Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Livets stora och små frågor

    Vickan/Snaily - Kan säga att mig umgänge med den personen har minskats till obefintligt efter den kommentaren, jag blev så paff och ledsen också så jag kom mig inte för att säga nåt spydigt tillbaks. Bläää är precis rätta ordet!

  • Snorkfröken77

    Hej igen alla mysiga trådisar!

    Här kommer ett maratoninlägg, för er som inte orkar, var vänliga och hoppa vidare till nästa inlägg

    Har mest läst sista tiden då jag hade en rejäl deppdipp i onsdags när jag berättade för min mamma om vår nya kisse, hon kunde inte hålla tyst längre verkade som så hon sa lätt besviken att hon hoppades att det skulle bli barnbarn nästa gång. Jag svarade illa berörd att hon kanske inte skulle hoppas på det varav hon blev väldigt upprörd och började berätta hur många som tjatade och frågade henne om vi inte skulle skaffa barn. Precis som att det var synd om henne! Man tror inte det är sant! Jag svarade att både hon och alla andra skulle ge fullständigt f-n i det eftersom de inte har med det att göra. Hon släppte det då, men usch vad dåligt jag mådde hela den dagen och började grina på kvällen, jag menar hela den här grejen är jobbig nog ändå. Och jag var ju SÅ glad över den nya kissen och tyckte att hon kanske skulle vara lite glad för min skull, bläää...

    Annars är det ÄL-tidernas glada tid här, mycket 6 är trevligt

    koko - våra katter är 9 och 10. Jag hoppas verkligen de ska acceptera varandra. Vi kommer ju iaf vara hemma första månaden så då har vi ju möjlighet att styra upp dem. Hoppas det hinner bli bra på en månad, annars kommer det bli ångest att gå till jobbet igen! Skrattade åt Connys första ord - kaka, det ska tydligen vara mitt första ord också, vilken är helt logiskt tycker alla som känner mig nu

    Blivande - jag tror vi kommer berätta om det går så långt som till utredning, då är det nog lika bra att berätta för de närmsta. Jag tror att det är bra att berätta om det känns rätt. Gulligt med Redan-kommentaren

    Vickan - Grattis till v 8! *kramar om*

    AM - Grattis i efterskott!!! Vad jag har förstått på de andra kommentarer så är du en välbevarad kvinna i dina bästa år, vad mer kan man begära?

    Apropå böcker, mitt boktips är Twilight-serien om vampyrer, ungdomsböcker, jag vet att det låter lite töntigt men man blir helt fast, jag läste uta alla fyra böckerna på två veckor. Jag gick runt med konstant fladder i magen och blev som nyförälskad, kan verkligen rekommenderas!

    Kåta Gun var ju bara så bra, har total missat henne och hela kvarteret skatan (undrar vilken planet jag befunnit mig på)

    Tinga - Grattis till viktuppgång!!!! Nu är ni på G!

    Nenne, koko, Ore & Lappis - Grattis till semester!!! Ha det så himla skönt nu!

    EA - Kramar!!! Nästa månad kommer det gå vägen när du är alldeles superfertil av akun!

    snaily - Kram till dig också, visst är det trist när man tror man lyckats koppla bort det, så blir man besviken iaf, blä för sånt...

    Bästa stavningen på Kevin som jag sett, håll i er - Chewin!

    Telis - Både jag och maken har tre namn, precis som alla i hans släkt och min. Så får vi barn kommer de få tre namn, både makens och min familj har även tradition om att något av namnen ska vara släktnamn. Så det blir nog ett namn från min släkt + ett namn från makens släkt + ett namn som valt helt själva.

    muggles - läskigt med cellförändringar, jättebra att du kollade upp det!

  • Snorkfröken77

    vickan - jag tror tyvärr inte det blev något bättre av det, hon förstår inte, hon tycker synd om sig själv *grimaserar* tror inte ens hon tänkt tanken att vi försöker för i hennes värld blir man med barn efter en månad. Bara hoppas hon kan vara lugn ett tag framöver nu efter det här "utbrottet".

    BS - Ja, går det så långt som till utredning är det dags att berätta, hoppas verkligen det löser sig innan det. Milton för mig är en brat på stureplan

  • Snorkfröken77

    Nähä, nu är det filmtajm, får passa på när det är dåligt väder

    Kram på er!

  • Snorkfröken77

    BS - på sommaren måste man vänta tills det blir mörkare ute så att filmupplevelsen blir så bra som möjligt eftersom vi kör med projektor och duk.

    muggles - jag vill verkligen inte säga något till mamma än, väntar på magiska 12 försöken sen säger jag nåt och förhoppningsvis så löser det sig ju innan det, vi har ju bara försökt 4 ggr (även om jag är neggo) Och ja, hon är lite ego ibland, lever i sin egen lilla värld kan man väl säga..

    Vänner - Grattis! skojsigt att så många av er som man följt från första barnet ska ha igen

    Vickan - jag skulle också vilja ha en hammock! Fast jag vet egentligen inte när vi ska använda den men jag "vill ha" !

    Frejis - Grattis till säkra sidan och å vad mysigt det lät med att hon reagerar på beröring genom magen!

    Ore - Problemet är väl att alla "tycker" att vi borde skaffa barn nu, bor i hus, är gifta sen ett år tillbaks (snart) och har båda stabila arbeten, har nått upp i "den" åldern osv och jag kan bara hålla med dem *suckar*
    Vad fint ert hus låter och så billigt! Jag bor i en liten ort där tomterna nästan är gratis men de som bygger får iaf betala minst 2,5 miljoner för byggena.

    lappis - När berättade du för din mamma att ni försökte och inget hänt hittills? Vad sa hon då?

    Izzie - Vad mysigt att vara helt själv

    Vickan - smidigt med ett hus som är så flexibelt, vårt hus ser ut som det gör och går inte att ändra på eller bygga ut, fast vi är nöjda med hur det ser ut och tror att det kommer passa även om vi blir fler. Vi älskar båda vårt hus så någon flytt är det inte tal om.

    koko - Hon har verkligen ingen koll alls, hon tyckte 3 månader var väldigt lång tid för min kusin...

    Tinga - mina bekymmer känns som väldigt lätta jämfört med dina, jag hoppas verkligen att det löser sig för er snart. Jag har fått extrem respekt för tvillingföräldrar genom att läsa dina inlägg, innan hade jag en väldigt romantiserad bild av tvillingar *skäms lite*

    snaily - Skit också! Visst kan man få något utskrivet som kortar ner cyklerna, är det pergo?

    MrsB - grahamsmjöl i sockerkaka, det vill jag veta resultatet på sen

    Ore - kul med make up rådgivning, är de bra på body shop? Du får ge oss en recension sen!

  • Snorkfröken77

    Oj, jag måste försöka gå in oftare, inläggen blir ju lite väl långa, men det finns ju så mycket man måste kommentera

  • Snorkfröken77

    MrsB - det ante mig att den skulle vara god den med Vad är volvo-tåget? *nyfiken*

  • Snorkfröken77

    Piggelin - aha, då är jag med, har varit inne på Volvo genom jobbet. Jag kommer ihåg att jag tänkte "herregud de skruvar fast det sista för hand!" samt att jag reagerade över hur cool tillverkningsprocessen var att allt stämde så bra. Kommer tyvärr också ihåg hur fint jag gjorde bort mig där i ett kontorslandskap. Jag hade haft min bärbara hemma över nyår, vi hade spelat HÖGT på den och batteriet hade tagit slut nån gång under kvällen utan att någon tänkt på det. Väl på volvo var första arbetsdagen efter nyår, jag kopplar in datorn i ett knäpptyst landskap och startar upp, när den startat upp så visar det sig att den hibernatat och drar igång med dansmusik på maxvolym, innna jag fick tyst på datorn så han jag bli rejält svettig på ryggen. Usch vad jag skämdes, kände mig inte så professionell.

Svar på tråden Livets stora och små frågor