Inlägg från: Julia78 |Visa alla inlägg
  • Julia78

    Några från Halmstad? del 2

    Läste i Hp om prästen som är anklagad för mutbrott. Det är den prästen som ska viga oss.. Kommer han att kunna göra det tror ni? Eller sätter kyrkan in en "vikarie"? Blir lite nojjig att vi står där utan präst. Jag jobbar lite knepit så jag kan inte ringa till kyrkan förrens tidigast fredag.
    Det känns inte helt ok att ha en en präst som ev ska stå inför rätta, det känns som om han viktigare saker för sig än att tänka på vårat Bröllop :-/

  • Julia78

    det går frammåt för oss tycker jag. Är nervös över prästen bara. Har inte pratat med honom ännu. Läser man tidningarna så har han lite privata saker att tänka på..


    ninni84r skrev 2009-06-22 10:57:05 följande:
    Var är alla andra halmstadtjejer (eller killar)? Myrtos, hur går det för er - snart dags för er väl :)hanaxe, Julia78 - hur går det för er?
  • Julia78
    ninni84r skrev 2009-06-24 21:58:13 följande:
    Julia78 - ja just det du hade krångel med er präst ja.. vad va det för ngt om man får fråga? (inte läst hp på länge)SD 2010 - gud vad frustrerande!yatzy86 - vi va också inne på djinabox först, men då va vi i lokalen och tittade och de verkar ha stora högtalare, så vi sa att då kan vi ju sätta ihop en playlist själva (låsa datorn så inte folk kan gå och byta - inte för att jag tror ngn skulle göra det men ändå)...
    Läs hp på nätet, vill inte skriva vad här vet ju inte om det är tillåtet att "berätta" sådant. Men det har inget med oss att göra. Men om han inte skulle kunna vara vigselpräst pga det så måste väll kyrkan sätta in någon annan?
  • Julia78

    Nej, vi har inte önskat honom. Vi ville ha en annan präst men han hade semester då tyvärr.
    Ska ringa till kyrkan nästa vecka och höra. Hade han inte hört av sig till oss innan den 1 Juli så skulle jag ringa dit. Så det får jag nog göra :-/


    ninni84r skrev 2009-06-25 12:59:23 följande:
    Ja men i så fall så borde väl kyrkan ge er en ny präst samma dag utan bekymmer. lr har ni valt honom för att ni just ville ha honom. kontakta honom i så fall och hör - fast kanske inte just nu ;)
  • Julia78

    Om en månad så det börjar bli tajt om tid nu!! nervositeten börjar komma smygande


    ninni84r skrev 2009-06-26 15:57:58 följande:
    julia78- det låter som en bra plan. när va det ni skulle gifta er btw?
  • Julia78

    Inte så mycket kvar faktiskt, vi ska göra festprogrammet. Har allt till det men ska få alla sidor på rätt plats och liknande. Sen är det ju vigselprogrammen men de kan vi ju inte göra än.
    En grovbordsplasering är gjord så den ska finputsas. Annars TROR jag att resten är under kontroll..


    ninni84r skrev 2009-06-28 09:45:37 följande:
    oj, ja herregud förstår att du är nervös då ja och orolig för er präst!hur mkt har ni kvar att fixa då?
Svar på tråden Några från Halmstad? del 2