• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • ingenjörsbruden

    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-24 22:06:55 följande:


    Ingis: Sexleksak Ja, den säger ju ALDRIG nej...Har faktiskt en undanstoppad lååååångt inne i garderoben, fick den av mitt tjejgäng när jag fyllde 20 år
    Ja de är trogna de....behöver bara ha lite extra batterier hemma! Alltid duracell!
    De ställer iallafall alltid upp på sex!

    Nä nu ska jag hoppa i säng!!

    o KRAM på er!!!!
  • passionsblomman

    Jamen det SKA du göra -skriva av dig alltså!

    Jag förstår verkligen den där känslan. När man väl har öppnat munnen och börjat förklara eller be om det man behöver så har man redan hunnit bli förbannad över attt man vareviga gång måste vara helt överinformerande!

    Och LIKA sugen är han ju inte när vila är överst på hans behovslista. Det är ju solklart. Dvs han vill gärna men orkar ite riktigt. Det har ju inte ett skit med dig att göra, ändå blir du ledsen och så blir det keff.

    Kan ni inte förboka tid? På allvar alltså? typ nu är det trädgården till kl 14, sen är det bokat i sängkammarn klockan 14.15, var god kom nyduschad...jag vet att vissa gjort sådana varianteer för att liksom se till att det blir av, plus att deet blir en rolig grej..

    Nä, det är väl inte en massa jäkla råd du behöver!
    Här har du en KRAAAAAM istället!

  • passionsblomman

    Imorgonbitti får ni gärna hålla lite lediga tummar för mig. Då ska jag åka ända ut till min hundkojedoktor i Bålsta och hämta min nyrenoverade och nylagade bil.

    Den ska alltså köras hem i sådär en 6-7 mil eller nåt bland alla stooora lastbilar på himska motorvägarna där det går snabbt snabbt. Jag har inte kört mycket alls ju i vinter så jag känner mig faktiskt lite spänd, för det blir liksom direkt från verksta´n rätt ut i smeten.

    Sedan ska jag väl hem och ringa Marie på kilniken och höra vad som ska göras nu då..hon pratade om att kanske ska jag få injektioner ist för äta Pergotimepiller?

  • lanovia 08

    Så kom de då tillslut de små kattungara, så söööta!! T.o.m mitt hundhjärta smälter när jag ser dem.
    *håller tummarna för Blommis och bilen*
    Men vaddå Pergo och injektioner? Skall du inte invänta och se vad som händer med indianerna? Eller har de kommit igång på allvar nu?

    Ingenjöris gravhormoner eller inte sluta skylla allt på dem. Hade jag varit 1 mån i öken hade jag också varit skogstokig även om jag inte är gravid. Det jag vill säga är att du skall ta dina känslor på allvar och inte skylla bort. Blommis boka tididé är kanske inte fel. Något måste ni ju göra. Sedan verkar det inte bara vara sex ni behöver tillsammans utan allmänt umgänge, hitta på något. Gå ut o ät, bowla ja vad som helst som inte innebär en film i soffan för mannen och vika tvätt för dig.

    Nallis denna vecka gifter du dig.

  • lanovia 08

    Just det ja Blommis skulle svara på din spanien fråga. Nej jag kommer inte från Spanien, blond och svensk ut i fingertopparna.
    Men däremot har jag alltid av någon anledning älskat landet där nere i söder. Bodde där några månader och lärde mig språket. Träffade en kille där ja, men inte den jag är gift med idag. Var ihop med killen 1 år efter jag flyttade hem igen så på något vis fick jag nog mer dragning dit än vad jag fått annars. Nu har jag tyvärr bara en kompis kvar där nere så min spanientid börjar bli ett minne blott.

  • Nalle Puh 40
    passionsblomman skrev 2009-05-24 23:56:45 följande:
    Imorgonbitti får ni gärna hålla lite lediga tummar för mig. Då ska jag åka ända ut till min hundkojedoktor i Bålsta och hämta min nyrenoverade och nylagade bil. Den ska alltså köras hem i sådär en 6-7 mil eller nåt bland alla stooora lastbilar på himska motorvägarna där det går snabbt snabbt. Jag har inte kört mycket alls ju i vinter så jag känner mig faktiskt lite spänd, för det blir liksom direkt från verksta´n rätt ut i smeten.Sedan ska jag väl hem och ringa Marie på kilniken och höra vad som ska göras nu då..hon pratade om att kanske ska jag få injektioner ist för äta Pergotimepiller?
    *håller både tummar och tår*
  • ingenjörsbruden

    Tack godingar för alla goa kramar o axlar o råd!!!

    *håller tummar o tår för Blommis*

    Hahaha nä jag lovar att inte skylla ALLT på hormonerna, lanovia....men det är faktiskt mest de som jäklas.....blir lite deppig o då sjunker självförtroendet osv....o martyr som jag är så går jag o liiiiiiider extra mkt!

    Hade ett låååååångt samtal med maken igår när vi gått o lagt oss.....o så klart så störtbölar jag...tänker på dig Ninnis som skrev att din make o mamma hade den effekten.....min make har samma effekt på mig!
    Jag försökte förklara hur jag känner mig just nu....så att han skulle slippa vara tankeläsare ...vilket han uppskattar men vi låg länge o vände o vred o diskuterade.....för han känner ibland att jag inte tror att han älskar mig för att han inte sliter av mig kläderna hela tiden.....men så fick jag försöka förklara hur pass galet kåt jag är nu när jag är gravid.....o vi kom fram till att det är jag som tagit initativet de senaste 4 månaderna.....vilket han insåg att han kanske skulle ändra lite på.... .....O så ska han försöka ge mer komplimanger....saker jag vet att han tycker men som sagt....när jag är låg så tycker jag bara synd om mig själv o BEHÖVER höra de sakerna högt ngn gång.
    Sen blev det lite funderingar på hur ofta man ska ha sex...vill ha sex osv....mest för att reda ut hur vi känner båda två.
    Så vi kom fram till att vi ska försöka att ha sex NÅGON gång tidigt på kvällen....dvs inte vänta tills huvudet landat på kudden......För han är helt galet slutkörd...redan....o projektet håller på tills i dec..... o vi ska ju både ha bebbe OCH bygga hus i höst.....måste def ha en rabbit tills dess!
    Är bara rädd att maken känner att han har för mkt krav på sig....på jobbet o hemma.....vill att han ska kunna slappna av o ta igen sig när han är hemma.....

    Så det kändes bra....enda nackdelen var att ingen av oss kunde sova sen....så vi har typ sovit....3 h eller nåt....rätt Zzzzzz idag.

  • Ninnnis

    Börjar med att skicka ett stort gäng kramar till Blommis & Ingis! Jäkla skit med trilskande indianer och makar, men herreminje så gulligt med kattungar!

    Tror också att kommunikation är nyckelordet, för de kan ju inte läsa våra tankar, hur mycket vi än önskar det

    Lanovia, hur går det på indian- testfronten?

    Själv var jag korkad nog att testa i lördags, negativt såklart Anledningen till att jag gjode det var att maken åkte till Sthlm imorse och kommer inte hem förrän om 1,5 vecka, så jag tänkte att OM det nu var nåt så hade det varit trevligt att få veta medans han var hemma. Men nejdå. Vet iofs inte alls när ÄL ev var. Jag brukar ju ha långa cykler så det kan ju vara för tidigt, men tänkte att Pergon kanske skulle få ordning på det. Jaja, dag 31 idag så vi får väl se.

    Helgen har varit mysig med grilling, skogspromenad, shopping, sushi, film och mys. Lillasyster stannar några dagar till, hon sitter hemma och skriver uppsats när jag är på jobbet. Så mysigt att ha henne hemma när jag kommer hem

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan