• Ore

    Livets stora och små frågor

    Kan någon inboxa länken till mig. Har den sparad på jobbdatorn, men inte här hemma. Vill se exakt hur hemsk en osminkad jag ser ut när jag kisar i solen, bredvid alla söta BT-tjejerna. MrsB och Malte var med på picknicken ett tag också, men jag vet inte om muggles hade hunnit dra fram kameran än då???

    *vinkar till B Fru L* Synd att det inte tagit sig än, men det är ju en (förhoppningsvis) härlig sommar kvar innan sjukhusbesöket, så det kanske är överkomlig väntetid ändå... Ligamentsmärtor noteras, antagligen är det så. För magmusklerna verkar vara där de ska i alla fall. Praktiskt med ett fullblodsproffs i tråden

    BS: Sällar mig till kören som tror att det är bra att ta upp förlossningsrädslan så snabbt som möjligt, och få en handlingsplan för det - hur nu den kan se ut.

    Imorgon ska jag till gbg, inspirationsdag "Kvinnor i tiden". Ska bli skoj, tror jag. Skönt att komma från jobbet ett tag, om inte annat.

    Hoppas att jag har litet tid att dyka in i någon klädaffär också, och leta mammakläder. Tror jag behöver fixa några mammajeans, har svårt att klara mig på de två par som ff passar, smutsar ner dem ganska lätt på jobbet om jag behöver klättra runt bland maskineriet...

  • Ore

    Men ååååååhhhh, vad är det jag läser. *knappar klumpigt på tangenterna med lillfingrarna, eftersom övriga fingrar är upptagna med att hålla tummarna stenhårt för Telis* KRAM till dig!!!

    Frullan: Nenne är smart hon, jag tor också att din önskan att få en liten tjej inte kommer (bör) kopplas ihop med vilket kön detta barnet är... Om du inte tror att du på egen hand kan separera önskan om en tjej från en liten pojke som kanske föds, så tycker jag att du ska kräva psykologhjälp så snart som möjligt!!!

    Tinga: Hoppas att det har varit en bra mat-dag för killarna även idag, och att "dagiseffekten" hjälps av att Puff ser Piff äta... Inga andra barn du kan låna in på besök, så de får ytterligare någon att titta på? Fast det kanske behövs litet regelbundenhet? Hur som helst: Ni är jätteduktiga som kämpar på, och även om det inte når hela vägen fram (än) så gör ni verkligen allt ni kan och utan det hade det garanterat varit "värre"!!! Så beröm er själva ÄVEN om det inte är 100 %:igt resultat!

    Frejis: Stackare som har så ont Dumma myom! Hoppas den värsta smärtan lägger sig, snaaaart.

  • Ore

    Telis: Skönt att blödningen avstannat. HOPPAS att allt är bra. Utvecklade en teori i morses, kommer inte ihåg vad namnen var på det du skulle ha på recept och som det var krångel med, men ett av preparaten skulle väl ge mycket blod till livmodern. Kanske hade du ganska mycket blod ändå, så med preparaten blev det för mycket, och kroppen behövde släppa ifrån sig litet? (Tänk vad man kan fundera ut i gränslandet mellan sovande och vaken...) Har ingen som helst koll på hur det funkar egentligen, ju... Hoppas dock att det inte är någon fara...

    Cicci: Härlig historia, det var verkligen en "kafferast-förlossning" (eller kanske mer snabblunch...?) Men ska det göras, så varför inte med stil. Du måste varit en skön syn i klänning, sminkad och nymanikyrerad. SNÄLLA, förstör inte min bild av att du även hade högklackat på dig - i äkta superwomanstil! GRATTIS igen till dottern!

    Frejis: Hoppas det onda har lagt sig, kom ihåg att ta det lugnt nu! Ingen Cicci-energi för din del
    (Fast måla naglarna måste vara helt okej, väl?)

    Nenne: Äh, jag tror att ökade svettningar beror på att det är varmare i luften. Inte att kroppen försöker göra sig av med små embryon... Håller tummarna, och väntar ivrigt

  • Ore

    Hoppas också på ett bra svar till Nenne från Falun...

    Har precis fått min halvhjälpligt inlindade men ändå extremt beska kritik från chefens chef om allt som jag inte har gjort, eller inte gjort på det sätt han vill, toppat med skäll från en kollega för att jag inte har gjort hans jobb på det sätt som han velat (något som tog oändligt mycket längre tid än jag trott, och som jag la tillbaka på honom att fixa men han har jå så mycket mer viktiga saker att fixa än vad jag har. Och nu kommer för helvete två leverantörer och vill ha en underskrift och jag sitter här och storlipar, vill faan gå hem nu... Bläääää!

    (Hmm, låste dörren och gömde mig...)

  • Ore

    Hmm, kanske kan ha varit litet hormonrelaterad överreaktion också, men ett tag där kändes allt verkligen totalt hemskt...

    Nu ska jag kolla hur rödgråtna ögonen är och se om jag kan med att gå till personalmatsalen...

  • Ore

    Page: Kul att höra att du är nöjd med håret. Hoppas på minst fyra valpar, så det blir en till er

    Tinga: Bra jobbat av Puff och dig! Hoppas nu att Piff snart blir sugen på att härmas...

    Koko: Vad är Carmex? *har också munsår litet titt som tätt*

    Lappis: Mina ansiktsbehandlingar brukar mest vara trevliga... Är syster extra snäll mot mig tro? Däremot har jag nästan redan börjat fasa för den inplanerade benvaxningen, men det ska bli skönt att slippa raka benen

    Mina chefbekymmer ja... Min närmaste chef är bra, men han är kanske inte den som är bekväm med att säga ifrån gentemot sin chef, när denne "går på"... Däremot har han på sistonde ansträngt sig för att hjälpa mig prioritera, inga problem med det. Chefens chef är en annan historia. Han är bra, kunnig, driftig och vill otroligt mycket - vilket är bra. Till hans nackdel har han haft min närmaste chefs jobb på ett annat ställe och väntar sig att allt ska fungera som där, att han ska kunna detaljstyra på samma sätt som där fast han egentligen borde ha en mer övergripande roll. Och eftersom han inte vet hur min vecka ser ut i övrigt, så blir det fel.

    Över till roligare grejer, behöver hjälp med mammajeans. Har ni några tips och rekommendationer? Magen är ju inte så jättestor, så jag tänkte att det kanske inte är nödvändigt att ha en tjock mudd över hela magen, under tröjan? Litet väl varmt för sommartid, kanske? På www.4mom.se finns det några byxor från Boob som verkar sitta under magen, och som inte har muddar någonstans. Eller borde man ha med muddkilar i sidan? Såg inte så snyggt ut, tyckte inte jag, men det kanske är mer praktiskt?

  • Ore

    Aaah, där föll min bild av Cicci i högklackat. Men det är hyfsad stil även på ballerinaklackar, och handväskan försvann nog inte så långt bort...

    Grymt bra jobbat AM, du verkar haft en ruskigt effektiv dag!

  • Ore

    Tack för hjälpen, låter som att jag ändå borde satsa på byxor med mudd alltså... Vill ju helst inte behöva köpa på mig alltför många par mammajeans heller. Får vika ner om det blir varmt, alltså. Alternativt ha klänning de dagarna, mitt "mygelalternativ". Vi ska helst föregå med gott exempel och INTE ha shorts när vi går ute i fabriken. Jag kan dock komma undan med kjol eller klänning, genom att säga att "gubbarna" gärna får ha det om de vill Ingen som har velat det hittills.

  • Ore

    Hmm, det är många där som jag verkligen hoppas inte har tights...

    Jag har varit litet inne på det här med tigts och tunika, och ha det under större delen av graviditeten. Är dock litet kluven. Dels tycker jag inte att jag hittar så många snygga tunikor (jag kan tänka mig någon volang, eller spets, men inte kombinationen av volanger, rosetter och småmönstrat som verkar vara väldigt populär just nu...) Dessutom har jag en "regel" för mig själv att inte vara barärmad på jobbet. Inga linnen om det är varmt, alltså, utan mina kläder ska åtminstonde täcka axlarna... Känner mig litet "avklädd och utsatt" annars, i jobbsituationer.

    Sedan gillar jag jeans väldigt mycket också. Men med jeansleggins så kanske jag skulle klara mig

Svar på tråden Livets stora och små frågor