Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hvidbrud skrev 2009-05-18 14:03:52 följande:
    katten kallas den nog också... På alla fyra och skjuta ryck och rulla ner och svaja och skuta rygg och ner igen... Den är bra som avlastning och styrker ryggmusklerna. (jag kan ju sånt här egentligen, men jag har bara ingen motivation. Det är den jag betalar mig till) (hoppas att det funkar bättre än de där årskortet på workhouse som jag köpte en gång. Gick EN gång...)
    Mjauuuu!
  • ingenjörsbruden

    *sätter mig under apelsinträdet o sniffar apelsinblomdofter ikapp med Hvidis...håller för öronen o nynnar oaaaooollallaallala...vill inte höra hemskheter*

  • ingenjörsbruden

    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-18 16:05:31 följande:


    Ja, det kom några tårar oxå (har väldigt låg smärttröskel )
    Nä men ögonbrynens nerver är direktkopplade till tårproduktionen....så känns det emellanåt iallafall!!
    Men hur är det nu...ska man bli fin....

    *Njuter i fulla drag av te o sockerkaka under apelsinträdet...sprallar av skorna o myser av att känna gräset mellan tårna*

    Blommis: Ja det frenetiska städandet kan nog bero på sånt....bra synvinkel. *stoppar den i ryggsäcken för att komma ihåg vid nästa städning... *
  • ingenjörsbruden

    *WIIIIIIEEEE..studsar runt o klappar i händerna*
    GRATTIS, Ankis!!! *skålar i stort champagneglas*
    Gud var roligt!!!
    Ja ha....då får det kanske bli en lunch-BT-träff i juni?!

    Lanovia: *kramar hårt* Skönt att din make var hemma så du fick tröst där.....ja lite synd är det om karlarna....det är inte lätt att hänga med i alla svängar! O KLART att han inte vill byta bort dig!! Du är ju en riktig pärla!
    Dagbok kan nog vara en bra idé....man får ur sig tankar o känslor kanske lite mer i ett jämnt flöde.....
    Låter skönt med träning o lite egentid!

    Blommis: Usch o fy...din stackare!!! *kramar försiktigt så jag inte bli smittad * Sådana där urrensningar är inget vidare....hoppas att det var det hela o det inte kommer tillbaks mer.
    Jädrans att katta slunkit ut....ingen vispgrädde kvar hemma?

    Nallis: Trodde att jag skulle störtböla under hela vigseln o tal mm....men jag hade bara ett superstort fånigt flin där mungiporna möttes i nacken!!! Så nä...inga tårar kom....men makens ögon blev lite tårfyllda när han hörde solisten sjunga våra solosånger (han visste inte om att det blev solist)

    Ninnis: Allt bra?

    Hvidis: Gud vilken/vilka drömmar!! Drömde osså helt knasigt i natt....kommer dock inte ihåg mkt nu....men det var jag o maken....o det var det viktigaste!
    Ingen skojig soffrunda....

    Har varit på Föräldragrupp nu...fick andningsinstruktioner mm...rätt intressant....men gud va jag garvade!!!
    Ett par var för roliga....han nöp henne jättehårt(skulle föreställa en värk)....så hon klagade....lät rätt roligt...sen bytte vi roller o då gav hon igen....hahhaahhahha.

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-05-19 13:01:35 följande:
    Blommis: Jag åkte på en ordentlig "magsjuka" första ggn jag blev gravid.... Kroppen reagerade liksom på att det var något främmande i kroppen...Men vad vet jag, jag stoppar genast huvudet i sanden..Kry på dig ialla fall! Grattis Ankan!!
    Hahahaha jag med!! Exakt! Få se nu...vilken dag var jag då på....jag var magsjuk en hel natt...i cykeln dag 30....men det gick över direkt...men mkt vätska tappade jag!
    *stoppar osså huvudet i sanden*

    Blommis: Skönt att du fått i dig liiiite mat iallafall.
    Hahaha ja kattan e nog lite småsur för att ha varit instängd så länge....men hon kommer tillbaka när hon är hungrig....kan iofs förstå henne....måste ändå kännas lite trångt att föda på era 38 kvm.....

    Ankis: Hahaha ja du hade nog garvat du med om du skulle lyssnat på dem!! hihihihi Svårt att fokusera på andningen själv kan jag säga....tur att vi bokat profylaxkurs! Blir nog lite mer seriöst!
    Kanon med Lund-BT-träff osså! Kanske kan locka med Ninnis o Hvidis då osså?! Men det får bli längre fram....

    Andbeyond: Nä sicket kasst jobb....måla o äta hos mamsen låter bättre!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-19 13:14:52 följande:
    Andas var det ingen som lärde mig alls inför vår sons ankomst...man kanske ska gå sådan där kurs om dt blir aktuellt framöver.Men ge min man ett nyp, det kan jag göra ändå!
  • ingenjörsbruden

    *klagomuren ställer upp o tar emot alla klagomål...keep it coming*

    Hvidis: Tycker det är surt att ingen vågar köpa din butik....hade det varit i sverige så hade man kunnat beskylla lågkonjunkturen....vet inte riktigt hur läget är i danmark iofs.
    *bestämmer NU att nästa som går in genom butiksdörren ska köpa butiken!!! Basta!*

    Nallis: Man får se det som så att alla vänner o bekanta har något att tillföra ens liv....ett tag....det kan vara för alltid...eller en kort tid.....men ibland så vill man gärna behålla kontakten....men den har spelat ut sin roll....o då får man tyvärr ta till sig allt personen gett en (o man gett den) o försöka se att man hade syften i varandras liv.......
    Oj så flummig jag blev......skyller på sockerkicken från glassen!

    Blommis: Ojdå...i knäet!! Det var....intimt! Det är bara att inse....du har en grävling!

    Kaffetajm!

  • ingenjörsbruden

    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-19 16:58:38 följande:


    Idag när sambon kom hem satt jag i sängen och stortjöt, han undrade vad det var och höll om mig lite...Grejen var det att jag hade hittat en helt bunt (massvis) av kärlekskort och brev som jag fått av min sambo under de här 5 åren och jag blev så rörd när han skrev att jag var den gulligaste som finns och att vi ses om 72 h (tänk, då var vi så nykära att vi räknade timmarna tills vi skulle ses för vi bodde med ca 30 mil emellan oss och nu gnäller vi om vi inte ses på några dagar...)Åh, vad jag är glad att jag har honom och att jag har sparat alla brev, kort och gulliga lappar jag fått genom åren.
    Åhhhh! Va rörd jag blir!! *torkar några tårar*
    *KRAAAAAM*

    Ankis: Starkt jobbat med 1,5 kg!! You go girl!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan