Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Daa det är några här som är riktiga sörlänningar och häckar nere i Skåne.
    Själv håller jag hus i Göteborg. Du då?

    Du kan räkna ut veckor på minbebis.com

  • lanovia 08

    Bähh... åka bil. Sådan lyx! Nejnej jag sprang vid sidan av bilen. Maken o hunden satt i.


    Ninnnis skrev 2009-06-04 11:26:53 följande:
    Jag trodde du fick åka med maken hem när vi fikade, men om du sprang hem så förstår jag om du blev trött... lanovia 08 skrev 2009-06-04 11:09:49 följande:
  • lanovia 08

    BT forsätter krångla idag med, men jag kom ihåg att trycka på ctrl+c

    Godmorgon alla. Usch vad trött jag är idag. Önskade att jag hade fått banka skiten ur alarmet imorse och fortsatt sova.

    Daa och Baa. Det var alltså Ingis påhitt, kunde inte komma på att jag läst att Daa skrivit det

    Var som sagt barnvakter till mina brorsbarn igår, ojoj där snackar vi busfrön. Man får ryta till mellan varven, men de är såå otorligt söta. Jag fick äran att natta den lilla ni kan ju få gissa vem som somnade först jag eller hon.
    Sedan passade vi på att bertta för bror och svägerska om kusintillökningen. De blev så klart glada och jag fick med mig lite böcker hem att läsa.
    En utav mina bästa vänner (den enda kompis som jag sagt något till ännnu) ringde och frågade om jag ville låna hennes mamma kläder. Känns lite tidigt ännu så länge, men det är ju super det man kan låna.

    Är så konstigt, vi har kämpat i ett år för det här. Mannen är jätteglad och självklart jag också. Men jag kan liksom inte riktigt känna glädjen, har liksom mer fullt upp med att fatta vad som händer med min kropp och att det verkligen finns något litet där (är precis som Daa skrev svårt att förstå tror nästan det är inbillning). Jag borde ju vara en strålande sol som bara hoppar runt på små rosa moln? Eller?

  • lanovia 08

    Hmmm jag får en känsla av att man blir utkastad när man skriver för långa meddelande, alltså är inloggad för länge. För de långa meddelanden kommer ju med om man kopierar in dem men inte om man skriver direkt här.

    Detta får mig att minnas när BT krånlgade för kanske 1½ år sedan och liksom helt enkelt inte fungerade. Då kunde man ju inte ens komma in för att läsa...

  • lanovia 08

    Ja verkligen!!! Det värsta var att sedan så skulle vi äta glass med barnen. BArnen fick var sin glas och vi fick händerna fulla med papper och att få dem att sätta sig ner framför TV:n. Sedan hade de helt plötsligt ätit upp, vi kunde ju inte ta en glass då för då hade de velat ha varsin till. Suck.
    Det hela slutade med att mannen fick stanna vid McDonalds. Ge mig en milkshake sa jag! Ingen fika och ingen glass, då skall jag ha milkshake.


    passionsblomman skrev 2009-06-04 18:05:30 följande:
    Äta upp allt fikabröd, det är sånt man ska ha gruppstryk för!
  • lanovia 08

    Hvidis, hurra och hoppas nu killarna får ta över lokalen. *ringer och snackar med hvidis hyresförening*

  • lanovia 08

    Ingis, chock är nog en bra beskrivning. Det är liksom vädldig stort och ogreppbart. Men också vädligt häftigt! Läste igår att denna vecka blidas höger och vänster kammare i hjärtat och ben o armar börja växa ut. Hur collt är inte det???

    Hvidis ja du var visst rätt ensam här. Jag hinner inte skriva här så mkt idag men försöker läsa mellan varven. Ja det är frusterande när man inte kommer in här eller kan skriva. Och nej ingen milkshake i världen hjälper mot det.

    Håller med Hvidis äntligen fredag!! Längtar hem till myskväll med mannen och tacos. Men känns tråkigt att inte få dricka vin till detta. Är konstigt jag har kunnat hoppa över vin förr utan problem, men nu när jag inte få då dregglar jag bara jag ser en vinflaska. VILL HA!! Någon annan som märkt detta? Har bara hört om kompisar som blir helt osugna på alkohol.

    Vad skall ni göra i helgen?

  • lanovia 08

    Ingis, Ingis, Ingis *skrattar så jag får kramp imagen och skakar på huvudet*

    Ores mysfrukost lät trevligast. Sådana hade vi ofta förr. Är inte lika motiverande längre när man har en hund som ligger vid tröskeln och viftar på svansen och bara säger: kissa kissa ut på promenad!

    Ore skönt att höra att det inte bara är jag som blivit alkoholiserad. Maken erbjöd mig att dricka flädersaft eller oboy istället. Jo jag tackar jag! (Detta var iof efter han erbjudits säg att åka och köpa alkoholfritt vin till mig, gulliga han!)

    Igår jublade jag för att jag inte mått så dåligt ännu. Idag går jag med spyan i halsen känns det som (förlåt för info). Kan inte hålla mig borta från onyttigheter riktigt heller. Innan detta var jag stenhård och gick ner i vikt. Nu går det käpprätt åt h....

    Tycker lite synd om min man som inte får se matchen imorgon, vi skall på min brors bröllopsfest. Jag bryr mig inte men han grymtade lite över att missa matchen.

    Ingis, hoppas innerligt att det inte är foglossningar. *håller tumma och tår*

    Hoppas du får sovmorgon imorrn Hvidis.

    Hoppas illamåendet ger sig snart Ninnis.

  • lanovia 08

    *kramar Blommis* hormanego har du all rätt att vara.
    De vill som det verkar bara väl de kära svärisarna, men ibland blir det så fel. Hoppas de ger sig snart ialla fall.

    FULLTRÄFF är det ordet som lyser mest i hela din text Blommis. Nu fattar jag tummarna och håller dem stenhårt! *sticker huvudet i sanden och vickar på rumpan och lossas som ingenting*
    *visslar en lite melodi också när jag ändå håller på*

  • lanovia 08

    Morrar över BT. Ett meddeland, ett ctrl+c, 30 min febrilt försök att komma in igen och ett ctrl+v

    Hej alla. Oj vad vi sovit idag. Kvart i tio vaknade jag och puffade på maken. Var länge sedan jag var en sådan här sömntuta men de sista veckorna bara jag sover o sover.

    Daa jag är i vecka 7.

    Hvidis, vad gulligt med godis och blommor.

    Kommer inte så matchen, men absolut Heja Sverige!!! Det är ju ändå nationaldagen så om någon dag borde de väl vinna idag??

    Vi skall ut o måla förrådet nu. Sedan blir det fest ikväll, bröllopsfest för brorsan och svägerskan. De gifte sig i hemlighet i Thailand och idag skall det firas.

    *håller tummarna för Blommis fullträff och Ninnis o herr Ninnis hotelldate*
    Vad mysigt med hotelldate förresten. En sådan där enkel sak som ger lite mer krydda åt tillvaron.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan