Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Det som är bra med att vara gravid när man ska till tandläkaren är ju att man slipper röntgen och därmed slipper kväljningarna när de ska trycka in plåtarna i truten på en, usch.

  • BrudSommar2006

    Tack Vickan, när är nästa chans att hoppa utför kanten?

  • BrudSommar2006

    Hej, hemma igen från en underbar långhelg i Budapest och tänk, näst gravtest visar också plus så då är det nog sant! Det är en sådan lättnad att det gått vägen efter en så strulig cykel som jag haft och det började ju dra ut på tiden lite. Nu ska jag bara ta mig igenom den här graviditeten också men det får gå på ena eller andra sättet. Att vara gravid är inget jag ser fram emot men det får gå. Jag och graviditeter går inte ihop så bra, i fredags på dag 27, alltså innan de flesta ens skulle veta att de är gravida satt jag och skakade och försökte låta bli att kräkas inne på toaletten på en restaurang och det slutade med att jag fick åka tillbaka till hotellet utan att ha rört maten. Min kollega som var med undrade om det inte skulle vara bättre att spy och få det överstökat men jag brukar bara känna mig ännu sämre sedan så jag tordes inte prova. Cicci, det var för övrigt ett av dina förslag, Crazy - vad var det nu den hette. Fantastiskt ställe tyckte de andra, själv minns jag inte mycket av det. Men ditt andra tips, Sir Lancelot, var ett helt underbart ställe!

  • BrudSommar2006

    BT har varit så segt så det har tagit hela kvällen att läsa ikapp typ och nu måste jag gå och lägga mig.

    Vickan, stora kramar, det kan inte vara lätt att bestämma sig för att hoppa när man inte mår bra efter allt som hänt tidigare.

    Lapinette, hoppas att du tar mod till dig och hoppar i alla fall.

    Vem var det som skrev om hicka, var det du Frullan? I alla fall, Iris hickade jämt innan hon föddes och jag har för mig att jag läste då, eller fick veta av någon, att tjejer har mer hicka en killar.

    Angående att få till det runt ÄL, vem skrev om det? Hur som, vi har banne mig varit sjuka eller trötta eller så har något annat hänt som gjort att det inte varit så kul flera gånger, Liten, hände inte det er också när ni försökte få till Mindre? Det är ju som förgjort.

    Sweet, jag blev superdeprimerad av en p-pillersort jag testade så det är säkert därför.

    Överlag tror jag förresten att jag är rätt lättpåverkad av hormoner med tanke på hur uselt jag mår när jag är gravid...

  • BrudSommar2006

    Tinga, snygga skor! Hoppas så att lillkillarna går upp lite mer i vikt och börjar äta som hästar. Kram!

    Nej, minns inte mer och är supertrött, hej så länge.

  • BrudSommar2006

    Cicci, hjälp, vad du far runt!!! Håller med övriga om att det här med sjukskrivning verkar vara en dålig idé! Kul att du mår bra i alla fall och att allt är klart ifall den skulle bestämma sig för att titta ut på söndag!

    Kängu, vad mysigt det låter att få bo på landet!

    Muggles, tror det var gången innan vi bråkade vid ÄL om jag minns rätt. Av en slump fick vi till det dagen innan utslag på sticka den här gången och så böjdagen då. Eftersom det löste sig ändå så berättade jag aldrig för maken att jag fått utslag på stickan. Kanske är det det som gjorde skillnad för alla andra gånger vi försökt, inklusive när Iris blev till så har det blivit på böjdagen och dagen efter men det kanske är i senaste laget för mig, vem vet.

    Har lyckats ringa och få bli inskriven hos ny BM i alla fall, midsommarveckan. Det är lite svårt att få prata ostört här, tycker att det dyker upp folk som vill fråga saker hela tiden så det var skönt att få det gjort. Om jag inte blir dålig nu så tänkte jag vänta lite med att berätta på jobbet.

  • BrudSommar2006

    AM, själv minns jag inte när jag hade tid att shoppa kläder så där är jag inte till någon hjälp. Finns det inget du kan nätshoppa?

  • BrudSommar2006

    Kängu, usch, att vara desperat och bara helt tvungen att hitta något till ett speciellt tillfälle vet jag hur det känns.

    Apropå trådens ursprung, hur man känner att man är gravid, så kände jag det mycket tydligt den här gången men har å andra sidan haft liknande symptom före mens men aldrig så här starka.

  • BrudSommar2006

    Jag förstår inte allt detta prat om feta ben och annat, ni smala, vackra människor!

    EA, själv har jag tänkt byta nick hur många gånger som helst men det börjar nästan kännas för sent...

    Apropå namn så gjorde vi av med våra tjejnamn när vi fick Iris, har inga bra alternativ kvar förutom några vi bara är halvnöjda med. Killnamnen har vi ju kvar. Nåja, ingen idé att lägga någon energi på det än.

    Om ett par veckor ska vi på dop, nu börjar letandet efter present, alltid lika svårt. Iris fick en jättefin present av dem, inte så dyr gissar jag, men Iris har älskat den och gör det än, en speldosa med katter som det snöar på om man skakar den.

  • BrudSommar2006

    Ja det hade jag helt glömt bort, grattis till huset Tinga, det är ju helt fantastiskt att ni äntligen hittat något och utan att ha varit på allt för många visningar heller om jag minns rätt.

Svar på tråden Livets stora och små frågor