• Skymni­ng
  Äldre 1 maj 22:09
  2823 visningar
  1 svar
  1
  2823

  Frisör och blommor i Övik

  Jag bor i Sundsvall man ska gifta mig i Övik, min blivande makes hemstad, i sommar.

  Undrar om någon av er infödda har någon erfarenhet av Stylisterna (bra?, dåligt?)eller om ni vet någon annan frisörsalong som är bra.

  Undrar också om ni har någon blomsteraffär att rekommendera.

  Och när jag ändå håller på, vilket konditori har de mest prisvärda brollopstårtorna?

  Jag är väldigt tacksam för svar.

  Hjälp!!!

 • Svar på tråden Frisör och blommor i Övik
 • puppis
  Äldre 10 jun 10:10
  #1

  Hej hej!

  Vi gifte oss nu i helgen, 090606 i Moliden Kyrka. Jag kan väldigt varmt rekommendera Johanna på "Attityd" för håret. Hon var mjuk och rar och jätteduktig! Hon har jobbat mycket med brudar i Sundsvall tidigare, och har nyligen flyttat tillbaka till Ö-Vik. Hon verkar verligen ÄLSKA att jobba med brudar! Mitt hår gick på 2.000:- men då ingick löshår.

  Mitt smink gjordes av Roswitha på Skönhetsjouren i Domsjö. Hon var underbar att jobba med och hon hade gjort så fint, med färska jordgubbar, kakor och cider för mig att skåla i. Hon är makeup-artist och har jobbat med både teater och film. Hon var verkligen suverän och jag kan lova att jag aldrig har varit så vacker! Priset var 1.200:- för detta men då ingick provsminkning.

  Min bukett gjordes av Blomman i Själevad. Jag sade till om en "budget-bukett" för max 800:- men jag älskade verkligen min fina bukett.

  Vad gäller tårtor så provsmakade vi fyra olika sorter ifrån två konditorier. Jag kan väldigt varmt rekommendera Edmarks Finbageri i Gullänget. Vi tog en underbar sort med blåbär i och tårtorna var både vackra och fantastiskt goda!

  Lycka till blivande bruden!

  Kram

  P

Svar på tråden Frisör och blommor i Övik
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.