Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    JAG HAR HELA STUGAN FULL AV SVARTMYROR!!!!

    Jag avskyr avskyr avskyr att de flyttar in här varenda vår!

    Och jag skiter i ifall de bodde här först!

  • passionsblomman

    I Stockholm är den uppe på 29 år och det är en biologisk katastrof och det ser liknande ut i flera Europeiska storstäder.Kvinnor väljer jobb-de BRA jobben de vill ha, före barn och det är nu så att det föds för få barn.

    (att det sedan kryllar av folk globalt sett är en annan femma)


    Hvidbrud skrev 2009-05-25 19:33:45 följande:
    Oj, en sån komentar att få från sjukvården. Grrr Morrr!!! :-] Vad är meddelåldern för förstagångsfödande i sverige?
  • passionsblomman

    Jag fyllde 30 precis innan jag fick sonen, så man har ju inte bidragit till att sänka den precis!

    Nallis: jag tor att ert bröllop kan bli något av en nytändnigng! Det kanbli så ...har jag hört av en annan tjej här på bt... Och de har levt ihop i 20 år!

  • passionsblomman

    Hej alla!

    Jag är återigen påmind om vaad den mamma först och främst är: EN MATMASKIN!
    ÅÅÅÅÅ vad de äter och äter och äter de små-nu alldeles trinda-kissongarna! Rediga tjockisar med alldeles rund mage och en mamma som är platt och inte rund alls längre.

    Går hon och äter lite självså piper de som besatta så hon skovlar in lite mat och RUSAR tillbaka.

    Tänk-Jag känner precis igen det där...

    Och garvgubben är där för att hålla ifrån mig att det minsann inte alltid var så roligt!

  • passionsblomman

    Den där länken jag klistrade in...
    ...inte var det ens i närheten av så dödallvarligt eller så, men jag blir så förvånad här ibland. Och just när folk är mer inne på hur TACKSAM man minsann ska vara att få komma på bröllop och att "en kostym kan de gott köpa för JAG har juköpt en klänning för bara en dag och den kostade 9000 spänn, så en kostym kan de gott kosta på. Det behöver ju inte komma och äta och drick gratis annars,det är DYRT för oss det här!"

    Då känner jag att vore det mina vänner som jag hörde resonera så, då skulle mitt intresse för att närvara på det bröllopet svalna omedelbart.

  • passionsblomman

    Ojojojojoj! Nu ska vi inte tro att det är sexlust så öronen blir röda överallt här!

    Först av allt är ens sexualitet ens EGEN och den hänger naturligtvis intimt samman med hur man själv mår och vem man är på tusen olika sätt. Den på verkas av miljoner faktorer,, som vad man har för uppfostran till vilka män man mött och vad man äter MASSOR av saker.

    Jag skulle bara vilja säga att vad som är ett levande sexliv faktiskt är OLIKA och jobbigt blir det ju först om behoven i förhållandet är väldigt olika.

    Livet går i faser och allt som ingår i det också.

    Om secret box: jag tror att det mer än NÅGOT annat är en själförtroendeboost för kvinnan att göra en sådan. Det kan SÄKERT pigga upp ens samliv i så måtto att om man själv känneer sig lite läcker så blir det roligt FÖR EN SJÄLV med sex.
    Och du Andbeyond skulle säkert ha glädje av att få se dig själv med din killes ögon. Det vore väl en jättekul delsak i ditt jobbande med dig själv?

    Men känn aldrig att du "borde" vilja si och så ofta!

    Herregud, här har det varit långa öken perioder det kan jag försäkra och vi har inte något sprudlande sexliv för närvarande. Jag har svårt att fatta att det var VI som var de där sexgalningarna för 10 år sedan. Jag tror inte det kommer tillbaka, men visst, lite mer glöd kunde ju vara roligt-när vi byggt ut stugan så sonen har eget rum och jag är smal och sexig och sambon fattar att han ska DISKA så jag slipper bli irriterad och att HAN gott kan bädda för sex med att visa värme och tillgivenhet under dagen så jag känner att han längtar efter mig.

    Här är det JAG som tar initiativ nästan varenda gång.

  • passionsblomman

    Ja, jag tycker du ska ta ett jobb precis vadf'n som helst så du har SGI ! Allvarligt! Det säger jag för att jag av egen erfarenhet vet att livet kan bjuda på överraskningar man inte räknat med, så inte minst för attdu ska ha rätt till sjukersättning om du blir sjukskriven så är det skitviktigt.

    Det blir oerhört tungt om det bara finns en inkomst under lång tid.

    Skit i om det så är MC Donalds eller vad som helst. Jag tro det är ett halvår du ska ha hunnit jobba iallafall innan förlossning, så du kan jobba på att bli gravid samtidigt som du jobbar på att få SGI!


    andbeyond skrev 2009-05-26 11:24:02 följande:
    En annan tanke, försöka bli med barn med 0 i SGI - är det en dum idé? Vill så gärna men förnuftet säger att det vore korkat. Har hoppat av läkarutbildningen för det var inte för mig, svårt nog att lägga undan alla borden och göra något jag vill, ännu svårare att då också inte vara fröken duktig och höja mitt SGI först.. Men vi vill nu!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan