• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ja just det, det glömde jag ju! Men om han sköter allt annat så att du kan pyssla om dig själv så är det kanske nästan lika bra...


    passionsblomman skrev 2009-05-19 10:47:56 följande:
    Han är hemma, men du förstår, "han har ju sovit lite dåligt" så han ligger i sängen och trynar... Nädu, det där pysslandet, det är han ingé vidare på.Men han får ta all disken från igår och hämta sonen, handla och laga middag och ta sonen med till fotbollsträningen. så att jag kan vila och pyssla om mig själv!
  • Ninnnis

    GRATTIS, ANKAN!!!!!!

    Vi sa ju att det skulle ordna sig! Jag tror ju också på ödet, och att det finns en mening med det (mesta) som händer. Oohh, vad skoj!

    Andbeyond, trist att du inte fick jobbet, men då var det kanske inte meningen...

    Ingenjören, jotack rätt ok...

  • Ninnnis

    Eller, det är klart att det inte var meningen att du skulle ha ett jobb som får dig att må dåligt, Andbeyond!

  • Ninnnis

    God morgon!

    Med tanke på hur min dag började så undrar jag hur den kommer att fortsätta...

    Morgontrött som jag är brukar jag ladda kaffekokaren på kvällen, så jag bara behöver trycka på knappen på morgonen. Imorse tycket jag dock att kaffet smakade lite svagt och blaskigt, men jag drack mina två koppar ändå. Plötsligt slog det mig att jag inte hade fyllt på med nytt filter och kaffepulver igår, bara vatten! Jag bryggde alltså kaffe med gårdagens kaffesump... Örk!

  • Ninnnis

    Blommis, du är så klok att det vore synd och skam om du inte får uppfostra fler barn till denna världen!

    Nalle, tyvärr finns det ibland inga alternativ. Så kallade vänner som tar mer energi än de ger är det bäst att hålla sig ifrån.

    Andbeyond, låter jättetrist med hippan. Min lillasyster är 14 år yngre än mig (15 år yngre än vår bror) och hon var tärna på vårt bröllop i somras. Hon var 17 när möhippan skulle hållas, men jag och mamma och jag kom överens om att hon var vuxen nog att vara med i alla fall. Min bästis (som vigde oss men hade tärnroll på festen och i förberedelserna) ordnade möhippan tillsammans med min lillasyster och övriga deltagare. Det är ju, som du säger, så att åldersskillnaden krymper med åren. Har du pratat med dem om att du inte tycker de ser dig som vuxen?

    Hvidis, man kan kanske inte se meningen i allt som händer direkt. Jag tror dock som Blommis säger att livet försöker lära en någonting hela tiden, och rusta oss för framtiden. Och när en dörr stängs så öppnas samtidigt en ny dörr, och den kanske leder till något ännu bättre...

  • Ninnnis

    Ankan, 1,5 kilo är ju skitbra! Heja dig!

    Lanovia, visst är det värdefullt med vänner! Och du vet väl att umgänge med bäbisar smittar?

    Jag gillar förresten inte gräddbullar, inte ens virituella...

  • Ninnnis

    Hehe, vilken tur att det var hon som hade växt!

    Glömde hålla tummarna för vovven, men de hålls nu!

    lanovia 08 skrev 2009-05-20 08:43:45 följande:


    Ninnis, jo jag vet. Men jag träffade aldrig barnet igår (och har inte gjort på flera månader är så nyfiken på henne nu har jag växt massor) hon nattades innan vi träffades.Hehehe där blev det fel!!! Skulle inte stå att jag växt massor utan att hon ju har växt massor.
  • Ninnnis

    Åh, vad skönt att Lillmuffins har det bra i maggen och växer så det knakar!

    Jag vaknade klockan 4 inatt av att det åskade som tusan!

    Hihi, kan inte låta bli att flina lite åt tv:n som står på i lobbyn. Det är ett danskt nyhetsprogram (?) som går varje dag, det heter "Set & Sket" Jag flinar varje gång jag ser titeln i rutan...

  • Ninnnis

    Heja Ingis vs. Knäppa kompisen!

    Ankan, håller tummarna för lånelöftet!

    Lanovia, är provtagningen öppen på helgen för dag 2-4 provet? Men förhoppningsvis behöver du inte ta nåt blodprov...

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan