Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Nu stämplar jag ut.
    Men vi hörs nog om några dagar igen. Hur som helst, massor av kramar till er!!!!!!!!!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    hej i den sköna, svenska sommaren!

    Åååh Lapinettisen!! Hoppas ni har det fett gött i staterna!!

    Grattis VÄNNER!!!

    Kramar och fittilurkuk till er som inte plussat den här månaden heller, här är en te!

    BS
    Stackars dig som fortfarande mår som en jäst räka. Hoppas, hoppas att illamåendet snart ger med sig!!!! Kanske en kille den här gången?

    Jag vill också se alla drömhus!!! *lång underläpp* Inboxa mig med!!! Hoppas ni får dem!

    Sweetie
    Jag tror inte er darling blir kriminell i lägenhet eftersom hennes namn inte slutar på Y. Det är den avgörande faktorn som gör att ni klarar er.

    Vickan
    ha det gott i skogen, men hörru - ska du inte överväga att prova illamåendetabletter ändå??? Hur känner du i övrigt, vill du eller vill du inte vara gravid? För man skulle kunna tolka det som att du känner att så länge du mår illa så har du något annat att klaga på än själva graviditeten (som är det du egentligen vill gnälla över (men inte vågar). Du är free to speak här. Men det är klart att jag kan ha fel och ber om ursäkt i så fall.

    Ni andra, hoppas ni har det skönt oavsett semeszter, jobb eller barnledighet!!!!

    har haft det gött i sälen med cykling på stigar och träsk med resultat: en krigskada på vaden - värsta bautablåmärket efter en vurpa i en stenig nedförsbacke (jag är ju nybörjare), för det mesta var det roligt men fick några psykbryt på mannen eftersom jag blev så trött och kände mig dålig och sämst (varför händer det bara när han är med??? När jag och den andra tjejen åkte själva så log jag även när hjulet fastnade i myrgegga)så då blev det lite lille skutt-grin fast mest en massa fula ord som börjar på F. Vi hälsade på älgar både i och utanför älgparken i Rörbäcksnäs och mest av allt drack vi en massa öl/vin, åt god mat och bastade.

    Det bästa av allt var nog att vi inte tänkte barntanke en endaste gång utan bara var som vanligt och skrattade, kelade, tjoade, älskade, pratade... Och därav tänkte jag inte logga in här heller på ett tag men...

    Nu: gräsänka med fix i trädgård (leta fram stenläggningen under gräsmatta och gräva upp det där never ending kvickrotslandet)och huspyssel. Mensen är väl här i morgon igen... Nåja, det blir nog bra så att vi kan göra det där andra försöket någon gång. Ifall det inte blivit mf så hade vi denna vecka varit på the big telling-turnén men det får väl vänta till... jul eller något annat år.

    DOH! Nu var jag där igen!

    Nej, nu ska jag ut och hamra i garaget. Eller kanske rota lite djupare i godispåsen och slå igång dumburken. Eller sy de där hissgardinerna som jag tänkt göra i 3 månader...? Fan, vi kan väl ta det lite lugnt, vi har ju semester....

    Hahaha jäklar vilket långt inlägg!!

  • nennesjuttioåtta

    glömde ju utflykten till sveriges högsta vattenfall!!!

  • nennesjuttioåtta

    Tinga
    erkänn! Du menade det första du skrev! Hoppas du får kul i helgen förresten! Jepp Njupeskär var'e! 4:e gången! De har byggt ett naturrum där och det är ju autostrada hela vägen fram så det kryllade av små barn och penisar (shit, jag var nära att skriva pensionärer!!) men det är en rätt trevlig tur ändå, om än kort. Blev det ingen resa för er? Har inte läst så mycket bakåt...

  • nennesjuttioåtta

    Skrev jag kul? jag menade ju ku... näe. Eller jo. fast mest kul. Faktiskt.

    Ååh stackars Piff!! Åh stackars er, det låter verkligen otroligt jobbigt och påfrestande! Men det verkar ju ändå som en grym förbättring så hoppas, HOPPAS att det är vändningen ni väntat på!! Det är ni så värda! En resa til Berlin likaså. Låter som en bra kompromiss, ni får komma iväg till bäddade sängar och framdukad frukost och bygger på tvätthögen i väskan men är inte så långt hemifrån och en överskådlig tid. Det kommer bli kanon!!! Vad skönt!!!

  • nennesjuttioåtta

    hej Brudsommar2006 8haha, DET var länge sen jag använde hela ditt namn!!)
    Har Iris haft en bättre dag idag? Hoppas det, kanske den rätta emdicinen var en kompis som hjälper till och får humöret uppåt?!? Har du inte hittat något som lindrar alls, Lergigan verkar ju inte funka. Citronklyftorna då? Önskar jag hade något mirakel men i så fall hade jag bytt med dig och det hade ju inte varit snällt.

  • nennesjuttioåtta

    åååh jag vill ju också se!! och Blommisens drömhus också!!! *hoppar*

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    haha, de här ska inte ens gå att hissa eftersom det är fusksydda. Motor, cheeesus!

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Konstigt, är du säker på att Iris inte heter Nenne...?

  • nennesjuttioåtta

    men SATAN I GATAn vilken villa! Jag hade iofs rätt höga förväntningar men det var ju för fasen ett slott!

    KÖP BLOMMIS!!!!

  • nennesjuttioåtta

    BS
    ja, telis var en tiondels sekund före. Men tack ändå! En halv mille dyrare än vårt men nästan 3 ggr så stort. Shit pommes frites!

    Jag ska också knoppa nu. Och inget fick jag gjort. Men socialisera måste pckså räknas! Puss på er!!!

  • nennesjuttioåtta

    telis
    har du börjat på heltid nu eller? (förlåt, inte meningen att gnussa salt, heheheh!)

    fy fan, jag har redan ångest över att börja jobba snart. Uhuuuuuu!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor