre! Det är lättare att säga "nej - jag vill inte umgås med dig" nu och det är jobbigt ett litet tag framöver än att säga "ja, vi umgås väl då" och behöva ha en energitjuv i livet länge.
    Ja, nu fick jag en elak kommentar till om att man INTE ska äta glass när man har ont i halsen för det innehåller MASSVIS av kalorier.

    Vem bryr sig??? GLASS ÄR GOTT, PUNKT SLUT!!!
  • Nalle Puh 40
    andbeyond skrev 2009-05-19 18:54:31 följande:
    Glass är bra för själen. Så det så.
    ABSOLUT!!!
  • Nalle Puh 40
    andbeyond skrev 2009-05-20 00:01:13 följande:
    Med risk för att låta löjlig - men blir så himla ledsen. Min storasyster J (12 år äldre) ska också gifta sig i sommar. Häromdagen började jag fundera på att ordna möhippa för henne. Så jag kontaktade vår syster S (9 år äldre). Svaret jag fick var: "det är ju redan pågång". Okej tänkte jag, vad bra. Så jag frågade vem som har dragit igång det och vad som är bestämt och så. Visade sig att nästan allt var klart. Jag vet att man inte blir "bjuden" till en möhippa men att min egen syster inte fattade att jag vill vara med och "hippa" vår storasyster känns trist.. Som att jag fortfarande är 10år och inte är rolig att ha med. Hennes kompisar trodde inte att J ville ha med mig eftersom jag är så mkt yngre. Men vi umgås jättemkt och 12 år är inte så mkt länge. Vår mellansyra bor inte i Sverige så jag och J har verkligen kommit varandra nära.. nu har de bestämt att möhippan ska vara på det enda datumet som jag inte kan då jag lovat att hjälpa min bästa vän med en fest hon ska ha den dagen. Men vill inte missa Js möhippa. Blir bara så besviken att S inte tänkte på att jag ville vara involverad också när de drog ihop ett gäng. Nu har jag också kastat lite mot klagomuren. När man är yngst i en familj får man aldrig bli vuxen då? Flupp också. Önskar att jag fick vara 25 i min familjs ögon istället för 10..
    Tycker det spelar någon roll om man är mycket yngre eller äldre, klart man vill vara med på sin systers möhippa. Mycket dålig stil, hoppas ni kan prata om det iaf...

    KRAAAAM
  • Nalle Puh 40
    Ninnnis skrev 2009-05-20 07:53:27 följande:
    God morgon!Med tanke på hur min dag började så undrar jag hur den kommer att fortsätta...Morgontrött som jag är brukar jag ladda kaffekokaren på kvällen, så jag bara behöver trycka på knappen på morgonen. Imorse tycket jag dock att kaffet smakade lite svagt och blaskigt, men jag drack mina två koppar ändå. Plötsligt slog det mig att jag inte hade fyllt på med nytt filter och kaffepulver igår, bara vatten! Jag bryggde alltså kaffe med gårdagens kaffesump... Örk!
    Låter som en sak min sambo skulle kunna göra. Han är så trött på morgonen (och jag är jätte pigg) så han laddar oxå kaffebryggaren på kvällen eftersom jag inte dricker kaffe.

    Hoppas att du får en god kopp kaffe under dagen iaf...
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan