• Hvidbrud

    Ska sova länge i morgon (om jag får ) Sen blir det shopping till lägenheten halva dan- nya sängar, bokhyllor och lampor och babysäng och skötbord och annat smått och gott. Min bror har bjudit ner oss till Skanör till landskampen med grillning, så dit ska vi. Blir mysigt att snacka bebissnack med svägerskan och få gosa med mina älskade brorsöner medan gubbarnakollar på fotboll. Har sänt ut maken efter öl idag, så blir brossan glad. Dansk öl!

    Ninnis: Åh, Viiiiiiin!!! Längtar efter ett stort glas kraftig merlot! Mmmmm... Du kan väl dricka lite åt mig också...?

  • Hvidbrud

    *Gapflabb* Nu måste jag torka skärmen...


    ingenjörsbruden skrev 2009-06-05 13:06:00 följande:
    Frågade precis min kollega om han ville ha riktig stock....ung kille på 25 år.....jisses så vi garvade....hahahahaha....MÅTTstock....var det frågan om.....Maken kommer att bli pionröd när han hör detta....
  • Hvidbrud

    Blev utslängd igen! Grrrr...

    Inte kul med foglossning Ingis. Fy! Inte bära mera tunga saker, ingen damsugning eller tvätt av golven. Det gör det bara värre! (kanske inte så dåligt med foglossning ialla fall.. (om man nu var den som städade där hemma )

    Ninnis: jag är ju toffeltjejen från landet, inte fotbolstjejen... Men ska nog titta lite, om bara för att flina åt maken när de förlorar

  • Hvidbrud

    Åh, Pyret Ore! Härligt!
    Har inte hört något om den, men jag har inte letat så noga heller. Har en babybutik runt hörnet sm jag nog ska kolla lite i i morgon. Jag vill ha en praktisk duo, men maken är mer till en stor klumpig klassisk liggvagn... Vi får se va´de´bler!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan