• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Man lägger fingret på spiken och säger Killevipp!


    ingenjörsbruden skrev 2009-06-04 13:59:51 följande:
    Hur blir man pyssling eg? Har alltid funderat på detta....Killevippen!
  • Ninnnis

    Minns ni Lennart Hellsings (var det väl) sång som var med på Krakel Spektakelskivan?

    "Jag träffade en brylling där, han stod i en trumpetaffär, nikotikotintiralla nikotikotintiralla nikotikotintiralla och jag..."

    Undrar vad han gick på när han skrev den?

  • Ninnnis

    Jag skrev ett jättelångt inlägg och citerade "krakel spektakel", "här dansar herr gurka" och "det var så roligt, jag måste skratta", men det försvann (ja, jag blev så exalterad att jag glömde ctrl+c)

    Poängen var att det är inte så konstigt att vår generation har blivit lite konstiga med sådana barnvisor... (och då har jag inte ens nämnt Staffan Westerberg...)

  • Ninnnis

    Nu ska jag snart åka hem till min älskade, vackra make! Förhoppningsvis hämtar bärgningen min bil omgående, så att vi hinner mysa lite innan vi ska på studentfest ikväll. Så mig ser ni nog inte röken av förrän tidigast imorgon eftermiddag... på er!

  • Ninnnis


    Det blir såklart namnet på Blommis kommande lilla pyre!
    Hvidbrud skrev 2009-06-05 10:25:47 följande:
    å foliklarna...
  • Ninnnis

    Väckarklockan slapp jag imorse, underbart! Kom i säng vid 2-tiden efter gårdagens studentfirande, men å andra sidan hann vi vi både mysa och sova lite innan festen

    Sovmorgon och mysfrukost idag, nu ska jag klippa gräset medan maken åker in och handlar byggmaterial. Ikväll blir det grill och vin (pilutta er gravidisar ) Kraaaam så länge!

  • Ninnnis

    Eeehhh...

    Nu var det inte riktigt så jag menade, men jag borde ju ha förstått att det skulle misstolkas i den här tråden Snuskfior!


    Hvidbrud skrev 2009-06-05 12:56:10 följande:
    Mysfrukost
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan