Inlägg från: gotlandsulrika |Visa alla inlägg
  • gotlandsulrika

    LCHF - För Nybörjare

    Jag är en sån som kan gå upp fem kilo över julen men aldrig gå ner det igen. Har ätit nyttigt i många år, men kilona smyger sig ändå på. Har problem med blodsockret, blir lätt irriterad då jag är hungrig och behöver äta något var tredje timma och det räcker inte med ett äpple. Genom åren har jag provat det mesta men det slutar alltid med veckor av lidande då jag går hungrig hela tiden.

    Började med LCHF på sensommaren förra året och plötsligt föll allt på plats. Blodsockret var stabilt, sockersuget försvann, jag var mätt och jag gick ner i vikt. Sju kilo gick jag ner under hösten. Sen fick jag problem med den feta maten genom att jag började må illa av bara tanken på feta såser så då tog jag ett uppehåll några månader. Har börjat igen nu för att få bort de sista fem kilona och på en vecka har jag redan gått ner två kilo.

    Jag äter lite avocado, räkor och majonäs till frukost. Till lunch blir det kött eller fisk med grönsaker och en god sås. Likadant på kvällen samt ett ägg innan sänggående. Är mätt hela dagen, och alla mellanmål som jag förut var tvungen att äta är numer ett minne blott.

    Lycka till!

Svar på tråden LCHF - För Nybörjare