Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Vad konstigt att man inte får använda äggen till syskonförsök för de är väl redan befruktade? Om de inte var det kunde jag förstå det men att bara kasta dem? Får man inte betala för att flytta dem till privat klinik i så fall? Att man inte får ha fyllt 40 är ju en annan sak förstås.

  • BrudSommar2006

    Oj, idag är det Linnea, Iris andranamn. Och svärmors andranamn, hon kommer ikväll och stannar en vecka. Äntligen kan jag vara säker på att få vara på jobbet en hel vecka i sträck för om Iris blir sjuk så har vi ju barnvakten ordnad.

  • BrudSommar2006

    FruLLan, då får det bli fler barn för er! En bekant till mig fick tre killar men gav inte upp och fjärde och femte barnen blev tjejer! Lika bra att ni skaffar den där gården nu om ni ska bli storfamilj!

  • BrudSommar2006

    Jag vill ha två katter men maken och mina föräldrar, som ju är våra kattvakter om det kniper, tycker att det räcker men en, suck. Jag kan inte tycka att det är så mycket jobbigare med två och så har de ju sällskap av varandra när vi är på jobbet. Att två hundar är jobbigare än en kan jag förstå men inte två katter. Så dyrt är det ju inte med försäkring heller.

  • BrudSommar2006

    Har inga mammabyxor kvar sedan sist, måste ha slitit ut dem, gick ju rätt länge i dem efteråt också. Just byxor minns jag var ett problem. Nu kommer jag vara gravid över sommaren också, det var jag ju inte sist.

    Varför hänger jag här istället för att jobba när jag är så stressat, bah!

  • BrudSommar2006

    StressaD!

    Telis, om det mot förmodan inte skulle ta sig första gången, kör man på direkt med nästa i cykeln efter?

  • BrudSommar2006

    Fast vilken dum fråga, det klart att det kommer att ta sig, du ÄR ju gravid!

  • BrudSommar2006

    Haha, FruLLan, det blir storfamilj!

    Fast jag håller med om att det inte är någon höjdare att vara gravid men vad gör man. Förlossningen ska vi inte tala om, jag har sådan enorm förlossningsskräck sedan sist.

  • BrudSommar2006

    AM, ja något måste göras, det är förvånande att man ger sig på en tvåa när man vet hur den ska ut på slutet! Men är inte så sugen på att bli uppskuren heller, det låter läskigt det med.

    Jag har mina Lergigan-tabletter från sist i handväskan så vid första tecknet på att illamåendet tar i på allvar så börjar jag ta dem. Än så länge är det bara riktigt illa om jag inte får mat så fort jag börjar känna mig hungrig.

    Scilla ska jag komma ihåg, det var fint. Lilja är också fint men det har maken sagt nej till just på grund av filmen. Själv har jag inte sett den och kommer inte att göra det så mig stör det inte. Och så har vi Hanna efter min mormor. Vi hade Vera efter makens farmor men nu har det helt plötsligt blivt upptaget i släkten av en liten nyföding så nu kan det högst bli ett andranamn.

    Killnamn har jag upptäckt är samma som jag funderar på att kalla nya kissen!!! Rasmus hade vi ju på vår lista sist men sedan fick vi ju en katt som hette det, i och för sig hette han redan det när vi fick honom. Kvar på listan nu är om jag minns rätt Albin efter min farfar, Hampus och Casper. Hm, det var en tunn lista.

  • BrudSommar2006

    Jag minns förresten inte när jag började må illa med Iris. Men jag vet att jag blev inlagd i vecka sju och då hade jag hunnit bli riktigt risig så det måste varit tidigt. Försvann gjorde det i vecka 18.

Svar på tråden Livets stora och små frågor