Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Det har hon! Minst en till är det därinne...


    Celeste97 skrev 2009-05-24 18:39:09 följande:
    Åh, hejsan Snuttis, Gose och Snose! Undrar om kattmamma har fler små knyten att leverera?
  • passionsblomman

    Nu går det att se en något suddig och alldeles ny kissonge i mitt galleri!

    Titta får ni se vilken liiiten!

    Det verkar faktiskt inte komma fler ändå

    DET är isåfall väldigt bra.

  • passionsblomman

    Hihii! De är fyttade från soffan till sin låda nu-jisses vad de suger sig fast på sin mamma! jag tror nästan man hade kunnat flytta hela ekipaget genom att BARA bära mamman, de hade nog hängt kvar.

    Sötast är de små små öronen!

    Så nu har vi sjungit "här ligger vår lilla fru katt"...
    sonen och jag och han är SÅ stoltöver att han vid sidan av sin säng har treså fina små bebisar att kika ner på emellanåt.

  • passionsblomman

    Ja tre blev det . Mycketbra. Inte så hemskt arbetsamt för lilla mamman och inte så många hem att leta. Sedan har vi ju vår andra katt, och innan sommaren är över lär väl hon komma med en kull också, så detta var bra.

    Men ojdå, ingis...alltså, ni måste nog prata ut på riktigt om era behov, för de verkar gå helt omlott just nu. Jagmenar, du är jättesugen på sex och han inte lika eller så fattar jag det? och det går ju inte att gå och vara helt frustrerad eller besviken eller känna sig pressad heller hur länge som helst.

    Vad säger han när ni pratar om saken?

  • passionsblomman

    Jamen det SKA du göra -skriva av dig alltså!

    Jag förstår verkligen den där känslan. När man väl har öppnat munnen och börjat förklara eller be om det man behöver så har man redan hunnit bli förbannad över attt man vareviga gång måste vara helt överinformerande!

    Och LIKA sugen är han ju inte när vila är överst på hans behovslista. Det är ju solklart. Dvs han vill gärna men orkar ite riktigt. Det har ju inte ett skit med dig att göra, ändå blir du ledsen och så blir det keff.

    Kan ni inte förboka tid? På allvar alltså? typ nu är det trädgården till kl 14, sen är det bokat i sängkammarn klockan 14.15, var god kom nyduschad...jag vet att vissa gjort sådana varianteer för att liksom se till att det blir av, plus att deet blir en rolig grej..

    Nä, det är väl inte en massa jäkla råd du behöver!
    Här har du en KRAAAAAM istället!

  • passionsblomman

    Imorgonbitti får ni gärna hålla lite lediga tummar för mig. Då ska jag åka ända ut till min hundkojedoktor i Bålsta och hämta min nyrenoverade och nylagade bil.

    Den ska alltså köras hem i sådär en 6-7 mil eller nåt bland alla stooora lastbilar på himska motorvägarna där det går snabbt snabbt. Jag har inte kört mycket alls ju i vinter så jag känner mig faktiskt lite spänd, för det blir liksom direkt från verksta´n rätt ut i smeten.

    Sedan ska jag väl hem och ringa Marie på kilniken och höra vad som ska göras nu då..hon pratade om att kanske ska jag få injektioner ist för äta Pergotimepiller?

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan