• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Min mamma köpte en sån "muskeltrännare" på nån tv-shop eller nått... Oj, vad roligt jag hadde det med den! Satte den på inåtrotatorerna på underamen så att min hand gick helt i frankensteinläge när stöten kom.. Ganska obehagligt var det, men skit kul! Gissa hur länge den höll... Ett besök av mig...
    Det är ju inte som massage det käns, men den pumpar ju ut nytt blod i musklerna geno smmandragningarna, tycker bara at det är lite svårt att släppa kontrollen över musklen när man vet att det kommer en stöt... Men det är nog väldigt låg volt(?) på dem. Ska bli kul att få en rapport! Allt som hjälpet mot smärta ät ju kanon! (fick lite gumpmuskelmassage som bonus vid utdelningen i morse... I lööööv min man!)

  • Hvidbrud

    Nä Ingis! Den STORA muskeln även kallad skinkan!! Inte den lilla runda. Det skulle jag ju inte skriva här! (tror jag )

  • Hvidbrud

    Mamma blev inte så glad... Men det gjorde henne inte något egentligen, för hon tyckte den var obehaglig, så hon fick en god anledning till att reklamera den... Vet inte om reklamationsrätten bortfaller när ens barn meckar med grejerna (även om de hunnit fylla trettio)?

    Vill vara mamma ledig NUUUUUUUUU!!!! Har ingen empati kvar i kroppen! Tänker bara på bebisen hela tiden...

    På tal om vagn tänker vi lite på den svarta fyrahjuliga från ww.brabarnvagnar.com Håller den vad den lovar så är det ju precis vad vi vill ha och behöver. Har någon hört om den eller provat själv??

  • Hvidbrud

    Det var ju tur! Det ska ju helst klaffa med soldaterna!
    Trivs du på jobbet? Vet hur det käns med den extra restiden (ca 50min+ för mig per håll...) men jag försöker njuta tiden jag har för mig själv. Varvar ner lite och tjuvlyssnar på vad de andra passagerarna snackar om... Kan vara lite kul ibland. Ett litet äventyr varje dag liksom.

    Ensam hemma i kväll... Har lust att baka...

  • Hvidbrud

    hej!!! vad kul att utslaget komm så passande! Joinar lanovia nere i sanden (men vet i tusan hur jag ska böja mig framåt med jättebuken) och dansar lite fertilitetsdans.

    Kanske lätt att ha den instälningen när det bra är tre veckor kvar... Men, jo, mysigt är det. har lust att ta med mig ett sånt termosglas med kaffe och en fralla och ha picknick på morgonen...

    Blommis!!! En sån daaag!! En sån dundermorsa du är!!! Blommis for president! Du har min röst också!
    Jag tillhör också skaran som sjunger nationalsången högt och stolt! Kanske för att jag varitr utlandssvensk så länge att jag vet vad vi har att sätta pris på. Den svenska kulturen fins och är härlig. Rötägg fins överallt, men den svenska öppenheten, medmänskligheten, oskulden och stoltheten, den kan ingen ta ifrån oss!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan