Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    passionsblomman skrev 2009-05-18 10:09:48 följande:
    "råkar" de måhända dammsuga upp de små tussarna då eller?
    Hahahah japp! Min försöker iallafall! Han skulle hjärtans gärna vilja dammsuga katten osså.....men då tror jag att vi hade fått en nakenkatt....

    Kan blir lite extra städmani när battingen kommer misstänker jag....från makens sida alltså!
  • ingenjörsbruden

    Nä bacillskräck ska man vara försiktig med....kan tänka mig att ha handsprit i skötväskan....för att tvätta MINA händer efter blöjbyte! Moahahhaha! Eller när man varit på en offentlig toalett....brrr gjorde nog något kemi-experiement för mkt i skolan....vi kollade hur mkt baciller det fanns på handtag o spolknappar....urk.

    Men en grusig napp är bara nyttigt! Misstänker att jag o maken kommer att ha lite diskussioner i detta ämnet...moahahahahah!

    Du, Hvidis, nappens vara eller icke vara.....svägerskan är själv en vandrande napp....det är jag INTE så sugen på att vara kan jag säga....hahahahahaha
    Pluss att om man låter barnet somna vid bröstet så har pappan svårt att hjälpa till att natta....så ja både gott o ont.

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-05-18 10:46:03 följande:


    Oh du är så klok blommis. Tack för de orden på vägen skall jag ta vara på.Idag vill jag verkligen bara krypa upp i makens famn och stortjuta. Men så ser ju inte riktigt dagens planer ut så det är bara att bita ihop.
    [citat]Lanovia: jag skulle börja med mina tabletter på mensens 5:e dag.Vi gjorde alla blodprov och spermaprov och det ett bra tag innan och tom en inseminering innnan det blev dags för Pergotime och den där egna sprutan.Vad DUKTIG du har varit med proverna gumman! Grubbla inte över vad annat som ska hända i livet, folk får ta dig som du är i de olika skedena...Hade du plussat nu så skulle du ju haft gravidhormoner istället, hade du inte påbörjat detta hade du kanske varit jättedeprimerad istället, hade doktorn sagt att något var allvarligt fel hade du varit helknäckt och hade ni redan fått barn hade du varit full av amningshormoner och hade du varit äldre så hade du kanske haft klimakteriesvängningar...fattar du? Vi får leva med våra hormoner och folk får fan ta och låta oss vara med iallafall!Blir du trött som jag blev, får du väl sova lite extra på den där segelbåten, och gråter du så får de väl krama dig![/ci
    *kramar o klappar om*
  • ingenjörsbruden

    Hahahaha ja någon sprit måste jag få nyttja!! Hhhahaha även om det är handsprit efter blöjbyten... *sniffar på handspriten*
    Hahaha

    Tar osså aldrig i handtag osv....men ja barn är det inte lätt att hålla koll på. Bara det där att ALLTID tvätta händerna innan man äter....tror att det är rätt bra att barnen kan börja med det tidigt....så kan de få gojsa runder med fingrarna i maten lite mer hur de vill.

    Tror att saker som hamnar på vårt golv def kommer att tvättas...io med att vi har innekatt...o det tycker jag är helt ok.

    Nä det kan vi def bestämma...nappar har INGA ben!! Men det är lätt att se o vara klok som utomstående....men ja....får väl hitta på egna dumma grejor istället!

    Åhhh apelsinträd!! Mmmmmmm

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-18 11:09:33 följande:
    Åååå, apelsinträd...! de doftar ju underbart.Det där med napp eller ej, det lär visa sig utifrån hur stport sugbehov era ungar har. Min hade visst ett väldigt stort...för dels ÅT han HELA tiden i början. jag ammade 1 gng/timme dygnet runt i tre månader!Napp började vi ned när vi skulle ut och åka bil och jag insåg det opraktiska i att försöka amma i bilen Det var väldigt skönt om han nöjde sig med nappen då.Somnade gjorde han ju ofta vid bröstet, helt enkelt för att han åt tills han däckade, me dtgick bra att gå och guppa med honom lite också-pappa likaväl som jag.Däremot sov han inga långa stunder. Sov han mer än en halvtimma åt gången började man kika om han andades, för 40 minuter var liksom max. Han har hela tiden varit en mycket vaken och aktiv unge som vill se allt och inte missa något.Jag hade en jädra massa principer innan vi åkte hem med honom, som att vårt barn minsann skulle sova i egen säng osv.När vi kom hem till vår stuga var det 14 grader i den och ganska givet bäddade vi in honom som en liten puppa emellan oss ochunder alla täcken. Sedan sov han mellan oss större delen av tiden i flera år..
    Hahhah ja visst har man en himla massa principer innan man har egna barn..... men maken ska fan inte tro att det bara är att komma med barnet om det är kinkigt för att det ska få tutta....helt ok om det är hungrigt.....men männen måste försöka klara det lite själva osså....inte direkt lämna över osv.... Har detaljstuderat svågern o svägerskan....hahahahah!
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-05-18 11:19:18 följande:
    Ja, man vet aldrig hur det blir. Kanske är hon en sån bebis som skall vara ankrad konstant till moderskeppet. man får ta det då... 15veckor kvar!!!!!!
    Nä helt rätt man får ta det som det kommer!

    Nallis: Snart nog!
    Du frågade innan om min syster....ja jo....hon är tuff....han fick sig en rejäl utskällning o blev satt på plats rätt rejält.
    O hon verkar själv rätt glad o nöjd...så ja...det pinnar väl på.

    Fast hade jag varit hon så hade jag gett honom en fot för lääääääänge sen.
    Vet ni....när jag var 13-15 år så hängde jag inte kvar efter familjemiddagarna.....utan gick upp på mitt rum eller allrummet o glodde på tv eller så....o då brukade syrrans man alltid komma upp o titta på tv eller snacka....så ja vi snackade rätt mkt.....o en gång så sa han.... -Om du varit äldre så hade jag valt dig istället för din syster.
    ....*ULKAR FÖR FULLT* Under detta samtal så berättar han osså att han (när han körde mkt stadsbuss) hade träffat en yngre tjej som han blev förälskad i (o hon i honom osså tydligen)...så hade det inte varit för att han var förlovad med min syster o att hon var gravid så hade han lämnat henne.....
    Så ja jag har rätt så mkt inbyggda motviljor mot detta stolpskottet som hon är gift med.
  • ingenjörsbruden
    andbeyond skrev 2009-05-18 11:30:25 följande:
    Har kommit på en sak, det är skönt att ha en varm laptop på magen när man har mensvärk. Så jag M å s t e faktiskt sitta här i sängen med datorn på magen för jag har ont.. Kanske orkar gå och hämta chokladen i skafferiet..
    Hahahah ännu en bra motivation till att vi ska skaffa en bärbar dator nästa gång!

    Varm laptop o choklad....det borde göra under för själen om inte annat!

    Hvidis: Naaaaw va gulligt av herr Hvidis! Mååååånga pluspoäng!

    Nallis: Ja det är farligt här inne....väldigt beroende framkallande!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-18 11:34:43 följande:
    *tassar efter med en Ipreeeeen-den-intelligentavärktabletten*
    Hahahaha han är nog upptagen....han var med i Eurovision song contest...fast han hade tappat sin vita mage!!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-18 11:25:33 följande:
    Definitivt!!! Mycket bra att helt enkelt råka bli oanträffbar ett tag, läs mammama duschar/bajsar/är på promenad/åker och storhandlar eller vad det nu är. För oss har det varit väldigt bra att karln jobbade natt, för han var ju faktiskt hemma och vaken varje dag även i jobbperiod, åtminstone mellan 13 och 18 och sedan hade han ju sina ledig á perioder, då han var helt ledig fyra eller fem dagar. Han har varit med helt och hållet hela resan fast det var jag som hade mycket av föräldraledigheten.
    Det måste ju finnas något gott med hans arbetstider ju!

    Är dock rädd att maken kommer att stressa ihjäl sig....dels med sitt jobb...sen vårt husbygge o sen battingen....är rädd att han kommer att missa mkt av battingens första månader...

    Hvidis: Helt klart....lite nytta får karlarna göra efter vårt slit i 9 månader med den GRANDE finale....
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-05-18 11:42:49 följande:
    *Rullar runt på golvet!!* Ingis!!! Hi hihi
    Hahahahah ja det är så våra schlagerfester är....dissa, såga, kommentera o mest...dricka sprit....fast ja....jag drack alkoholfria drinkar i år!
    Skriver alltid en liiiiten komihåg lapp....typ Shakira-wannabee med mkt hud.....eller Ipren-mannens stund på scen.....
    Smörig Janet-Jacskson-wannabee-grek med stort vax-konto
    Hahahahaha!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan