Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Vad bra att katten kom in igen.

    Andbeyond vilken mysig dag ni verkar ha haft. Vilken bra idé att ta vartannat år.

    Vi har precis kommit hem från restaurang, vi vann på trav förra helgen (kanske Ninnis o Ingis kommer ihåg?) så vi var "tvugna" att äta upp pengarna idag.
    Nu skall jag lämna datorn för lördagsmys. Kram

  • lanovia 08

    *världens störa hårdaste och varmaste kram enbart för Blommis* Vännen vet precis hur du känner dig nu. När man slits mellan hoppa o förtvivlan och ännu några dar kvar tills du kan testa o ev få veta. Det känns verkligen som tomma dagar i helvetet. Håller alla tummar o tår för att det var nidis.

    *traskar med bestämda steg ner till Lund-Malmö skakar tag i Hvids och Ingis män och försöker få dem att inse att det är dags att vagna och inse att de har 2 utav världens bästa kvinnor som behöver lite närhet*

    Appropå närhet igår drömde jag att jag var otrogen (usch ). Killen jag var otrogen hade så lång snabel så han kunde ligga vid sidan om mig men ändå vara i mig. Snacka lång den var.

    *kramar Ankan* Hoppas att det är något, när har du BIM?

    Hvidis var kul att komma närmare bästisen. Vänner är guld värt. Välkommen hem till Sverige.

    Ingis vilken bra tjejkväll du verkar ha haft.
    Ja vi investerade pengarna väl på spansk restaurang. jag fick en sådan stark längtan tillbaka till Spanien och paella. tyvärr var paellan inte så som den skall vara. Visst god men mer som vilken risröra som helst än just paella.
    Hunden mår bättre, hon verkar ha kommit bättre till ro med tratten hon har på nätterna och piper inte längre så smärtan är förhoppningsvis borta. Idag väckte hon mig inte förrän första gången halvsex.
    Blir så arg när jag tänker på vår första vetrinär som sa att ALLA som inte skall ha sina hundar till avel borde kastrera sina hundar. Men om nu inte hunden lider av sitt löp, varför skall man då kastrera? Nu får hon ju lida i 3v. Hur kul är det för en hund att bara gå 200m när den går på promenad o den enda aktivitet vi kan träna är ju typ sitt, ligg, hit etc. För allt annat blir hon för ivirig av och riskerar fläcka upp såret.
    I vårat fall var det nog rätt att kastrera men att säga att man allid skall göra det???

  • lanovia 08

    Så kom de då tillslut de små kattungara, så söööta!! T.o.m mitt hundhjärta smälter när jag ser dem.
    *håller tummarna för Blommis och bilen*
    Men vaddå Pergo och injektioner? Skall du inte invänta och se vad som händer med indianerna? Eller har de kommit igång på allvar nu?

    Ingenjöris gravhormoner eller inte sluta skylla allt på dem. Hade jag varit 1 mån i öken hade jag också varit skogstokig även om jag inte är gravid. Det jag vill säga är att du skall ta dina känslor på allvar och inte skylla bort. Blommis boka tididé är kanske inte fel. Något måste ni ju göra. Sedan verkar det inte bara vara sex ni behöver tillsammans utan allmänt umgänge, hitta på något. Gå ut o ät, bowla ja vad som helst som inte innebär en film i soffan för mannen och vika tvätt för dig.

    Nallis denna vecka gifter du dig.

  • lanovia 08

    Just det ja Blommis skulle svara på din spanien fråga. Nej jag kommer inte från Spanien, blond och svensk ut i fingertopparna.
    Men däremot har jag alltid av någon anledning älskat landet där nere i söder. Bodde där några månader och lärde mig språket. Träffade en kille där ja, men inte den jag är gift med idag. Var ihop med killen 1 år efter jag flyttade hem igen så på något vis fick jag nog mer dragning dit än vad jag fått annars. Nu har jag tyvärr bara en kompis kvar där nere så min spanientid börjar bli ett minne blott.

  • lanovia 08

    Ninnis, inga indianer. Så jag antar att det blir en 35-dagars cykel även denna gång.
    Synd att det blev neg för dig, men behöver ju inte betyda något.
    Jag o mannen diskuterade igår. För mig betyder inga indianer att något trilskas, typ en fis på tvären tills motsattsen bevisad, vill inte bli besviken mer.
    För honom är inga indianer det samma som positivt tills motsattsen bevisad.
    Tur att en orkar vara positiv ialla fall.

  • lanovia 08

    *slevar i mig paella på riktigt "grabbvis" med en gaffel och lämnar inte så mkt som ett riskorn* Mums! Tack Celeste.

    Jädrans skit, jag hade ju ett snack med indianerna för ett tag sedan och förklarade för dem att de skulle hålla sig borta från dig Blommis. Trögfattade är vad de är!
    Vad sa kliniken då?
    Skönt att du fick hem bilen i ett stycke och med ny motor.

    Sitter hemma nu, skall försöka jobba hemifrån några timmar. Tyckte hunden kunde få slippa tratten en stund. Nu har vi ett litet problem med henne, hon kissar för lite. Bara 2ggr på hela dan igår. Imorse var mannen ute med henne i 25 min utan att hon gjorde något, men jag fick henne att kissa nyss. Men hon höll sig alltså i ca 18h. har pratat med en sköterska hos vetrinären som sa att det där def inte var normal, men vetrinären skulle ringa tillbaka när han få möjlighet får vi se vad han säger. Hoppas det bara är övergående så det inte blir mer strul.

    Ingis, jag min man är ett under av optimism ibland. Hakuna matata, inga prolem. Jag brukar iof också vara optimism men i det här fallet går det inte längre.

    Ninnis, fy vad tråkigt att vara utan mannen så länge. men då är det ju tur att vi finns här.

    Ankan är ju inte säkert att det blir pos lika tidigt denna gång.

    Nej nu måste jag försöka jobba.

  • lanovia 08

    Helt rätt, det ÄR en ny chans. Klart att det inte är roligt med allt bök, men förhoppningsvis blir det ju resultat denna gång. Det där med progesteron låter ju troligt, är därför de tar blodprov för att kolla progesteron alltså. Vem vet då kanske det tar sig av sig själva också när du börjar äta det.

    Hmm när är det man tar blodprov för proesteron, undrar om jag gjort det eller om det är det jag skall göra dag 2-3. Har Ninnis eller Blommis koll? Jag har blivit helt förvirrad av allt.

  • lanovia 08

    Jag blir så arg så jag vågar knappt kommentera. Vaddå 30, är man för gammal för att bli förälder då menar de? Vid 30 är det kört lyckades du inte så lång näsa!

    Dumma barnfamilj, snacka om att dyka upp vid fel tillfälle.
    Uthus=4 väggar och ett tak? Då är det nog inte helt godkänt som utomhus.
    Vårt mest ute är balkongen när vi bodde i lgh. Hoppas ingen granne hörde. Det var i alla fall inte med porttelefonen påslagen. *tittar menande på någon här i tråden*

    Ninnis, är på +3. Skall nog inte ens köpa ett test innan vi tatt oss förbi +7. Så sen var den ju förra månaden.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan