Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Jag skulle rösta!


    Ninnnis skrev 2009-06-10 21:29:49 följande:
    Blommis for president!
  • lanovia 08

    Gomorron alla. Här har vi ett fetto som skriver nu. Herregud, försökte sätta på mig jeans idag (första gången sedan jag plusade). Hade på mig dem i 30 min innan de flög av, klämde o gjorde ont överallt, trots att jag hade en knapp uppknäppt. Förut var de här de skönaste jenasen jag visste. Gick och strök mina ljusa byxor (kommer ni ihåg dem jag var så stolt över i början av våren för att jag äntligen kom i dem igen). Ja det är de som sitter på nu. Men inte är det lika mkt plats i dem längre, knappt jag kunde stänga dem i morse. Tycker inte det syns något på mig ännu så vet inte vad det är som hänt.

    Ninnis, har kommit på mig själv med att tänka på spillevinken som en hon också. Vet inte var detta kommer ifrån. Är väl för att jag drömde om en Ellen nån månad innan pluset kanske.

    Ja Ingis, när har du träffat Blivande fru L?

    Blivande fru L, hur går det för er nu? Ett inlägg här tidigare fattade jag som att det inte tagit sig för er ännu, eller?

    I kväll skall vi hem till några kompisar och deras nyfödda son på 2 veckor.

    Nej nu har jag varit på jobbet i 30 min utan att göra något vettigt, dags att börja kanske?

  • lanovia 08

    Daa, samma känsla har jag haft. Funderade ett tag på att testa en gång till men kom fram till att om indinaerna ännu inte infunnit sig så borde första testet stämma.

    Ninnis tror det räcker alldeles utmärkt med den dos du fått. Om ÄL var igår så fanns ju då simmare där som kunde göra sitt jobb. Nej jag tror detta möte var ödet som verkligen hjälper er på traven, nu minsann skall här cyklas i mål. Bara att vänta spänt i 2v. *tiitar otåligt på klockan*
    Blommis när är din BIM?
    *snabbt ner med huvudet i sanden igen*

    Ore, v 17 och kan fortfarande ha på dig dina jeans det är inte illa det. Vet inte vad det är för fel på mig men jag är väl helt enkelt svullen.
    Jo jag mår illa. Idag mår jag rikgit pyton, har precis plågat i mig lunchen var vrålhungrig men hade hela tiden en känsla av att den skulle vända upp igen.
    För att få se den 2v gamla bebisen idag måste vi åka nästan 1h i bil, känns just nu mindre lockande för mig som lätt blir åksjuk...

    Vad är detta, är Hvidis nutidens svar på jungfrufödsel??

  • lanovia 08

    Ingis hoppas du får trevligt på studentskivan och klarar dig bra undan psykfallen.

    Ankan, vågar du inte titta in tills oss alls på jobbet? Förstår dig är kanske inget man gör som ny.

    Hvidis hoppas det löser sig med TVn. Skumt att det inte tar danska bankkort.

  • lanovia 08

    48h blir det väl om man räknar med att ÄL sker inom 24h och att ägget sedan överlever i 24h. Men om testerna ger utslag lite för sent så tror jag ännu mer bestämt att ni prickat perfekt.

  • lanovia 08

    *gapskrattar*


    Ninnnis skrev 2009-06-11 12:07:38 följande:
    Jo, Hvidis har verkligen gett oskulden ett ansikte...
  • lanovia 08

    *tiitar mig skyldigt omkring och stoppar snabbt in en godisbit* Trots BMs varnande ord om graviditetsdiabetes kunde jag inte motstå att gå o köpa en godispåse. Mådde så illa och frukten här kändes inte ett dugg lockande. Jaja så länge jag inte gör så varje dag, igår tränade jag ju... Jag som bara äter godis på fredagar....

    Oj det blir en del resande Ankan. Men massa tid att läsa bok på! Hur går det med era flyttplaner?


    Ankan80 skrev 2009-06-11 12:46:55 följande:
    Halloj alla!Ja, man är ju lite försiktig med surfandet Lanovia! Det är inget fel på dig. Det är ju kroppen som ändrar sig. Verkar göra det väldigt snabbt. Lägger på lite extra hull på lår, mage o rumpa....dumt, men smart antagligen Dock inte så för alla.Meeen, det försvinner ju sen igen om man inte ätit för mycket onyttigt. Jag kör bil 15 min, sen 47 min med tåg. Så det tar drygt en timme enkel resa....Ikväll kommer mannen hem. Då skall det blir utdelning
  • lanovia 08

    Vill oxå pussas

    Haha vilka förlossningshistorier, sitter här på jobbet och skrattar högt.

    Ja det är verkligen en hysteri som har blivit i denna värld. Värst är kanske bakteriehysterin, hur gjorde barnen förr som sprang runt på gondgårdar och rullade sig i grisskit, dog de 3 år gamla hela bunten eller?
    Jag har en kompis som inte ville låta sin lilla tjej träffa våran hund för eftersom hundar nosar ju i jorden och har alltså bakterier på sig. JO.... (vi hade självklart aldrig låtit henne gå fram o pussa ett spädbarn men att vistas i samma lägenhet kan väl inte vara så farligt??) Jaja det är ju bara att hålla tyst och låta dem hållas. Hunden hade det lika bra i bilen.
    Något som jag funderar på är denna leksakshysterin. Varför måste dagens barn ha fler leksaker än de hinner med att leka med??

  • lanovia 08

    Blommis vilken underbar kommentar du kläckte. Hur fixar man tänka på roliga saker när man föder? För mig är det bara en enda lång plåga, men kanske inte är så hemskt, kanske.

    Det är bra att ni säger till mig att inte ha så dåligt samvete över godiset. Vet inte måste ha stått "rädd för sprutor i pannan" på mig för hon han verkligen varna mig för diabetes och lägga till en kommentar om att ge sig själv sprutor. Tänker fortfarande tänka mig för, men mår jag dåligt kanske liiite godis kan var ok.

    Var säkert ngt mer jag skulle kommentera men det har jag glömt nu plus att jag nog borde jobba lite innan jag får gå om 30 min.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan