Inlägg från: linvinter |Visa alla inlägg
  • linvinter

    Vinterbrudar

    Åhh, va kul att det händer massa. Spännande med klänningen!
    Oj, vilket projekt att sy så många stolsöverdrag. Vi skall bara förlänga min klänning och det känns lagom stort.

    Vad skall ni ha för tårta? Vi håller just nu på och fundera på det.


    DCL skrev 2009-07-23 19:36:35 följande:
    Halloj! Har varit borta ett tag (det är ju trots allt semester ) har skrivits en hel del här märker jag. Började prata med emmibob i en annan tråd, men tänkte att det kanske är bättre att fortsätta diskussionen här. Har senaste veckan köpt 38 meter tyg ( vi ska sy stolsöverdrag, har med andra ord lite att göra...), bokat frisör, provsmakat tårta, tittat på diverse dekorationer, bestämt bordsplacering, spikat alla tider m.m. Känns bra, vi har koll på läget. Det ända som ger lite panikkänslor är hur mycket pengar som går åt. Jag vill gärna betala allt på en gång, när jag bokar frisör vill jag betala så jag slipper tänka på den posten, men det funkar ju inte riktigt så. Och fast vi har pengarna till allt så känns det konstigt att de liksom bara finns på kontot... Lite svårt att förklara, just nu känns det liksom som att det är lite på "avbetalning" eftersom det mesta inte ska betalas förrän strax innan bröllopet.Ska hämta hem mig klänning imorgon Ska bli kul!!
  • linvinter

    Jag funderar på att köpa nygift-tröjor som vi kan ha när vi åker till new york. Kanske lite "corny", men sött. Någon som vet vart man kan köpa det?

  • linvinter

    Funderat lite till och funderar på att trycka upp egna, kanske lite ala Hipp hipp - svenska för nybörjare.

    Men hur skulle man i så fall skriva...

    [Nyyjiiifta]
    [Joust marrid]

    Nej, usch så kass jag är. Någon som har förslag på hur man skulle skriva?

  • linvinter

    Karin längtar skrev 2009-07-27 22:19:49 följande:


    Bilder inlagda De kostade 399:-Jag köpte mina på Wedins i Borås och detta var enda paret kvar i stl 38.
    Så avundsjuk man blir! Vill också kunna ha så fina stövlar!
  • linvinter

    Jag är lite inne på att beställa en kappa från www.anysuit.se Kanske ett alternativ?


    emmibob skrev 2009-07-29 17:29:42 följande:
    Här inne kan man ju höra en knappnål falla...så tyst är det :(Linvinter: tror [nhew-yihft] blir skitbra. en riktigt rolig idé!jackan från laredoute ser ju jättefin ut på bilden, men man blir ju lite tveksam när det fått så dåliga ressensioner.kanske prova beställ hem och skicka tillbaka?Karin: Riktigt fina pjux du fått tag på! DCL: ser fram emot en uppdatering i tårtfrågan...lät inte så tråkigt att smaka olika smarriga kombinationer!Jag har fortfarande inte något ytterplagg och funderar ärligt att skita i att köpa någon jacka eller capé. Det gick u inte så bra sist :( Vet inte ens om vi kommer att vara ute något. Jag har en sjal och en stickad bolero...men har sjukt svprt att ta beslutet. Behövs någon jacka?De sista dagarna har jag pysslat lite med musiken vi ska ha i kyrkan. Vi har gjort helrokad och vill ha allt på svenska. Därför blir nog Utan dina andetag med Kent och Kärleken förde oss samman av Lundell, våra solosånger. Menmen än finns tid att ändra sig?Hur ser det förresten ut med namnfrågan här inne? Kommer ni få nytt efternamn i slutet av året och hur känns det i så fall?
  • linvinter

    Man kan även beställa korta.


    emmibob skrev 2009-07-29 22:51:49 följande:
    Jag kommer bli fru Johansson lämpligt till jul. Känns konstigt. Det är dock en sådan grej som både jag och m2b känner starkt för, att vi ska ha samma efternamn. Att han ska byta är inte något alternativ, göra något nytt vill han inte heller. Jag har inte kontakt med släkten som bär mitt efternamn, förrutom min mamma och pappa. Så själva namnet gör mig inte så mycket att ge upp. Däremot är det ju lite halvtrist att heta Emma Johansson, speciellt då jag tidigare haft ett lite mindre vanligt efternamn. Menmen...14e nov: förstår verkligen att det var lite snopet att boka resan i "gamla" namnen.Linvinter: lite svårt med kappor för min del- jag kommer ha en kort klänning. vet inte riktigt om det passar...
  • linvinter

    Sno du idéen!


    Teapot skrev 2009-07-30 21:37:06 följande:
    Här har det inte hänt så värst mycket under de dagar då jag varit utanför hemmets trygga vrå Levt campingliv på Gotland, mysigt men nu är det skönt att vara hemma igen!Linvinter, låter som en riktigt rolig idé med tröjorna, finns risk för att jag knycker den (om det är ok såklart)Och angående efternamn så tar jag hans. Karlsson känns inte så sentimentalt så det är inte mycket att fundera på! Imorgon har vi precis 5 månader kvar!! Och om en månad kan vi skicka in hindersprövningen Hoppas få med mig min blivande ut på stan imorgon så vi kan kolla in vad han kan tänkas klä sig i på dagen B. Håller tummarna för att vi kommer iväg...
  • linvinter

    Oj, det låter verkligen inte kul! Jag hade gjort samma sak, såna människor vill man inte ha och göra med.

    14e november skrev 2009-08-01 10:28:16 följande:


    Vad långt alla ni som gifter sig efter mig har kommit. Vad duktiga ni är. Jag är smått stressad nu. Lokalen vi bokat blir bara skit. De svarar svävande när vi frågar om det garanterat kommer att finnas bord, stolar och porslin till alla, och är fruktansvärt otrevliga att ha att göra med. Vi ska betala nästan 5000 för lokalen, får den inte förrän på lör fm, och ska då våra stackars föräldrar duka och allt inte finns - timmarna före vigseln.Ska idag iväg och kolla på en ny lokal. Håll tummarna för mig.December, var har du beställt ditt paket ifrån? Det var ju en massa bra.
  • linvinter

    Skall ni ha menyerna utskrivna? Har jag frågat detta innan? Jag är så förvirrad...

    Jag har sett ett fint sätt att integrera menyn och bordsplaceringskort.. men jag kan inte bestämma mig om menyn skall vara ut skriven..

  • linvinter

    08.00 Gå upp
    09.00 Till frisören
    12.30 Klar hos frisören
    13.30 Fotografering
    14.30 Klar med fotografering
    16.00 Vigsel
    17.00 Middag
    22.00-23.00 Avslut

    Nästa dag NYC!!

Svar på tråden Vinterbrudar