• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • Snorkfröken77

    Oupsie - jag tycker min väsksamling är ganska så bygsam om man jämför med väskgalningarna på väskforumet Finns dock risk att den kommer utökas ytterligare efter mitt köpstopp
    Kände du att du blev "botad" efter syskonbarnens besök? Jag brukar bli väldigt botad efter vi träffat makens syskonbarn, de är inte uppfostrade på det sättet som jag tycker är trevligt...

    Vickan - Du har inte fixat såna där tabletter som BS tipsat om? Verkar ju hur jobbigt som helst att spy. Skumt med samtal med svärmor och inte veta hur mycket hon vet...När ska ni berätta?

    Snaily - kan du inte fota korven i vattnet och lägga in i ditt album har på BT, jag vill se! Lycka till med pillerknaprandet, det är säkert det som kommer göra susen i musen!

    MSW - Spännande, ser fram emot rapport på måndag Med tanke på plusvågen för er med ett barn redan skulle jag inte vara förvånad om du också vore gravid

    Lappis - Hej *vinkar* Glöm inte köpa snygga skor och handväskor när du ärdär, för att inte tala om smink och shampoo! Eftersom jag har köpstopp nu får jag leva ut mina shoppingimpulser genom er. Kom in snart igen och rapportera hur ni har det! Ps. Morgonsex är inte dumt

    BS - Håller med, de sommarställen jag varit på under min uppväxt har alla haft dass *ryser*

    muggles - Hus! *skuttar upp och ner av upphetsning* Visst bor ni i lägenhet nu? Gud så roligt och spännande! Finns det på hemnet?
    Vilken tur att det var en ärlig person som hittade din handväska! Jag måste erkänna skulle jag göra något liknande skulle jag vara mest orolig för att inte få tillbaks handväskan, knasigt jag vet.

  • BrudSommar2006

    Hm, svårt, maken är strängare mot Iris än vad jag är och hon tyr sig mycket mer till mig. Däremot har hon inga problem att vara ensam med någon av oss som tur är, det har hon inte haft sedan maken var pappaledig.

  • BrudSommar2006

    Muggles, vilken himla tur med handväskan! Så himla spännande dessutom med huset, när ska ni på visning?

    Vickan, ja det är ju trist om man blir trött kanske, själv har jag inte märkt något sådant alls, fast jag tycker nog att det är värre att må illa och kräkas än att vara lite trött i och för sig.

  • muggles

    Snorkis: du är inboxad om hemnetlänken Ja vi bor i lägenhet nu och vi trivs kanon så det här med hus är ångestladdat! Jag hade ju föreställt mig att vara mammaledig här i Majorna i Göteborg...

    BS: visning på mån förmiddag. Ikväll var jag där för att kolla hur uteplatsen låg i förhållande till solen (eftersom det ska regna imorgon och på söndag så var det läge). Det står acceptpris - vet inte om det betyder fast pris el att de accepterar det priset om ingen bjuder högre?

  • muggles

    Eg är visningen på mån kväll men vi hade eg planerat att åka upp till sommarstugan på söndag, så vi fick visning tidigare på måndag så att vi kan åka efter lunch på mån istället.

  • passionsblomman

    Jag undrar också vart du ska...


    viktualia skrev 2009-07-17 20:36:21 följande:
    MSW - näpp, den småländska skogen som jag ska till är alldeles ljuvlig.. och väldigt fri från bekvämligheter som rinnande vatten, el, dass osv.... fniss!
  • viktualia

    Snorkfröken - tjaaa jag trodde ju att han hade sagt något redan.. blev rätt ställd när jag insåg att hon inte visste. Efter två missfall och lagom mycket snurr tycker jag att det här med att "berätta den stora nyheten" inte är så stort.... så jag hoppas att han berättar när han träffar dem... "alla" andra vet ju redan...

    Brudsommar - hemma är det ju en sak att bli trött, men under mitt skogsvecka är extra trötthet mer än förödande.... lurigt är vad det är!

  • Snorkfröken77

    muggles - Gud vad snyggt! Jag förstår att ni blev sugna! Bara att flytta in och bo (och kanske plantera nåt litet träd )

  • Snorkfröken77

    Vickan - Förstår att mf har tagit udden av att berätta det, men den här gången går det ju vägen

  • muggles

    Snorkfröken - ja det är faktiskt så att alla kakelval mm skulle ha kunnat göras av mig. Såg att plattan till grannhuset är lagd och den ligger sydväst om "vårt" hus men iom att de lagt altanen runt ett hörn så får man kvällssol ändå. Tror inte att det huset skymmer för mkt. Och dubbelhandfat som jag drömt om... (vi trängs alltid runt samma handfat när vi ska borsta tänder mm). Och stor klädkammare till sovrummet... Och kamin... Och stor altan i väster... Och ett sovrum på nedre plan så att svärfar som sitter i rullstol kan övernatta. Och bra bussförbindelser till stan så att min mamma kan transportera sig. Bara två fel egentligen - liiite för lite arbetsyta i köket och huset ligger på Hisingen! Jag som alltid föreställt mig att köper vi hus så blir det vid Näset/Åkered (i närheten av favvobadplatsen).

Svar på tråden Livets stora och små frågor