• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • BrudSommar2006

    Hej, här är jag igen. Hur jag än vrider och vänder på testet så försvinner inte plusstrecket så det är nog bara att inse att jag faktiskt har plussat! Tack för all hjälp hörrni!

    Nu har jag ringt röntgen och de vill inte att jag kommer. Jag vill ju heller inte gå i nio månader och oroa mig för att jag har ställt till något med röntgen. Dessutom, skulle det vara något fel skulle jag anklaga mig själv och skylla på röntgen oavsett om det var därför eller inte. Skulle det inte bli något med det här nu så ligger remissen kvar så jag kan ringa och beställa ny tid.

    Anledningen till att jag alls testade var ju att jag haft en cykel på 23 till 26 dagar på sista tiden och dessutom haft ont i brösten i en vecka.

    Jaha, ont i ryggen och överviktig, inte riktigt lika bra förutsättningar som sist men jag är ändå väldigt glad nu när jag hunnit andas lite. Tänk om det här nu skulle gå vägen, då har jag gjort mitt, då behöver jag aldrig göra om det här mer. Aaaaaahhhh.

  • BrudSommar2006

    Jag åker inte och köper något mer test, skulle det visa sig om en vecka att jag inte är gravid så kan jag ju ringa och beställa ny röntgentid då. Nu ska jag försöka få tankarna att klarna tillräckligt för att börja packa till resan imorgon.

  • BrudSommar2006

    Tillbaka till verkligheten - Tinga, vad trist att de inte gått upp mer som ni kämpat! Stora kramar till dig! När de blir tonåringar och matvrak får du tänka tillbaka på den här tiden och förundras.

  • FruCicci

    UNDERBART BS - GRATTIS!

    Du ska se att detta kommer gå jätte bra! Nu tänker du positivt!!!

  • BrudSommar2006

    EA, det första strecket kom före det andra och det andra var heller inte lika starkt. Fast det står tydligt och klart att det inte spelar någon roll om strecken är lika starka eller inte så det är väl som det är med det!

  • Lapinette

    Tänka sig att jag stängde ned BT efter lunch då det verkade så lugnt här och vad händer - BS plussar. GRATTIS!!! Även ett svagt plus är ett plus (har jag lärt mig!). Du har gravidhormon om det visar ett andra streck oavsett hur svagt det är ... fråga damen som legat på 100 hcg i 3 månader.

  • Lapinette

    Tänka sig att jag stängde ned BT efter lunch då det verkade så lugnt här och vad händer - BS plussar. GRATTIS!!! Även ett svagt plus är ett plus (har jag lärt mig!). Du har gravidhormon om det visar ett andra streck oavsett hur svagt det är ... fråga damen som legat på 100 hcg i 3 månader. Du har ju en så oregelbunden cykel att det säkerligen är så att du testat tidigt så strecket kommer att bli starkare och starkare ju mer hcg stiger.

  • snaily

    Men - GRATTIS BS!!!!!!

    Har inte hunnit hänga med mer än så idag, får läsa ikapp en annan dag!

    Överlevde tandläkarbesöket fast det var obehagligt, men inga hål eller något annat som måste lagas, pust!

    Nu ska jag kasta mig hem och packa det sista, ska makabert nog ta med min döda hund i bilen (ligger just nu i frysen på jobbet!) för att begrava i makens hemstad som vi mellanlandar i ikväll. Så det blir begravning både torsdag (hunden) och fredag (morfar)!

    Grattis igen BS och kramar till alla!

  • Lapinette

    Jösses, fick med två nästan identiska inlägg. Läs variant 2 där står det ett par meningar till.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, ni kremerar inte först? Tandläkarbesök är det värsta jag vet, usch. Har inte heller haft hål på länge men man ska ju överleva kräkreflexen vid röntgen och så allt tandstensskrapande, bläh.

Svar på tråden Livets stora och små frågor