• Aureli­a
  Äldre 14 May 16:50
  1808 visningar
  2 svar
  2
  1808

  sambo

  Jag har nyligen blivit sambo efter att ha bott själv i fem år. Vad tyckte ni därute var jobbigast resp. bäst med att bli sambo? Saknar ni "egentid" mycket? Vad retar ni er på? Vore kul att veta!

 • Svar på tråden sambo
 • Svanbo­et
  Äldre 14 May 17:02
  #1

  Retsamma saker:
  * Smutsiga strumpor som inte ligger där jag brukar lägga dem
  * Upptaget i telefonen när man vill ringa
  * Får inte välja tv-kanal själv

  Underbara saker
  * Någon som bär ut soporna
  * Har alltid någon att komma hem till och som längtar efter en
  * Alltid någon att samtala med och gräla på

  Det finns en hel lång lista med för och nackdelar men det är bara du som kan upptäcka vad som är vad i reat förhållande.

 • Mörk Ängel
  Äldre 14 May 17:26
  #2

  Det härligaste tycker jag är att känna den samhörigheten med någon, att man verkligen delar livet på ett helt annat sätt.
  Man har någon att prata med och umgås med, någon att äta middag tillsammans med, någon att planera och skapa ett hem med och även att göra om hemmet, någon att vakna upp med.

  Det sämsta är nog att man träffas mycket på vardagskvällarna(då båda är trötta) och att det då är lätt att hamna i ett mönster - t.ex. att sitta och hänga framför tvn tills det är dags att lägga sig. Vi hamnade i det mönstret helt omedvetet, men så kom jag på det för någon vecka sedan att vi ätit framför tvn och suttit några timmar framför tvn varje dag, under någon månad. Nu har vi brutit det och äter middag i köket. Detta gör att vi båda är pigga efter maten och orkar diska undan för att sedan t.ex. gå på långpromenad. Vi har inte haft tid att titta på tv sen vi började äta i köket

  Sen har man ju kommit på ett par sidor som man inte visste fanns

Svar på tråden sambo