Inlägg från: Kajsalisan |Visa alla inlägg
  • Kajsalisan

    Ny tråd för alla julibrudar!

    ja, tack för länken DanKat..
    HAr också det mesta klart, håller på med placeringskorten och lite sånt. Men osadatumet är ju inte satt förän 3 juni.
    Ska köpa underkläder som lyfter upp och drar in imorgon. Sen ska jag ta måtten för klänningen som sedan beställs.. E planen i alla fall.

    Är lite nervös för min ena solist. Hon är nämligen inte så noga med tider eller framförhållning. Så hon kan komma två dagar eller samma dag och säga att Oups, jag kan visst inte komma!
    eller dyka upp på festen bara. (Hon är en av mina bästa vänner).. Får ta ett snack med henne och fråga om jag behöver byta ut henne eller inte. Känns lite tungt.

    Har dessutom börjat vela när det gäller brudbuketten, i och med att jag väljer en annan klänning känns det inte som att de passar ihop längre. Hmm.. lite och fundera på.

  • Kajsalisan

    Hahaha jag känner mej lite utanför här som gifter sig redan den 4e.. =)

  • Kajsalisan

    Göttans Fjällbruttan, då är vi i alla fall två bland alla dessa 18/7-brudar =))) Då får vi lära dessa allt vi kan för vi hinner ju vara fruar i två veckor innan de andra gifter sig..

  • Kajsalisan

    Hos oss är det tvärt om, alla utom 12 på hans sida har svarat och ungefär hälften av min sida.. Har t ex. en storebror som kanske skulle på båtsemester då så de visste inte.. Hmm. Men vi har inte osa förän 3 juni. :D


    Mia1972 skrev 2009-04-28 23:15:58 följande:
    Det är MIN släkt som har svartat och endast några få från m2b´s sida. Men dom har ju ett tag på sig fortfarande.
  • Kajsalisan

    Det känns rätt lugnt med all planerering. väldigt Hakuna matata.. Undra hur länge man kan känna det, men ett par dagar till kanske. Sen får man börja fixa lite igen. Men det mesta är ju klart. Allt annat går att lösa lite spontant om det är något man missat. Pratade med vår fotograf i helgen som var. Hon bor i vanliga fall i new york och har en kompis där som bara fotar bröllop. Tydligen kan det kosta uppåt en 40 000 för en fotograf där på deras bröllop. Är himla glad att jag gifter mej hemma i Svedala. Och att fotografen är sambons kusin =)

  • Kajsalisan

    Shit.. när man började räkna i veckor.. DÅ kom paniken!!!
    för om 10 veckor är man ju redan gift!! Får nog beställa den där klänningen nu då ja..

  • Kajsalisan

    Det hände något oväntat här så vi får tänka om på ett par punkter. Eller ja jag.. men det kan det var värt. =))

  • Kajsalisan

    Njaee.. vet inte om jag ska säga något än.. *myser*.. Men det kan va så att jag får hålla mej till alkoholfritt på bröllopet

  • Kajsalisan

    Tack alla.. Var verkligen inte planerat!!Får se hur det går med allt. Ska dock förska inte kräkas på prästen. Har hört att det kan förstöra stämningen lite.. =))

  • Kajsalisan

    DanKat,Låter som en ganska vettig kurs. Hoppas den ger er något!

    Blir lite kunfunderad på hur jag ska göra med min klänning. Den jag hittade som jag ville ha kan jag inte ha då.. Har ju ingen aning om vad jag kommer ha för storlek..
    Jag har hittat den här. Kan den funka om man e sisådär i 4månaden?
    www.lightinthebox.com/Empire-V-neck-Court-trainChiffon-Wedding-Dresses-for-Bride-2009-Style--WSW0055-_p47955.html

Svar på tråden Ny tråd för alla julibrudar!