• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • lanovia 08

    Morr, satt och kämpade med excell och massa siffror hit och dit. Gissa vad som händer.... eländet stänger ner sig "has generated an error" Som tur är var det inte superlänge sedan jag sparade men ändå.
    gör om gör rätt!

    Jenny du har nog skrivit det men hur länge sedan är det du slutade med piller?

    Leksi hoppas cykeln rättar till sig snart, lugna dig några månader till så gör den förhoppningsvis det. Det kan ta ett tag för kroppen att bli normal när man slutar proppa den full med hormoner.
    Rättar den inte till sig finns hjälp att få.

  • Fjällbruttan

    Halloj....
    jag har mens och har ont Så, nu har jag surat färdigt för idag!

    Köpte faktiskt ÄL-Stickor på nätet igår eftersom min mens gjort lite som den vill sen Thailandsresan och p-pillren (sköt på mensen där) I och för sig trodde jag inte på något + denna månad eftersom vi bodde i husvagn med 3 barn på semestern... inte riktigt läge då

    Jenny, jag har 3 barn sen tidigare och INGET av dem har blivit till på dag 14 ... om man nu har tex 28 dagar som ajg hde förr i världen..
    Dag 9 och 10 för de första två och Saga verkar vara dag 17...
    Men som Blomman skriver, simmarna lever upp till tre dagar så du kanske ite gör mannen så ledsen om ni har sex konstant från det du slutar blöda tills mensen aldrig kommer mer
    Drömscenario...sex från dag 6 till 28

    Jag kräktes hej vilt dygnet runt med senaste , småsmå portioner, Scweppes Russian att dricka ibland eller lite grape och sen inte vara i närheten av stekos...då fick jag behålla middagen!
    Vet inte hur många gånger jag skrek efter äldsta dottern, rusade in på toa och kom ut alldeles matt och dottern sa lugnt, Mamma jag har stängt av spisen, lägg dig så får Mattias laga klart maten när han kommer hem, vi äter en macka så länge....

    Är för övrigt för djävligt att jobba som kock när man inte fixa lukten av stekos...

  • lanovia 08

    Jag HATAR stekos! Det bara vänder sig imagen så fort jag känner lukten.
    Ni kan ju tänka er hur det var i Grekland 2v, varenda restaurang luktade ju som att de stod o stekte i olivolja. *kväljer*

    Macka... det håller på att bli min favoriträtt. Macka med ost på känns som att inte så mkt kan gå fel då. Fast det trodde jag iof inte med risgrynsgröt heller...
    Jaja det är väl bara att forstätta försöka få i sig vettig mat till lunch för den har hittils stannat kvar och sedan äta det som går resten av dan. Lagad mat till middag är helt onödigt ialla fall.

    Jag föstår inte hur alla kan veta preics vilken dag deras barn blev till. Har verkligen ingen aning...

  • Fjällbruttan

    Inte jag heller egentligen , men BM som gjorde Ultraljuden sa att det var de dagarna utifrån storlekn på fostret, så jag tror på det

    Min syster väntar tvillingar och har legat inne med dropp för hon inte fått behålla nåt... vitaminsprutor och hela köret, och hon får bara i sig mackor i princip och lite kalla kokta ägg och grillad fläskfilé, bara hon inte känt stekoset, men trots en mycket underlig diet så håller hon värdena nu och barnen mår bra så stressa inte upp dig om det bara blir mackor ett tag, bebis mår bra i alla fall
    lanovia 08 skrev 2009-07-28 12:28:23 följande:


    Jag HATAR stekos! Det bara vänder sig imagen så fort jag känner lukten.Ni kan ju tänka er hur det var i Grekland 2v, varenda restaurang luktade ju som att de stod o stekte i olivolja. *kväljer*Macka... det håller på att bli min favoriträtt. Macka med ost på känns som att inte så mkt kan gå fel då. Fast det trodde jag iof inte med risgrynsgröt heller... Jaja det är väl bara att forstätta försöka få i sig vettig mat till lunch för den har hittils stannat kvar och sedan äta det som går resten av dan. Lagad mat till middag är helt onödigt ialla fall.Jag föstår inte hur alla kan veta preics vilken dag deras barn blev till. Har verkligen ingen aning...
  • Jenny står brud 090801

    Jag slutade med pillerna sista mars, så det är ju några månader sedan. Mina föräldrar har kommit nu, så jag får väl vara lite social. Hinner förhoppningsvis in en runda till er lite senare.

    lanovia 08 skrev 2009-07-28 12:00:54 följande:


    Morr, satt och kämpade med excell och massa siffror hit och dit. Gissa vad som händer.... eländet stänger ner sig "has generated an error" Som tur är var det inte superlänge sedan jag sparade men ändå. gör om gör rätt!Jenny du har nog skrivit det men hur länge sedan är det du slutade med piller?Leksi hoppas cykeln rättar till sig snart, lugna dig några månader till så gör den förhoppningsvis det. Det kan ta ett tag för kroppen att bli normal när man slutar proppa den full med hormoner.Rättar den inte till sig finns hjälp att få.
  • Leksi

    lanovia 08 skrev 2009-07-28 12:00:54 följande:


    Leksi hoppas cykeln rättar till sig snart, lugna dig några månader till så gör den förhoppningsvis det. Det kan ta ett tag för kroppen att bli normal när man slutar proppa den full med hormoner.Rättar den inte till sig finns hjälp att få.
    Jomen absolut, jag vet ju att det är så men jag hade ju så gärna velat att jag skulle vara en av de där tjejerna som får regelbunden ÄL direkt och plussar på typ försök 2. *drömma går ju* Men jag försöker att inte tänka på det alltför mycket. *försöka går ju*

    Nu är du säkert på väg till MVC!! Så kul! Hoppas hoppas allt går bra!!
  • lanovia 08

    Leksi, jag vet, det är jättesvårt att hålla sig lugn mellan varven. Man vill ju bara veta med en gång att allt fungerar som det skall och att man faktiskt kan få barn så man slipper gå månad efter månad och fundera.
    För oss tog det 1 år att få pluset så jag vet precis hur frustrerande det är. Men det är också därför jag försöker få dig att inse att 2 mån kan det ta för kroppen innan den är i fas igen.

    Bruttan tack för att du lugnar mig och får mig att känna mig mindre onormal. Det första BM jag träffade gav en föreläsning om hur viktigt det var att äta enligt tallriksmodellen och usch och fy för allt vad snabbmat heter etc etc. Och nåde den som för godispåsen!
    Känner inte rikigt att jag klarar leva upp till detta. Äter mkt sämre än vad jag gjorde innan jag blev gravid. Då levde vi efter viktväktarna och åt lagad mat 2 ggr om dan etc. Och nu...

  • lanovia 08

    Också till läkarbesöket...
    Vi har fått se spillevinken!!!!! H*n vinkade till och med till oss. I alla fall är det våran tolkning. Man såg en arm som rörde sig och det såg ut som att fingrarna rörde sig i en vinkning också.
    Hjärtat slog som det skulle.
    Så himlans häftigt det var att se!!!! Tårarna bara rann på mig och de gör de nu med. Och älsklingens hand som tryckte min hårt när han såg vår lilla bebis.

  • Jenny står brud 090801

    Vad härligt att ni fick se ert lill* pyre. Förstår att tårarna rinner på dig.

    lanovia 08 skrev 2009-07-28 14:19:47 följande:


    Också till läkarbesöket...Vi har fått se spillevinken!!!!! H*n vinkade till och med till oss. I alla fall är det våran tolkning. Man såg en arm som rörde sig och det såg ut som att fingrarna rörde sig i en vinkning också.Hjärtat slog som det skulle. Så himlans häftigt det var att se!!!! Tårarna bara rann på mig och de gör de nu med. Och älsklingens hand som tryckte min hårt när han såg vår lilla bebis.
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan