• AlaM

    Vinterbrudar

    Här är en till vinterbrud. Kyrka och festlokal är bokat till februari 2010 :D

    Ni andra som ska ha vinterbröllop. Kommer ni ha det på något snösäkert ställe eller räknar ni med att det kan bli slask och regn?

  • AlaM

    Jag har resonerat ungefär likadant. Jag är ganska förberedd på att det inte blir någon snö eftersom jag gifter mig i Småland. Men februari är nog i alla fall den månad som är vanligast med lite snö här nere. Men hur ska ni göra med fotografering? Kommer ni ta korten ute eller inne eller i studio?

    La Kay skrev 2009-06-22 11:11:47 följande:


    känns liksom att regn på vintern är mer ok än regn på sommaren då man verkligen förväntar sig att kunna vara ute och njuta - nu blir det liksom en annan stämning på hela tillställningen
  • AlaM

    Det lät mysigt med hotellrummet! Vi kommer troligtvis fotograferas innan vigseln av en vän. Hoppas på att det är snöigt och fint så vi kan få ett par fina kort ute. Sen ska vi nog försöka få fram någon mysig inne-miljö typ vid en brasa eller på en storl fäll eller liknande där vi kan ta lite kort. Vi har inte riktigt kommit fram till hur vi ska lösa det.

  • AlaM

    Så har vi också tänkt. Dels är det svårt att få ut fler lediga dagar i anslutning till bröllopet, dels vill vi helst ha lite mer "utevänligt" väder. Så vi kommer troligtvis åka till Italiten till sommaren. Vi har funderat på att vara halva tiden på en liten ort på Sardinien och hälften i Rom :)


    ninni84r skrev 2009-06-24 22:04:17 följande:
    vi kommer ta ett par nätter på hotell, hyra ngt rum på ngt "slott" lr liknande ngn dag efter bröllopet - bara för att komma iväg lite. sen kommer bröllopsresan gå till italien till sommaren.Karin längtar skrev 2009-06-24 08:27:36 följande:
  • AlaM

    Ok. Vi har suttit och kollat runt lite och har tänkt försöka lösa det utan charter så det blir lite billigare. Vi ska flyga ner med Ryan Air. I och med att de är så otroligt billiga så kommer vi klara alla flygbiljetter till Sardinien- till rom - till stockholm för under 3000 till båda två. Sen ska vi bo på lite enklare hotell på et av ställena och ett lite finare på det andra :)

    Jag åkte på en bussresa i Tyskland/Polen för några år sen och det var jättesmidigt och mysigt.

  • AlaM

    Vi har värdpar istället för toastmaster. Det känns som de rollerna har tagit ut varandra lite i och med att det numer oftast är brudparet som betalar. Vi tyckte det var mysigt att ha samma personer som välkomnar till kyrka/festlokal som håller i själva festen sen. Men vårat värdpar har kanske lite mer ansvar än en traditionell toastmaster. De kommer göra större delen av festhäftet och kommer i princip hålla i hela festen under den dagen för att vi ska slippa tänka på nåt :)

Svar på tråden Vinterbrudar