Inlägg från: Hemlig2009 |Visa alla inlägg
  • Hemlig2009

    Några från Halmstad? del 2

    Jag har bokat Salong Chess på Snöstorpsvägen, jättegulliga tjejer därinne! Hoppas det blir bra, kändes bra vid konsultationen iaf. De tar 870 kr/h. Kan även sminka om man vill det, Lena där berättade att hon är utbildad via Make Up Store.

    Annars så är det kvar att fixa vigselprogrammen (skriva ut dem), favours och skriva de sista gästpresentationerna. Skriver ut festprogrammen nästa vecka täntke jag. Väntar mig möhippa på lördag... Svensexan var i lördags och han överlevde.

  • Hemlig2009

    Jag måste också se till att få koll på allt. Placeringskorten är färdiga men jag glömde ett! Vår lilla brudnäbb ju, fattar inte hur jag kunde missa henne. Antagligen för att hon inte står på gästlistan.

    Skrev ut alla vigselprogram igår kväll, nu ska de bara vikas och skäras till. Har inte riktigt bestämt hur jag ska fästa ihop inlagan med omslaget dock. Knyta organzaband känns lite jobbigt nu...

    Trixade också med bordsplaceringen i festprogrammet igår. Har gjort den stora tavlan så där har jag flyttat runt namnen och funderat. Det blir inte riktigt bra med vår placering och vårt toastmasterpar. Det är runda bord. Vete 17 hur det ska lösa sig. Samtidigt om man har tungor så brukar ju en del sitta med ryggen mot brudparet eller/och toastmasterparet. Hur gör ni?

    Ikväll blir det en sittning med sambon så han också får koll på allt. Han bara måste boka tid för klippning, tänkte också han kunde stylas lite på bröllopsdagen då han inte är så bra på det.

    Väntar nu också på askarna och tillbehör så vi kan göra favours. Blir nog klart nästa vecka. Förhoppningsvis är det inget kvar att göra nästa söndag.

  • Hemlig2009

    Jag ska göra egen chokladkola till våra favours som jag sen ska slå in i specialbeställt ceriserosa folie. Jisses, jag skulle ju inte hålla på såhär.

    Sen ska jag bara dela vanligt Dubbelnougat (som jag älskar) och också slå in i folie. Totalt får de 5 bitar var som ska symbolisera traditionen med att ge bort 5 st dragerade mandlar (inte lika gott som kola och nougat ).

    Ang. bordsplaceringen så får det helt enkelt bli så, vi akn inte lösa det bättre.

    Alinn, er bordsplacering låter ju jättebra! Och när man väl sätter fart med pysslet så tar det inte lika lång tid som man tror, så jag ligger nog inte så långt före.

  • Hemlig2009

    Nu är det bara ett par dagar för mig/oss. Känns otroligt kul!

  • Hemlig2009

    Bröllopsdagen gick jättebra! Små missöden under dagen som både då och nu i efterhand får oss att skratta. Massor av känslor som svallade både hos brudpar och gäster, mysigt.

    Punch skötte hela middagen med bravur och floristen hade gjort ett toppenjobb med bordsdekorationerna, ja även med övriga blommor.

    En fantastisk dag helt enkelt! Har lagt ut de få bilder jag fått i förväg av fotografen. Ingen tog nämligen bilder med vår kamera, och inte vi heller. Vi bara njöt!

  • Hemlig2009

    Vad mysigt det låter! En annan har inga semesterdagar till någon resa tyvärr. Men vi åkte ner till Ystad Saltsjöbad på söndagen och det var jätteskönt.

  • Hemlig2009

    Tack så mycket! Vi var på Punch ute i Tylösand.

    Igår tog vi foton på äventyrslandet, sk Trash the dress. Vi var med båda två, jag och maken. Jag hade brudklänning, gummistövlar, riktigt sotiga ögon, rufsiga lockar och tiara. Min man hade kostymbyxor, vit skjorta med uppkavlade ärmar och som var uppknäppt i halsen och så en löst knuten svart slips.

    Hoppas att bilderna blev coola!


    ninni84r skrev 2009-06-10 08:53:37 följande:
    hej hej. nu är jag tillbaka från spanien! haft det toppen. men skönt att vara hemma :) Alinn - skönt att du också hade det bra. längtar till vår bröllopsresa, den bär av till italien nästa sommar!Tindragull - hur hade du det på korfu?hemlig2009 - vilka underbara bilder du hade från ditt bröllop! vart hade ni festen?
  • Hemlig2009

    Vi fick ett specialpris eftersom det var hon som kontaktade mig så jag är inte riktigt bekväm med att tala om det. Tanken är ju att hon ska bygga upp en portfolio och kunna ta "normala" priser. Vilket hon helt klart är värd! 3 timmar höll vi på igår.

    Vi hade ju en annan som porträttfotograf och de bilderna får vi se på lördag tydligen.

  • Hemlig2009

    Det kommer jag absolut att göra!


    ninni84r skrev 2009-06-10 17:45:02 följande:
    det är okej :) jag mailade med henne och hon sa att hon höll på att bygga upp en portfolio nu ja. men fick lite prisuppgifter av henne iaf. toppen ju.hoppas du lägger upp trash-bilderna på din blogg sen!
  • Hemlig2009

    Här kan du se dem, är jättenöjd.

    www.frontweb.se/pro/folder/hYlPukxJHQFWdn


    ninni84r skrev 2009-06-10 17:45:02 följande:
    det är okej :) jag mailade med henne och hon sa att hon höll på att bygga upp en portfolio nu ja. men fick lite prisuppgifter av henne iaf. toppen ju.hoppas du lägger upp trash-bilderna på din blogg sen!
  • Hemlig2009

    Tack! Är mindre nöjd med våra porträttbilder så det känns extra kul att dessa blev bra.


    yatzy86 skrev 2009-06-17 20:53:58 följande:
    Jättefina bilder :)
  • Hemlig2009

     


    ninni84r skrev 2009-06-18 09:04:06 följande:
    jättefina bilder!! nr.22,33 och 46 är nog mina favoriter. 40 och 41 va bra på dig med.blev de andra från den andra fotografen inte bra?

    Vi har inte sett dem färdigredigerade så jag kanske är orättvis mot den andre fotografen, men bilderna är lite "mesiga" eller vad jag ska säga. Inte heller så mycket känsla som Karin hela tiden får fram i sina bilder. Men men, vi har många andra fina bilder. {#lang_emotions_smile}

  • Hemlig2009

    Jag körde Cambridge efter att jag gått ner 4 kg med GI. Cambridge tog bort 6 kg till så 10 kg gick jag ner till bröllopet. 10 välbehövliga kg för min egen trivsels skull.

Svar på tråden Några från Halmstad? del 2