• Piggelin1

    Livets stora och små frågor

    Kängu - babysittern använde jag hur mkt som helst till Amanda - den var kanon!

  • Piggelin1

    Men självklart är det olika!
    Vissa klarar sig inte utan amningskudde/babywatch/babybjörn/blöjhink/hoppgunga/lägg-till-vad-som-helst-mer - det är helt enkelt så himla olika. Jag blev tex aldrig riktigt kompis med babybjörnen, så jag är glad att vi hade fått en begagnad av släktingar & inte hade köpt en sprillans ny. "Inlägget/Insatsen" jag köpte till badbaljan skrotade vi efter två bad tex, det var enklare med bara baljan.
    Vi har hittills klarat oss utan babywatch, men som sagt babysittern hade jag inte velat vara utan. Men det kanske blir precis tvärtom för er

    Mitt råd är väl egentligen att vänta lite & se - man kan ju shoppa lite alltefterhand.

  • Piggelin1

    Babygym lånade vi av vänner, men Amanda var rätt ointresserad av det, funkade lika bra med en filt med leksaker.

  • Piggelin1

    Telis - låt oss hoppas att du inte får det som en väninna till mig (hon som fick en Harriet) - hon spydde i nio månader
    Fast det måste vara extremt ovanligt, tror knappt jag hört talas om ngn annan som haft det så precis hela graviditeten

  • Piggelin1

    MSW, det var väl nu på fm tror jag - Nenne pratade om att hon skulle smyga runt i Falun & hoppas att hoin inte stötte ihop med ngn bekant som undrade vad hon gör där...

  • Piggelin1

    Nenne - grattis till de sex!!

    Frejis - har missat att nämna det, men grattis till att UL gick så bra!!

    Page - jag är också nyfiken!! Kan man månne locka dig att skicka en bild till galleriet om några veckor när du vant dig?!
    Håller tummarna stenhårt för mannen din

    Telis - fnissade precis gott, såg nämligen att jag hade lagt in "Telis BIM" i min outlook som imorgon Men jag behövde ju inte vänta så länge! Det är sååå häftigt att du är gravid!! Ingen alkohol på läääänge nu! ...och så får du börja noja om vad man får & inte får äta nu med

  • Piggelin1

    Page - om det är till ngn "tröst": jag blev halmgul/illgul i håret en gång hos frissan (hennes & min definition av guldgult var gaaaanska olika...) Hon fick börja om & det slutade med att jag gick ut från salongen morotsfärgad Fast det var iaf bättre än illgult.
    En annan gång såg jag ut som Fredrik Ljungberg när han hade den där röda tuppkammen, fast min var mer gul istället. Ok att det är kul att experimentera lite & skoja till det när man är kortklippt, men att se ut som en kvinnlig Fredrik Ljungberg med gul tuppkam var nog liiiite over-the-top även för mig... Så den gången fick frisören göra om också Funderar nu på om det var samma tjej, men minns nu att det var olika salonger.

  • Piggelin1

    Men Telis - man lägger ju in viktga saker som man måste komma ihåg i outlook Detta slår ju typ allt i viktighetsväg just nu!

    Telis - jag var också förvirrad av vad man fick/inte fick i början, men sen efter ett tag så insåg man att så himla mkt var det ju inte!
    Minns fortfarande en historia som ngn här drog för kanske två år sen, möjligen att ngn sett det på FL. Dvs att ngn skulle bjuda sin gravida väninna på rabarberpaj med vaniljvisp - men rabarber var inte bra av ngn outgrundlig anledning & vaniljvispen, var den verkligen pastöriserad??!
    Precis som Muggles säger - sunt förnuft! Jag fuskade också lite då & då & hade inget dåligt samvete för det. Men är man orolig & mår bäst av att skippa allt "förbjudet", så ska man självklart göra det.

    ...och så får du bunkra med Billabong mousserande, det enda i vinväg som inte smakar peck.

  • Piggelin1

    Telis igen - bra att det är i USA ni ska semestera i sommar - då behöver du ju inte dregla efter franska ostar eller italiensk parmaskinka etc. I Amerikat är väl det mesta behandlat/pastöriserat så det skriker om det
    ...och så får ni göra studiebesök på tex Babies'R'Us - det var en upplevelse, vill jag lova

Svar på tråden Livets stora och små frågor