• wiii
    Äldre 7 May 17:31
    5432 visningar
    36 svar
    36
    5432

    de tre små orden

    Jag blev så förvånad innan idag när jag pratade med några vänner. min älskling ringde under tiden, och när vi avslutade sa vi "jag älskar dig" till varandra. Vännerna undrade då överraskat om vi alltid sa så när vi pratat i telefon, som om det vore den konstigaste sak dom hört (dom är också alla i relationer). Det gör vi inte alltid, men ganska så ofta ändå, och ofta hemma också.
    Då var det en av dom som sa att det sa vi bara till varandra de första månaderna, en annan sa att dom kanske sa det till varandra en gång var tredje månad..
    hur är det i era relationer? är det vanligt att man inte säger det så ofta eller råkar det bara vara så bland mina vänner?

  • Svar på tråden de tre små orden
  • MV85
    Äldre 7 May 17:33
    #1

    Vi säger det ofta när vi är nära, skriver det ofta i sms eller på msn när vi är ifrån varandra, avslutar telefonsamtal med det... Kan ringa varandra bara för att säga det..

  • Galott­i
    Äldre 7 May 17:36
    #2

    Vi brukar inte säga det i telefonen, vet ej varför, lite blyga kanske Men hemma händer det om inte varje dag då varannan dag Vi tycker bara att det är trevligt att också höra/säga det inte bara tänka.

  • Malmöb­rud 2009
    Äldre 7 May 17:36
    #3

    gjorde en koll med min blivande, han fick det till cirka 5 gånger per dag minst. Innan vi lägger oss säger vi också det.

    Jag trodde det var vanligt att man säger det flera gånger per dag eller är det vi som är så mesiga?

  • brud27­juni
    Äldre 7 May 17:40
    #4

    Har varit tillsammans i 4 år och säger jag älskar dig när vi ska lägga på telen, (pratar minst 2 ggr/dag) när vi är hemma och när vi går och lägger oss. Är väl inget konstigt med det?

  • Äldre 7 May 17:43
    #5

    Vi har nu varit tillsammans i 6½ år och gifta i 12 dagar och vi säger det till varandra några gånger om dagen minst. Alltid när vi pratat i telefon och när vi går och lägger oss. Vi försöker visa också att vi älskar varandra, minst lika viktigt som att säga det.

  • vita drömma­r
    Äldre 7 May 17:47
    #6

    måste väl erkänna att min m2b är flitigare på det än vad jag är..;) men när han väl har sagt det, säger ja oftast det samma tibax.

  • J D
    Äldre 7 May 17:48
    #7

    Haha, vi säger det då jämt. Tycker att det är så kul att tjuvlyssna i slutet på folks tfn-samtal med sina respektive och man kan anta att den andre parten säger jag älskar dig medan den som är inom hörhåll för andra svarar typ "detsamma". Jag bryr mig då inte om ngn hör när jag säger så .

  • LB5
    Äldre 7 May 17:57
    #8

    Ganska intressant att de flesta som har svarat säger det ofta, kanske är receptet på en bra relation (efter som alla här ska gifta sig/är gifta) att berätta för varandra ofta hur man känner. Vi säger det också väldigt ofta :)

  • brud27­juni
    Äldre 7 May 18:01
    #9

    Jag är dukttig på att säga det men min M2B är bättre än mig på att visa det. Ska skärpa mig lite :)

  • Nalle Puh 40
    Äldre 7 May 18:20
    #10

    Nja, inte varje dag men ofta
    Skriver det nästan alltid i slutet på sms...

Svar på tråden de tre små orden