• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Jenny: Nej nej, tar inte illa upp alls! Min moderkaka sitter för långt ner nära "utgången". När livmoderhalsen börjar vidgas är det stor risk att moderkakan slits av och jag kan förblöda och bebisen inte får näring/syre= inte alls bra! Det kallas marginal placenta praevia. Så, för att inte riskera att¨jag går i födsel, tar de kejsarsnitt 2v innan BF.

  • Hvidbrud
    Ja, eller hur? Men jag är fortfarande lite nyfiken på att veta vad jag tryckte på för att få det att hända!
    har bitit naglar hela livet, men lyckade sluta bita inför bröllopet, men har varit tvungen att hålla dem korta pga att jag är massör, men nu är jag ju ledig och naglarna växer som ogräs och jag ska lära mig att använda fingrarna på ett nytt sätt. Känner mig som en hel liten lady...! Men det är svårt att träffa rätt på tangentbordet
  • Hvidbrud

    Åh, vad roligt med träslöjd! Tittade precis på Ernst som gjorde ljusstakar på tv... och fick sån lust att slöjda i trä. Det var bannemig länge sen! (kanske den där motorsågen var med till att väcka min lust också), me n nu har jag tvättat och strukt tyget till min blivande ammningskudde, så jag fåt hålla mig till syslöjden... (men INTE sy fast naglarna i tyget!)

    HAr du jobbat som trässlöjdslärare länge?

  • Hvidbrud

    Det är kudden som får bli lite mindre...

    Hua! Högstadieelever! Nä, de är ganska gulliga, va´?

    Nä, gå och mys med din man nu! Min kommer först hem om ett par timmar, så jag får umgås med tvn och sylådan. Det är också mysigt ibland.
    Ses i morgon!

  • Hvidbrud

    Nu har jag fullt amningskudden med mini frigolitkulor + halva köket! HI hi! Tur att mannen inete är hemma han skulle få nippran!!! Hoppas att damsugaren inte lät allt för mycket så att grannarna vaknade, var ju tvungen att dölja eftervärkarna av min kreativitet.

    Inget kaos = ingen krativitet.

    Så, nu ska fodralet sys! Härligt att ska pa någogt och inte bara vääääääänta.....

    Får en gravid kvinna beställa en Daquiri också? Jag lääääängtar så efter en drink!

  • Hvidbrud

    *vinkar till alla goa töser*

    Grrr... vad ska man göra när öronpropparna inte räcker till för att hålla snarkningarna från bergatrollet ute? I gala sängen skulle jag bara "rulla till" lite, men nu funkar inget, det blir bara högre och högre och högre, till jag får gå upp och, som idag, titta på soluppgången. Han är så glad för den nya sängn, för han sover så gott hela natten... Ja, det kan jag höra.
    Ingis, kan du inte uppfinna en antisnarkmeckapär? Låter som en härlig date du haft med nallis. Kunde lätt äta mjukglass till frukost idag. Denna värmen tar kål på mig!

    Amningskudden blev jättefin, lite ofyld kanske, men det blir nog bra. Saknar bara att sy i ett blixtlås så är den klar till babis.
    Bäddade hennes säng i natt, när jag ändå var uppe... Jätte gullig liten minisäng!
    Gardin jakt idag? Gillar inte de vi köpte på Ikea. Vill ha nått fint okönsneutralt rosa... Märlkigt som smaken ändrar sig med alla dessa hormoner...
    *Boa boa boa! Hej! Boa boa boa!*

    Daa: Åh, vad skönt att höra att indianerna börjar kännass sem de du känner och inte nån främmande klet-stam!

    Jenny: Ja, känner igen det där. Att all luften gåt ur en efter bröllopet... BAra vila och ta det lugnt och komma ikapp sig själv.

    Min bror är ensam på kontoret i 3v, så han vill gärna ha sälskap, skrev han precis. Kan nog bli lite lunch med honom idag då. Kul!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan