• akms

    Vinterbrudar

    Hej!
    Får jag vara med?

    Vi har bestämt datum,6 Februari 2010, och bokat bröllopsresan, men vi har inte bestämt vart bröllopet ska hållas ännu

    Det började med en liten mini cermoni borgligt, med föräldrarna och våra barn, men nu har det vuxit till sig lite och vi har plötsligt 45 personer som vi vill /"måste" bjuda.. Så då kanske vi kör på ett kyrkbröllop istället.

    Jag planerar och drömmer medan min m2b ojar sig över vilken summa detta ska sluta på, hehe.

  • akms
    Selma2010 skrev 2009-06-12 08:42:56 följande:
    Har varit lite inaktiv senaste tiden här men inte glömt er, läser allt varje dag! Har hänt en del, - Kyrka bokad- Budget klar- Inbjudningskort har fått ett första utkast som känns bra- Gästlistan har kapats så vi nu ryms i lokalen vi vill ha- Sambons smoking är köpt- Jag har hittat 2 drömklänningar i totalt olika stil, beslutsångest!! (men ska prova mammas klänning om några helger, hoppas mest på den)- Skickat efter tiara från e-bay, jättefin- Tärnor, marsalkar, värdpar, brudnäbbar och toasmaster tillfrågade och alla superglada- Fått beviljat semester 4v i mars så bröllopsresan undersöks, fått massa förslag så nu bara boka snart (bästa av allt!)Säker en massa som jag glömt så säkert är fixat men viktigast nu är att få klart med lokal men lite svårt då vi gifter oss 55 mil bort.
    Oj så mycket ni hunnit göra redan! Vi måste vara helt efter för vi har bara skrivit ner vilka vi ska bjuda och bestämt oss för en speciell kyrka

    Nu får jag öka tempot lite på planeringen märker jag!
  • akms

    Ni som åker på bröllopsresan dagen efter, vilken tid tänker ni er att festen är slut? eller när tänker ni åka ifrån festen?

    Vi åker till krabi dagen efter så vi har inte lust att partaja hela långa natten precis så vi vill inte "lura" folk så de tror det ska vara big party, när vi mer tänker att vi vill hålla på till 22.00 max hihi.

Svar på tråden Vinterbrudar