Inlägg från: emmibob |Visa alla inlägg
  • emmibob

    Vinterbrudar

    Teapot skrev 2009-05-29 15:51:56 följande:
    emmibob, vi har lånat placeringskortsidén med pappershjärtan fastknutna runt glasfoten från någon här inne, kommer dock inte ihåg vem det var som hade fina bilder i sitt galleri. DCL kanske?
    Det lät ju intressant, då kan ju de som vill behålla sitt vinglas efter middagen.

    December2009: har du bild?
  • emmibob

    Teapot skrev 2009-05-31 10:10:05 följande:


    December, urtjusig ring! Tvivlar på kyrkan alltså... men det här med Gud är ju lite själva grejen med kyrkan och kan man inte ställa upp på det så ska man nog vigas borgerligt - din magkänsla kanske är rätt då? Vi gifter oss kyrkligt, men inte för att vi troende utan för att det kändes ganska självklart att följa en tradition, och då får man liksom Gud på köpet
    Exakt så känner vi med!

    14e november: mitt tips på klänning. Titta runt, i butiker och framförallt på nätet. Jag har rätt många bröllopstidningar och min klänning finns faktiskt med i ett nommer från 2007, så mycket är inte direkt nytt. Vad vill du ha för klänning, kort, lång, hur ska den se ut upptill, haleterneck, axelbandslös, v-ringning??? Vad passar du i? Ta hjälp av någon som du vet är ärlig mot dig när du provar. Jag tog med min syster hon är brutalt ärlig och kan också komma med tips (hon "känner" min kropp).

    December 2009: Ja vad borde vara klart? Just nu är jag inne i en sån period att jag försöker tagga ner. Jag gör det jag tycker är kul just nu. Inte vad jag "borde"...Känns som om du kommit långt med planeringen! Ringen var jättefin på dig!
  • emmibob

    Teapot och T0612: tack för erat stöd!

    Igår fick jag hem två böcker jag köpt på tradera, den ena heter Bröllopshandboken. Läste den då vi förlovade oss ( precis två år sedan). då tyckte jag den var bra, så ska bli kul att läsa om den nu när man kommit en bit på väg!

  • emmibob

    Hello, nu var det ett tag sedan något hände här sist...

    M2b syster har tackat ja till att vara toastmaster, hon kommer hit i slutet av månaden, så då ska hon bli invigt i hela karusellen. Känns grymt bra!

    I helgen ska jag till sthlm. Då tänkte jag titta på en ring, för att se hur den ser ut live. Det ska bli kul.

    Efter helgen hoppas jag också verkligen på att komma igång med våra inbjudningar. En kompis har postat sin värmepistol till mig så nu slipper jag försöka mig på att embossa över brödrosten

  • emmibob

    Hello!

    Nu är jag tillbaka från "storastaden". Fick avnjuta en alldelsens underbar möhippa (strippaerobic, chokladprovning, middag och mys med kussens kompisar). Vi drack vin och fnittrade hela natten

    Var och tittade på ringar. Så nu har jag bestämt mig. Det blev nästand exakt den ring jag förut bestämt mig för. En enstensring, men jag vill ha stenen så nära skenan som möjligt. Totalt går den på ca 7300:- så tanken är att jag ska fara ner igen i augusti när skattepengarna kommer...känns skönt att ha bestämt sig iaf.

    Så december...det blir december iaf. När ska ni vigas och varför vill du ha en tidigare tid? Vi valde kl 15.00 för att slippa gå upp i ottan för att börja göra iordning sig. Dessutom ska vi försöka ha en fest som varar länge och då tror jag gästerna tycker det är rätt skönt att få sovmorgon.

  • emmibob

    Teapot: hur blev det med inbjudningarna, någon respons än?

    Och vår käre gamle vän DCL- var håller du hus?

  • emmibob

    Hej hopp alla vinterbrudar!

    Saknaden av sol har gjort mig bröllopsinspirerad igen!
    Jag har tryckt gästboken, börjat trycka framsida av inbjudningskorten och festprogrammen. Förhoppningsvis ska inbjudningarna vara klara i veckan, jag lägger ut jort på detta.

    Vi har utökat bokningen av vår festlokal, ska ha den tors och fre innan vi gifter oss på lör. Sön har vi också bokat.. Jag är också färdig med vårt informationsblad vi ska skicka med inbjudningarna. Har skrivit checklista till vår toastmadame. Dessutom är halva vår tipspromenad färdig.

    I veckan ska en hel del telefonsamtal göras, vilka jag bestämt mig för ska sluta att nojjas inför. Tycker det är lite jobbigt att ringa runt till folk, som jämt tycker att man är ute i ooootroligt god tid. Men nu är det ju "bara" 5 månader kvar.

    Så det var en liten uppdatering

Svar på tråden Vinterbrudar