• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Härligt! Vill också!
    En kompis från danmark kommer på besök i morgon med sin son och ska sova över. Vi lagar nog lite god mat och sitter och snackar halva kvällen på balkongen om värmen håller i sig. (och drömmer om ett glas vin...)

    Oxytocin finns i hallonbladste, tror jag ska inhandla och dricka innan snittet, så mjölkproduktionen stimuleras. Och be maken om massage och kramar och närhet.

    Kan inte hitta info om sambandet mellan oxytocin och befruktning.... Men det är där!

  • Hvidbrud

    Aruba.... Det får bli när vi har silverbröllop och barnen har flyttat hemifrån
    Tänk att ha bröllopet framför sig och bröllopsresan och allt det mysiga intensiva! En fördel är ju också att du kanske slipper illamåendet och du passaar i en snygg klänning och inte behöver kompromissa med en model mammaklänning på DIN stora dag.

  • Hvidbrud

    Ni skulle se vad som går runt på taket mittemot... En hantverkare med bar överkropp. Har nog aldrig sett maken till mer avbalanserat vältränad kropp.... Tror jag flyttar datorn till köksbordet...


    Godmorgon förresten! Ska över till KBH till min läkare för att fylla i sjukintyg kl 13.45. 400dkr ska de ha för det! Det är inte billigt att vara mammaledig! Hoppas bara att jag hinner bli färdig innan min kompis kommer vid 4. Ska diska och städa och gå på MVC (hoppar nog över det idag också) och flytta grejer som hennes lille kille kan stoppa i munnen eller stoppa fingrarna i osv osv osv.
    Jaq som ska ta det lugnt och sova på soffan hihi!
    Kanske beställer vi bara nått gott ikväll för det käns lite stressigt att hinna handla och laga mat och allt, då hinner man ju inte umgås, som skulle vara poängen med allt!

    Ha en underbar dag tjejer!
    Blommis- förstår precis hur du har det. Många grejer på en gång! jag kryssar alla fingrar och tår och håller tummen!
    Kraaam!

  • Hvidbrud

    Emelica och Blommis:
    Åh, nej! Åh, vad tråkigt. Sablans indianer! FAttar de inte att de ska hjälpa till med att få ägget att fastan istället för att bara kriga till blodbad hela tiden?? Nä fy bubblan!

    Blommis: Spännnande!!! Hoppas att de gillar ert bud! *håller tummarna*. Oj vad ni har fixat i trädgården i helgen, kan verkligen förstå att du har ont i armarna!

    Leksi: Fyndade du något? En sån körtur, va! 6h varje håll, jag skulle smälla av!

    Ingis: Åh, vad bra att allt såg ut som det skulle på UL! Vikten är ju precis som den ska vara!
    Pojke eller flicka spelar egentligen väl inte nån roll (även om Isak passar bäst på en pojke )bara den är frisk!

    Ninnnis: Men, hur ska vi klara oss utan dig så länge?? Hoppas att ni får det jätte mysigt! Och grattis på födelsedagen, en dag försent! *kram*

    När kommer Ankan och Lanovia hem??

    Vi hade vår första bröllopsdag igår! Mysigt att vakna upp brevid min man (även om man kan säga att magen verkligen är i vägen nu.. ) och ha hela dagen ihop. Var ute och åt på kvällen. Gott! Men varför är restauranger stängda på söndagar i sverige?? Det är ju då man vill gå ut och äta, eller är det meningen att man ska göra nåt annat då? *kliar mig i huvudet*

    HAr fixat sjukpapper och varit på IKEA och kollat läget. Nästa vecka köper vi allt! Åh, vad jag längtar!

    Kunde inte somna igår, höll på att bli vansinnig.. när jag äntligen somnat väcker mannen mig och säger att jag snarkar. OCH!? det gör han varje natt, det är bara att ta på sig öronproppar! Men nej.. JAg kunde absolut inte somna om efter det och det kliade över hela kroppen, så jag gick och la mig på soffan, hörde konstiga ljud i lägenheten och vågade inte somna (det var jätte längesen jag var mörkrädd!) men till sist måste jag ha kolapsat och somnat för jag vaknade vid 6 när maken skulle gå på jobbet, stackarn, han har inte såvit mycket han heller, hoppas att det blir en lugn dag på jobbet för honom!

    Känner mig lite mammig... Men ska dit i helgen först. Ska bli skönt!
    6 veckor kvar till bebisen kommer (eller 4 eller 5, beror på när de vill göra snittet)!

    Vad ska ni göra idag?

  • Hvidbrud

    Mmmm... äppelkaka... mmmm....

    Har lusläst danska rekomendationer vid placenta previa och det verkoar som om c-snittet kommer att läggas v.38+0 ´Det blir den 18 Augusti. Så vi får en liten lejoninna istället för en jungfru! Men jag vill ju helst att hon ska ligga i magen så länge som möjligt, så vi får se om vi kan utsätta det liite... utan risker såklart!

    Nä, nu får jag klaustrofobi! Vill UUUUUTTTTT!!!

  • Hvidbrud

    Godmorgon blommis! Skönt med lite sälskap på morgonkvisten... Vill också ut och plocka kantareller, men de växer ju inte i stan- bsara i icas fruktavdelning... Mmmm... Kantareller i grädde på en rostad macka...

    Vet inte vad jag ska göra idag. Jo, ringa UMAS och hitta min MVC. Var på min vårdcentral igår och jag tror att jag ska välja en annan till mitt hälsoval. Gillade inte deras mottagande. De tyckte att jag skulle registrera mig som gravid, det var ju viktigt. Ja, det var ju därför jag var där, men hon visste inte var eller hur eller någonting hon insisterade bara på att jag skulle se till att bli registrertad. JA, sa jag. Jag VET.

    Så nu ringer jag KK. Då borde jag ju få nått svar. Tycker att det är viktigt att jag år en kopia av min journal överförd till sverige om ifall att min födsel går igång alldeles för tidigt. (40 dagar till BF!!!IIIIIiiihhhh)

    Blommis, åh, vad pirrig det är för er nu! Så himla spännande! Hoppas att sälgarna reagerar bara och inte stänger till helt pga av det låga budet, men om de vill sälja så ska de nog vakna! Ett bud är ett bud!

  • Hvidbrud

    Jag tror att ni gör helt rätt! Håller tummarna till de blir blå!!

    UMAS är malmö sjukhus. Har de öppnat nu tro?

    30liter!!! Jäklar anamma! Det är ju nästan att man kunde bli trött på det! Men nej, kantareller är kantareller... Mmmm...

  • Hvidbrud

    Välkommen hem Lanovia! Ja, borta bra men hemma bäst! Vad roligt att få berätta för familjen och övriga!!
    ha det så roligt på festen! *KRAAAM*

  • Hvidbrud

    Hej Ankan! Välkommer hem igen! JA, det blir en del att läsa igenom när man varit borta, men jag tycker att det har varit lite slött i tråden på det sista... -det står förrgår på första inlägget på sista sidan.. Det liknar väl inte oss? Men vi ska väl ha lite sommarlov vi också?
    Själv har jag inte så mycket i hjärnan mer än bebis, så jag känner inte att jag har så mycket att skriva om utan att bli allt för långrandig...

    Daa: Åh, vad härligt!!! Hoppas han upskattde hela måltiden! (klart han gjorde!)

    Blommis: härligt att somna på soffan!

    Leksi: Tackkort! Shiiit! Här ligger 6st och väntar på att bli ivägskickade! Och det var ett år sen i söndags! Ojojojojoj!

    Ingis: Tyckte din syrra om pajen? Amerikansk äppelpaj... är det en sån farmor anka bakar med lock på? Tycker att de ser så goooooda ut! Precis som rasmus nalles mammas pankakor... Slurp!
    Verkar som om din make och familjen slapp bli våta igår. Det var härligt väder!

    Undrar hur stor en mage kan bli egentligen...?

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan