Inlägg från: yatzy86 |Visa alla inlägg
  • yatzy86

    Några från Halmstad? del 2

    Igår köpte jag min klänning. :D Helt galet :D Hehe. Men de värsta är ju att man bara längtar ännu mer till bröllopet nu. Och de är ju 1 år och en vecka kvar. Haha men men skönt ha ett av de stora köpen klara :)

    Vi har inte riktigt bestämt vart vi ska åka, men efter bröllopet blir det nog en weekend någonstans. Sedan till hösten/vintern åker vi nog lite längre typ Thailand eller liknande och då tar vi med lilla Ebba.

  • yatzy86

    Tycker vi mest står stampar nu :) Lokal kyrka fotograf är klara sedan länge, även min klänning är färdig. Så just nu håller vi på att fixa med inbjudningarna då vi ska skicka ut dem väldigt tidigt, den helgen vi ska gifta oss är det även balen och vi ska ha smoking som klädkod så vi måste ju låta våra gäster få en chans att kunna hyra innan alla tokiga gymnasieelever :)

    Annars gör vi inte så mkt, känns som det är för tidigt göra något men ändå vill man ju göra något :)

    Hur går det för er?


    ninni84r skrev 2009-06-18 09:06:56 följande:
    yatzy86 - hur går det för dig och era planer då?
  • yatzy86

    Det blir nog att vi skickar dem redan i september. De på Hanna morris sa att pojkarna som ska gå på balen deras mammor är ute i väldigt god tid med att boka smoking så de är väl bäst vi är det också :) Är knappt ingen av släkt eller vänner som vet om att vi ska gifta oss så känns skönt få ut dem så man kan börja prata om de :)

    Vi har bröllopsfesten på Svarta Örnshuset.

    Klänningen jag ska ha är en Hervé ( säger kanske dig inget, hade de inte gjort mig iaf :P ) Men det är den första bilden i mitt galleri.

    Vart ska ni ha vigseln och festen? Vad har du för planer på för klänning? Ska du beställa över nätet eller är det genom en sömmerska?

  • yatzy86

    Din klänning var inte dum den heller. Galet fin!!! :D Jag var mer rädd för beställa över nätet så var skönt jag hittade en på Hanna morris. På internet hade jag nog aldrig kunnat bestämma mig :P

    Precis man har ju bara den en dag :) Svårt komma ihåg det ibland bara. Man vill ju ha den mer :D

    Åh vad mysigt :) Lite snö hade inte varit fel då heller? :)

    Ja det kanske hon kommer göra. Kan hon ju skvallra sedan om alla dumheter vi höll på med ;)

  • yatzy86

    JA det låter smart :) Våran toastmaster är väl inte direkt van men han kändes som den bäste av alla våra gäster så det kommer nog gå bra :)

    Ja, precis. Skönt ha det hemma också, skönt bli av med kostnaderna efter hand :)

    Det lät mysigt. Med sparken :)

  • yatzy86

    Vi har tänkt ha en "DJ in a box" men man hinner kanske ändra sig. Få se. Känns inte som det finns plats till ett band på Svarta örnshuset när vi är ca 70 gäster. :P

  • yatzy86
    Veronicamy skrev 2009-06-27 11:33:16 följande:
    Heeej!!! åh va kul att hittat er!! :) Jag är helt ny här och nyss blivit friad till, hur börjar man? vill ni berätta lite när ni ska gifta er? vart? massa kramar veronica
    Hej hej!! Vad kul!!! :D

    Vi ska gifta oss den 5 Juni 2010 i Söndrums kyrka. Festen ska vi ha på Svarta Örnshuset.

    Det vi började med var boka kyrka och festlokal. Även fotografen passade vi på att boka då. Lägga upp en budget är bra börja med :)
    Även börja titta på gästlistan.

    Finns mkt bra hjälp med allt här på BT :D

    Har ni bestämt något ännu om datum och kyrka så?
  • yatzy86

    Har ni tittat på fjelldalens? Eller de kanske var de som inte var något bra? :)
    Min tärna har jag redan frågat. Men jag ska bara ha en också. Bestman är inte tillfrågad ännu men vi har även redan frågat vår toastmaster :)


    Veronicamy skrev 2009-06-29 20:05:30 följande:
    Hej alla!! :Dvi har inte kommit nånstans jag vill gärna ha ett slott/nån fin herregård behöver absolut inte va i Halmstad, hittar inget bra sånt här förutom Wapnö och det känns inte så lockande. har nu hittat två utanför göteborg, så vi får se om det blir nåt av dem ska ringa dem imrgon*hoppas hoppas* det är nåt för oss! När bestämde ni/frågade ni bestman och tärnan? jag vill ha några tärnor 3 eller 4 men sen vill ja ju ha min närmast tärna som ja redan nu vet vem det blir kan ja fråga henne redan??? cinina.. GRATTIS!!! gick allt bra?? =) vart var ni?
  • yatzy86

    verinucamy

    Vikten ja, haha. Fick barn i december. Så har väl inte så jätte mkt kvar, är ju mer att kroppen ska bli lite mer fast igen. Men det har något format sig till nästa år. Tränar flitigt så :) Men på min klänning så är det snörning i ryggen så det är kanon!! :D För vem behöver andas på sin bröllopsdag? ;)

Svar på tråden Några från Halmstad? del 2